billpeppas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 εγώ ψωνίζω από το βάρσο. Πετυχημένο. Αν στο σβήσουνε το post, να μην ξεχάσεις να ανοίξεις thread "που πήγε το post μου?"
iforbet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 billy σε γουστάρω, κι ας μην έχεις χιούμορ, γιατί είσαι κάτι σα τη σκιά του λούκι λουκ για μένα, είσαι γρήγορο πιστόλι, όπου ποστάρω, σκας και πουστάρεις στο καπάκι. Εύγε. Τον billy the kid το ξέρεις φαντάζομαι, άλλος μεγάλος πιστολέρο.
functiond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 TITAN NANO BLUE απο magma / serres το 1,5gr -------> 2,5€ και μια λίγο μεγαλύτερη (πρέπει να είναι 3gr ή 5gr) -------> 4 € ΤΖΑΜΠΑ αλλά είναι καλή;;;
giorgos th. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 kali tha einai more entaksei. den tha se riksei 25c tha se riksei 20c..
Biull Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 billpeppas δεν μπορώ να σου στείλω pm!
dazzlestef Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Εγω που εχω amd 2500 πουσαρισμενο στα 3200 ποια να βαλω απο τις 2 παραπανω? Επισης στην καρτα γραφικων gigabyte 6600gt (GV-N66T128VP), ειναι χωρις ανεμνιστηρα και εχει μια τεραστια διπλη χαλκινη ψυκτρα. ευχαριστω εκ των προτερων.
Biull Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Τελικά τι να κάνω;Να πάρω την ΑS5 ή την AS Ceramique;Την θέλω για αερόψυξη! Και πώς να την βάλω;Έχω έναν P4!Με άπλωμα ή μια απλή σταγόνα;Στο site λέει οτι η κεντρική περιοχή στο heatspreader είναι αυτή που βγάζει όλη την θερμότητα και εκεί πρέπει να τοποθετείται η πάστα! Τέλος με αυτή την ηλεκτροαγωγιμότητα τι να κάνω; "There is a possibility that dust or metal particles and/or shavings carried by the airflow inside the computer case could contaminate the compound and increase its electrical conductivity." Τι μα****α είναι και αυτό!Μαζί με το ότι θέλει 200 ώρες για να στρώσει;Θα δώ διαφορά σε σχέση με την ceramique και τις πάστες που δίνουν μαζί με την ψύκτρα; Ευχαριστώ!
geovard Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Το μόνο αρνητικό πού βρίσκω στην arctic silver 5 είναι το ότι δεν ξεκολλάει εύκολα η ψύκτρα μετά από χρήση μεγάλης διάρκειας. Όσον αφορά στην ηλεκτρική αγωγιμότητα όταν κάτι είναι πολύ καλός αγωγός της θερμότητας συνήθως είναι καί καλός αγωγός τού ηλεκτρισμού. Γι αυτό λοιπόν βάλε προσεκτικά πάστα καί φρόντισε να μην πασαλλείψεις τριγύρω.
functiond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Τελικά τι να κάνω;Να πάρω την ΑS5 ή την AS Ceramique;Την θέλω για αερόψυξη!Και πώς να την βάλω;Έχω έναν P4!Με άπλωμα ή μια απλή σταγόνα;Στο site λέει οτι η κεντρική περιοχή στο heatspreader είναι αυτή που βγάζει όλη την θερμότητα και εκεί πρέπει να τοποθετείται η πάστα! Τέλος με αυτή την ηλεκτροαγωγιμότητα τι να κάνω; "There is a possibility that dust or metal particles and/or shavings carried by the airflow inside the computer case could contaminate the compound and increase its electrical conductivity." Τι μα****α είναι και αυτό!Μαζί με το ότι θέλει 200 ώρες για να στρώσει;Θα δώ διαφορά σε σχέση με την ceramique και τις πάστες που δίνουν μαζί με την ψύκτρα; Ευχαριστώ! http://www.titan-cd.com/ Pare mia Vanessa (konta sta 60euro) kai kana graphics anemisthri(15euro)... kai teleiwses... an 8eleis na sou pw apo pou - pm me... 3erw kalh kai fthnh phgh...
Biull Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι λέει στα instuctions της η εταιρεία οτι μπορεί η συγκεκριμένη πάστα να άγει τον ηλεκτρισμό ακόμα και αν πάνω της πέσει σκόνη!Και ρωτάω εγώ:είναι δυνατόν να μην σηκωθεί καθόλου σκόνη;;;;Μήπως είναι λίγο υπερβολικοί οι τύποι; Θα έχω πρόβλημα εάν βάλω πάνω στον επεξεργαστή μια μικρή σταγόνα από την AS5;Και μετά απλά βάλω πάνω της την ψύκτρα;
giorgos th. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 oooooxx..to ipertalaiporisame to thema. se P4 aploste tin ston heatspreader.apla kai eukola. se AMD mia mikri stagona sto kentro gia na tin patisei i psiktra. telos..
Bigi444444 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Η ίδια η εταιρεία λέει ότι θέλει να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του επεξεργαστή με λεπτό στρώμα πάστας.Δε βλέπω γιατί είναι τόσο ακατανόητο που ζητάει αρκετός κόσμος να μάθει πως θα γίνει αυτό. Πάντως τη μέθοδο με το δάχτυλο (:twisted: ) τη θεωρώ και 'γω την πιο καλή λύση μάλλον.Άλλοι την έκαναν με χαρτί, αλλά με νάυλον που λέει και ο φίλος θα είναι ακόμα πιο καλά. Και κάτι για να γελάσετε: αν μέχρι να βάλουμε την ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστή η πάστα ξεραθεί (εντάξει, είναι λεπτό το στρώμα είπαμε και μεις δεν είμαστε ό,τι πιο σπέικο θα βρεις στην αγορά) πειράζει;;; :roll:
giorgos th. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 kai i idia etairia leei pos thelei 200 ores alla meta apo 24 i pasta einai ok. den kserenetai dont worry.tin kaneis aneta tin douleia sou. tha simfoniso ki ego gia tin methodo tou daxtilou. einai the best gia mena.m`ena gantaki xeirourgiko mias xrisis kai einai tzami..
Biull Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 kai i idia etairia leei pos thelei 200 ores alla meta apo 24 i pasta einai ok. Για δέσ΄τε και αυτό: http://www.thelab.gr/reviews/ArticSilver5_1.php
Biull Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Ακόμα ένα review για όσους ψάχνονται! http://66.39.105.80/index.php?option=content&task=view&id=62&Itemid=2&limit=1&limitstart=1 Επίσης κάτι που το διάβασα σε όλα τα review είναι οτι όλοι εφαρμόζουν την AS5 όπως αυτό αναφέρεται στο site της εταιρείας......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.