NickTheGreek Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον εχω ενα παλιο AMD-333 me 128MB μνημης,2x4GB σκληρους και win98.Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εγκαταστησω τα XP-Pro αν θα εχω μειωμενη αποδοση.
ANEMOS-V Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 apla..tha sernete eixa kanei ena paromio 2-3 min na mpei sta win
Godfath3r Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Καλύτερα να αφήσεις τα 98.Ειδικά με τόση λίγη RAM που έχεις.Εδώ εγώ που έχω βάλει σε ένα παλιό με 466mhz CPU kai 512 μνήμη πάλι σέρνεται... Πάλι είναι και ανάλογα την εργασία που το θές και τα κιλά υπομονής που διαθέτεις...
lalexoulhs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Gia ti thes na doulepseis to pc? An to thes apla gia serveraki gia to net tote tha doulepsei. Sigoura pantos tha argei na anoiksei kai otan anoiksei tha xolenei polu...
Sorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Εξαρτάται την χρήση όπως είπαν και τα παιδιά. Αν δεν τον προορίζεις για μικρό serverάκο αλλά για καθημερινή χρήση (πχ Internet) τότε μην το κάνεις αν δεν βάλεις τουλάχιστον 256MB μνήμης. Αλλιώς πρέπει να εφοδιαστείς με πολύ υπομονή.
Charalambos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ke ego simfono.Ekana to idio se ena Pentium 3 64MB ram ke 8GB skliro ke arxise na mu ktipa sta nevra mexri pu anakastika ke evala ta 98 second edition pu theorunte ta kalitera gia computers me teties epidoseis!!!
k_w_t Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μπορεις να δοκιμασεις και τα windows 2000 με 128mb RAM τρεχουν ικανοποιητικα και εχεις και καλυτερη συμβατοτητα με καινουργιες εφαρμογες.
dpolal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Για ελαφριές δουλειές και ειδικά για κατεβαστήρια ή μικροί servers όλα τα παλιά μηχανάκια μπορούν να λειτουργήσουν... Οι περιορισμοί είναι ότι αν μιλάμε για ΧΡ τότε τα 128ΜΒ μνήμη είναι το ελάχιστο για να έχει κάποιες αξιοπρεπείς επιδόσεις το μηχάνημα. Για κάτω από 128ΜΒ κοιτάχτε για win2000 όπως σωστά είπαν...
^ACID_BURN^ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δε παίζει να λειτουργήσει σώστά και το πιθανότερο είναι να σου σπάσει τα νεύρα από την εγκατάσταση και μετά. Αν το θές για server βάλε linux. Σιγά σιγά θα τα μάθεις.. Για να παίξουν τα XP έστω και με λίγη άνεση χρειάζονται P3 πάνω από 500MHz και πάνω από 128 μνήμη σύν χώρο στον σκληρό δίσκο.
Sorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 ^ACID_BURN^ σωστά θα δουλεύει. Το θέμα είναι πως θα δουλεύει (για την ακρίβεια θα σέρνεται). Ακόμα και με P2 παίζουν τα XP αρκεί να έχουν τουλάχιστον 256Mb. Έχω ετοιμάσει αρκετά τέτοια μηχανηματάκια με αυτά τα χαρακτηριστικά, και αν κόψεις τα εφέ και κάποια services που δεν είναι απαραίτητα, τότε μπορείς να κάνεις απλά πράγματα χωρίς να δοκιμάζεις τον εαυτό σου σε θέματα υπομονής.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Εαν θεωρείς πως θα δουλεύει σωστά εαν σέρνεται όπως έιπες... τι να πώ; Δηλαδή θα θές να ανοίξεις ένα doc (το πιο απλό) και θα περιμένεις 5λεπτο. Ας μην αναφερθώ καλύτερα στην εγκατάσταση του Office! Γνώμη μου. Κάτω από 500άρηδες δεν αξίζει.. Η ίδια η Microsoft νομίζω αναφέρει πως η CPU πρέπει να είναι πάνω από 800MHz για να λειτουργήσει σωστά το μηχάνημα με XP..
dpolal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Εαν θεωρείς πως θα δουλεύει σωστά εαν σέρνεται όπως έιπες... τι να πώ;Δηλαδή θα θές να ανοίξεις ένα doc (το πιο απλό) και θα περιμένεις 5λεπτο. Ας μην αναφερθώ καλύτερα στην εγκατάσταση του Office! Γνώμη μου. Κάτω από 500άρηδες δεν αξίζει.. Η ίδια η Microsoft νομίζω αναφέρει πως η CPU πρέπει να είναι πάνω από 800MHz για να λειτουργήσει σωστά το μηχάνημα με XP.. Το office σίγουρα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στις ελαφριές δουλειές στις οποίες αναφερθήκαμε...
^ACID_BURN^ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή για τι πράγμα θα έχει το PC; Για να το κοιτάζει; Δε φτάνει που θα κάνει 10 χρόνια να ανοίξει και άλλα τόσα για να κλείσει! Lol! Whatever! Εγώ θα πρότεινα τα 2000, τώρα εάν θέλει ας βάλει τα XP και... (ας τα απεγκαταστήσει αργότερα! :-P)
STEVEtheGREEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Οταν είχαν πρωτοβγεί τα ΧΡ,ακόμα είχα έναν ΡΙΙ 350 @ 400 ΜΗΖ και του είχα αλλάξει τον αδόξαστο με τα ΧΡ. ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ. Δε λέω πως δεν έτρεχε...έτρεχε αλλά πως έτρεχε?Ετρεχε και δεν έφτανε... Πάντως μνημουλα από όσο θυμάμαι είχα συνολικά 320ΜΒ με 20 σκληρό και με άλλον ένα ύστερα 40 (τους έβλεπε κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α) και του είχα βάλει από Studio Pinnacle πάνω μέ Τηλεοπτική κάρτα ,εφαρμογές office εννοείται, παιχνίδια ΟΥΤΕ ΕΝΑ,αντιγραφικά κ.λ.π Αν πω οτι δεν μου έκανε τη δουλειά μου θα πώ ψέματα.Την έκανε και την έκανε καλά,το πότε ...είναι άλλο θέμα ασφαλώς. Θυμάμαι μιά ιδέα μου που ήθελα να υλοποιήσω και όλοι γύρισαν και με κοιτούσαν ..κάπως. Γιατί ρε παιδιά,λέω,να μη μπορεί να μου κάνει το dvd ROLLING STONES από το video club νοικιασμένο ,σε Svcd? Αποτέλεσμα ΑΨΟΓΟ,το έχω ακόμα και το θαυμάζω,και έτοιμο σε ΜΟΛΙΣ 42 ώρες. Αφου τους το πήγα στη δουλειά για να το βάζουμε σαν demo disk στα dvd players που πουλούσαμε και έπαθαν όλοι την πλάκα τους. Συμπέρασμα από όλα αυτα? Αν έχεις υπομονή,ολα γίνονται.Κι αν μάλιστα ο φίλτατος,θέλει το μηχάνημά του ελαφρύ για λόγους server η για να βλέπει καμμια ταινιούλα από DVD τότε εντάξυ. υ.γ.Πάντα είχα την εντύπωση πως τα ΧΡ είναι λιγότερο μνημο-βόρα από τα 2000 ,έχετε κάτι να πείτε πάνω σε αυτό?
EKTELESTES Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 vale win xp pro, alla vres tis kommenes ( exoun afairethei ola ta axrhsta parts twn win ) ekdoseis pou xrhsimopoioun elaxisth ram k tha sai super
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.