Sorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Εαν θεωρείς πως θα δουλεύει σωστά εαν σέρνεται όπως έιπες... τι να πώ;[...] Κάτω από 500άρηδες δεν αξίζει.. Τα XP τα πρωτοέβαλα στο μηχάνημα που είχα εκείνη την εποχή. Ήταν ένα Pentium III στα 450 με 384 Ram και 12.5Gb σκληρό. Επειδή έτσι το είχα 1 1/2 χρόνο, μπορώ με σιγουριά να σου πω οτι δούλευε μια χαρά. Ούτε τρελές καθυστερήσεις ούτε σπάσιμο νεύρων. Συγκεκριμένα για το Office (ver XP τότε) το πήγαινε σφέρα, άνοιγε σε 3-4 sec. Τα XP διψάνε για μνήμη. Όσο περισσότερη έχεις, τόσο καλύτερα. Μαζί με ένα δίσκο που να δουλεύει στις 7200 στροφές και ATA-100 τουλάχιστον, λειτουργούν ικανοποιητικά. Αυτά λέει η δικιά μου εμπειρία, και αυτά βλέπω καθημερινά. Ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Όσο οτι καλύτερα 2000 αντί XP, δεν θα συμφωνήσω. Ή να μείνει στα 98 ή κατευθείαν ΧP.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Τα XP τα πρωτοέβαλα στο μηχάνημα που είχα εκείνη την εποχή. Ήταν ένα Pentium III στα 450 με 384 Ram και 12.5Gb σκληρό. Σε τέτοιο PC τα είχα και εγώ (500Mhz). Το θέμα είναι πως στο PC που αναφέρει ο φίλος μας, θα έχει αρκετά προβλήματα (πιστεύω)...
Sorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον εχω ενα παλιο AMD-333 me 128MB μνημης,2x4GB σκληρους Με αυτή την σύνθεση όντως θα έχει προβλήματα (κυρίως ψυχολογικά, πχ κατάθλιψη,απελπισία.... ) Οι 4άρηδες δίσκοι, είναι μικροί και σίγουρα θα είναι στις 5200 στροφές, οπότε κρίνοντε ακατάλληλοι. Για τα 128Mb απλά δεν το συζητάμε καν, ούτε για πλάκα δεν φτάνουν. Οπότε θα αναγκάζεται το PC να γράφει-διαβάζει απο το page-file, θα είναι αργοί κι οι δίσκοι οπότε άστα να πάνε.... Αλλαγή σε μνήμη και δίσκους αν πηγαίνει για XP το παληκάρι.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ααααααα... Δηλαδή λέμε τα ίδια τόση ώρα αλλά διαφωνούμε; :-P Lol! Επειδή χλωμό λοιπόν το κόβω να αναβαθμίσει το PC του ας βάλει τα Windows 98 Second Edition να τελειώνουμε! (Ελπίζω να έχει drivers...)
dpolal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή για τι πράγμα θα έχει το PC; Για να το κοιτάζει; Δε φτάνει που θα κάνει 10 χρόνια να ανοίξει και άλλα τόσα για να κλείσει! Lol! Whatever! Εγώ θα πρότεινα τα 2000' date=' τώρα εάν θέλει ας βάλει τα XP και... (ας τα απεγκαταστήσει αργότερα! :-P)[/quote'] Internet browsing, File server, κατεβαστήρι, firewall, κλπ...
Sorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Internet browsing, File server[/b'], κατεβαστήρι, firewall, κλπ... Συγνώμη βρε συ, αλλά πες οτι στο έναν δίσκο θα βάλεις το λειτουργικό και τα programms που θες. Πάει αυτός λοιπόν τελείωσε. Άρα μένει ο άλλος 4άρης. Τι να πρωτοβάλεις εκεί μέσα βρε αδερφέ; Θα γεμίσει σε μια βδομάδα αν τον έχεις σε καμία ADSL και κατεβάζεις αβέρτα.....
^ACID_BURN^ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δεκτά αυτά που λές dPolar2 αλλά ας μας πεί επιτέλους ο φίλος μας για ποιo σκοπό χρειάζεται το PC του με XP, γιατί οι απόψεις αποκλίνουν λίγο... Εαν θέλει internet surfing/downloading κτλ γιατί να βάλει XP σε τέτοιο PC. Ας το αφήσει ώς έχει.. Αυτό που ρώτησε όμως είναι το εξής Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εγκαταστησω τα XP-Pro αν θα εχω μειωμενη αποδοση και η απάντηση είναι φυσικά ναί και νομίζω οτι συμφωνούμε όλοι σε αυτό.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ας το αφήσει ώς έχει.. Αυτό που ρώτησε όμως είναι το εξής και η απάντηση είναι φυσικά ναί και νομίζω οτι συμφωνούμε όλοι σε αυτό. ΣΑΦΩΣ - ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν χωράει αμφιβολία απλά παρασυρθήκαμε λιγάκι από το τι κάναμε εμείς εκείνη την εποχή και δεν δώσαμε straight answer στον NickTheGreek. Λοιπόν φίλε μου 100% θα έχεις μειωμένη έως και καθόλου απόδοση' date='αυτό είναι το resume από όλα όσα διάβασες στο ποστ αυτό.Τέτοια συστήματα μόνο με 98SE και θα είσαι ήσυχος.Κρίμα που δεν είμαι Ελλαδα αυτό το καιρο να σου έδινα της μνήμες μου (2χ128 [133']+ 1χ64 [100]) να δεις λίγο ανάσα
kakli Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Gia min taleporise echi sto diadiktio windows xp sp29 (komeni ekdosi) pou ine iso 145 mb stin aggliki glossa katebase ena tetoio kai to pc tha pigeni kala,i ftaxe esi ena me to nlite 10 min tha sou pari,ean pnigese toso poli den me pirazi na sou stilo ena den ine da kai kopos.
NickTheGreek Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Το pc το θελω για τα παντα,games,office,mp3,οποτε με βαση αυτα που ειπατε χλωμο το κοβω να δουλευει σωστα,εστω κι ικανοποιητικα!Ευχαριστω πολυ!
Godfath3r Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Ti games ρε ΝickTheGreek?Το πολύ να μπορείς να παίζεις καμμιά πασιέτζα... Ακόμη και με Win 98 τί παιχνίδια μπορείς να παίξεις με αυτό το σύστημα? Edit: Και για mp3 που λές είναι αρκετά μικροί οι δίσκοι που διαθέτεις.Γενικά πολύ παλιό το μηχάνημα και νομίζω οτι με λίγες λειτουργίες μπορείς να το αξιοποιήσεις...
dpolal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Συγνώμη βρε συ' date=' αλλά πες οτι στο έναν δίσκο θα βάλεις το λειτουργικό και τα programms που θες. Πάει αυτός λοιπόν τελείωσε. Άρα μένει ο άλλος 4άρης. Τι να πρωτοβάλεις εκεί μέσα βρε αδερφέ; Θα γεμίσει σε μια βδομάδα αν τον έχεις σε καμία ADSL και κατεβάζεις αβέρτα.....[/quote'] Eντάξη βρε παλικάρι, με 2 4άρηδες εννοείτε ότι ΔΕΝ πρόκειτε να κάνει τίποτα ο άνθρωπος αλλά βρίσκεις 20ρηδες-40ρηδες δίσκους εύκολα και φθηνά... Aπλά το θέμα της απόδοσης που αναφέρει εξαρτάται από το ΤΙ θα κάνει με το μηχάνημα. Παρακάτω λέει ότι το θέλει για παιχνίδια, office και τα πάντα... Εντάξη, η απόδοση του θα είναι περίπου στο -10 με -20% τι να λέμε τώρα....
Sorath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Eντάξη βρε παλικάρι, με 2 4άρηδες εννοείτε ότι ΔΕΝ πρόκειτε να κάνει τίποτα ο άνθρωπος αλλά βρίσκεις 20ρηδες-40ρηδες δίσκους εύκολα και φθηνά... Βεβαίως βρίσκεις δίσκους εύκολα, εγώ λέω στην περίπτωση που δεν αλλάξει τίποτα παρα μόνο λειτουργικό.
damiano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Παιχνίδια άνετα μπορεί να παίζει starcraft, cm 00-01 και... starcraft!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.