Προς το περιεχόμενο

Κι αλλο παιχνιδακι!!!TPBM

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

OXI! Και το λέω με στόχο να εκδικηθώ για το σχόλιο που έγινε για το Amelie (παρ'όλο που δεν είμαι και τρελός φαν της ταινίας). Άσε που μου φαίνεται βλακεία να λέμε πως λατρεύουμε το κακό, γιατί το κακό είναι μια λέξη που φτιάξαμε για να λέμε τι δεν πρέπει να λατρεύουμε. Τώρα αν κάποια πράγματα (όπως το να σκοτώνεις φτωχούς κ αθώους πλανήτες) θέλουμε να το βαφτίσουμε καλό, αυτό είναι άλλη υπόθεση.

TPBM πιστεύει ότι το φινάλε του usual suspects είναι από τα πιο cool που έγιναν ποτέ.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Prosexe ti tha apokalypseis kai ti nomizeis oti xereis gia to Usual suspects.Gia kalo diko sou

kai tis oikogenias sou

kai twn filwn sou

kai twn oikogeneiwn twn filwn sou

Δημοσ.
Ρε Kaizersoze?Έλεος...Χμμμ...Θα ανοίξω τόπικ μάλλον για το High Fidelity, να γίνει της πουτ@ν@ς! :-P

Ερχομαι κ εγω στο νεο θεμα!

Δημοσ.
Arxidia,to High Fidelity einai mia vlakeia kai misi[/b'],prepei na kaei mazi me to Amelie giati tha erthoun myges sta glyka

Μάλλον εσύ τελικά θα φύγεις από το forum :mrgreen:

Δημοσ.

Καποιος να βγαλει μια λιστα με τους 5 καλυτερους λογους να φαει ban o KaizerSoze :mrgreen: :mrgreen:

Θα συνεχισει κανεις το παιχνιδι ή θα το παμε ολο σε flame?!

Δημοσ.

Επειδη διακρινω μια ανωριμοτητα πανω στο παιχνιδι που παιζουμε κ δε θα το δεχτω... Εγω συνεχιζω κανονικα κ ελπιζω να μη σταματησει....

Απλα σοβαρευτειτε!

TPBM Πιστευει οτι ο Kaizer πρεπει να φαει ποδι

Επισκέπτης
Δημοσ.

OXI

TPBM πιστεύει ότι ο vsls είναι διχασμένη προσωπικότητα. Από τη μια ζητάει σοβαρότητα, και από την άλλη συνεχίζει τα flames.

Δημοσ.
(A, ο Βασιλιάς είναι απο τις καλύτερες ελληνικές ταινίες κατά την γνώμη μου.Πολύ ωραία ταινία!)

dustuxws elaxistoi tin exoun dei..oloi etrexan sti loufa...

godfather mipws piges fetos to septemvri sto festival kin/fou?

TPBM einai fan tis christina ricci (favorite films: prozac nation, miranda, 200 cigarettes k fusika to apisteuto fear and loathing in las vegas)

Δημοσ.
Φυσικά. Μια σοβαρή πολιτική ταινία από έναν χαμηλών τόνων σκηνοθέτη που εδραιώνεται πλέον με το ταλέντο του.

ΤΡΒΜ δεν ανυπομονεί να δει το Wasington του Lars von Trier (αφού το Dogville δεν του 'μίλησε' και το Manderlay δεν το είδε καν).

to dogville elege arketa. to manderlay sikwnei polli suzitisi...amfilegomenes kritikes. xaraktiristike apo ratsistiki(pragma me to opoio de sumfwnw) ws antikapitalistiki k antipolemiki..(ws parallilismos tis polis manderlay me to irak..)

TPBM anupomonei episis gia to wasington (na oloklirwsei o trier ti skepsi tou..na katalavoume ki emeis:) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...