Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι η καλύτερη πάστα;;;;

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω εχω γιαούρτι στο cpu ποιο παλια ειχα διαβασει και για οδοντόκρεμα και αφρό ξυρήσματος αλλα δεν τα εμπιστεύτικα!:P

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Ένα σχόλιο.

Ποτέ δεν πίστευα ότι η μάρκα της πάστας παίζει τόσο σπουδαίο ρόλο.Καί όμως

Πριν κάμποσο καιρό έδωσα τον υπολογιστή σε ένα φίλο πού τυγχάνει να είναι τεχνικός υπολογιστών γιά να αλλάξει το κουτί γιατί εγώ δεν είχα χρόνο η μάλλον βαριόμουν.Είδα μετά ότι η θερμοκρασία της cpu παραήταν υψηλή σε κατάσταση αδράνειας τού υπολογιστή.Πέρασε αρκετός καιρός μεχρι πού κάποια μέρα (πού δεν βαριόμουν) αποφάσισα να ρίξω μιά ματιά καί έβγαλα την ψύκτα.Είδα λοιπόν να έχει βάλει μιά πάστα χρώματος μπλέ πασαλειμένη άκομψα καί με ένα μαλακό πανί την έβγαλα χρησιμοποιώντας και λίγο οινόπνευμα.Πήγα στο Πλαίσιο καί πήρα την arctic silver την άπλωσα με προσοχή(όχι δεν έβαλα στην ψύκτρα παρά μόνο στο επεξεργαστή) βίδωσα την ψύκτρα ανοίγω τον υπολογιστή περιμένω λίγο καί τι να δω!

12 ολόκληρους βαθμούς κάτω την θερμοκρασία σε κατάσταση αδράνειας.

Ετσι ειναι παιζει μεγαλο ρολο :-D:-D

Δημοσ.

Εβαλα 15 σωληναρια AS5 (διαβασα καλα σχολια για αυτη) αλλα ακομα δεν εχω φτασει την ποσοτητα της φωτογραφιας... (ακριβο hobby το OC !!!)

Τι να κανω?

Α... ο phenom940 πλεον δε βοοταρει...μηπως κατα την εφαρμογη της παστας κουνησα τπτ?

Δημοσ.

Ολες οι πάστες πάνω-κάτω την ίδια δουλειά κάνουν, ακόμη και οι πιο απλές που περιέχουν σιλικόνη.

Εγώ προσωπικά είχα αγοράσει την artic mx για την οποία είχα διαβάσει σε reviews οτι μειώνει την θερμοκρασία κατά 10+ βαθμούς. Στην πράξη όμως δεν είδα και τεράστια διαφορά απο την pre-aplied της στοκ ψύκτρας.

Δημοσ.

με arctic silver εχουμε δει και εγω και ενας φίλος μου αρκετη διαφορα σε σχεση με την stock της intel(εγω σε Pentium D και ο φιλος μου σε Core 2 Quad)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...