nikoskon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Celeron D 2.93Ghz s775 Gigabyte GA-8I945P-PRO 2x256MB DDR2 533Mhz σε Dual Channel Interleaved Gigabyte 6600 TurboForce Silentpipe Toshiba DVD-R WD 80GB SATA Κάνω κανονικά εγκατάσταση τα WinXP Pro GR,περνώ SP2,chipset drivers, gpu drivers κτλπ. Από BIOS όλα δείχνουν οκ.Καμία απόπειρα o/c. Τώρα κάθε φορά που εγώ-ή καποιο προγραμμα- θέλω να το κλείσω, μετά το πάτημα του κουμπιού "Shutdown",φτάνει στο σημείο που γράφει "Αποθήκευση μη αποθηκευμένων...." και αντί μετα να κλείσει πετάει μια μπλε οθόνη. Αυτή η οθόνη γράφει άλλοτε για ενα αρχείο " slntamr.sys " και αρκετές φορες μόνο "κινέζικα". Το ίδιο γίνεται και με το restart. Γιατί; Βοηθήστε γιατι χανόμαστε!!!
nikoskon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Θα τις τεστάρω αύριο. Αλλα λέω πως ενώ είχαν γίνει αρκετά restarts/shutdowns, απο ένα σημείο και μετά,μονιμοποιήθηκε η κατάσταση αυτή.
EKTELESTES Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 gia tsekare event viewer na deis leptomereies tou sfalmatos. k des k auta ta site : googleee panta prwtaaa http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=slntamr.sys&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
nikoskon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 EKTELESTES είσαι must! Με έσωσες.θα ψάξω τα link.Ευχαριστώ.
chek2fire Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 καταρχην κανεις ενα εναν ελεγχο τον δισκο για bad sector και επιλεγης να γινει και repair και πες μας τι σου εβγαλε γραψε και στην προβολη συμβαντων τι σου βγαζει και πες μας αν εχεις κανει καμια αναβαθμιση hardware προσφατα
nikoskon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 chek2fire ο υπολογιστης στήθηκε χθες. όλα καινουρια.Conflictάκι των drivers του Smartlink modem είναι. Εν τούτοις το βράδυ που θα πάω να το σετάρω,θα το διαπιστώσω και θα ποστάρω.
nikoskon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Το πρόβλημα ήταν στους drivers του modem. Δεν μπορούσα να τους κάνω απεγκατάσταση. 1)Διαγράφω το slntamr.sys 2)Σβήνω τοον η/υ 3)Βάζω σε άλλη PCI το modem(model:Smartlink PCI2800) 4)Ανοίγω η/υ.Μου το αναγνωρίζει σαν "άγνωστο modem". 5)Περνάω τους drivers απο το cd.(Αυτή την φορα όχι τους WHQL) 6)Όλα... σάχαρή!
nikoskon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Σου λέω έγραψες ιστορία.Αν δε μου έδειχνες το link θα είχα καταστραφεί μιας και σήμερα βράδυ έπρεπε να είχα παραδώσει τον υπολογιστή σε μια ξαδέρφη μου. Σου χρωστάω χάρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.