4saken Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 NAI πολυ καλος και στο The Salton Sea. TPBM πιστευει οτι το Deer Hunter δεν ηταν τιποτα σπουδαιο...
Akujin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 OXI, to deer hunter itane spoudaia tainia TPBM pisteuei oti o Marlon Brando itan to megalytero talento-ithopoios ever
paschalia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ΝΑΙ & ΟΧΙ . Ηταν αφταστος ηθοποιος , αλλα δεν ηταν ο μονος . ΤΡΒΜ πιστευει οτι ο ελληνικος κινηματογραφος εχει να δωσει ..
vagelisv Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ΝΑΙ μετα το εκπληκτικο CCTV TPBM πιστευει οτι ο Guy Ritchie (Αρπαχτη) εχει ταλεντο
4saken Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 NAI εχει...Σε αντιθεση με την γυναικα του....Αν και το Revolver ηταν αρκετα περιπλοκο και περιμενα καλυτερη ταινια απο τον Ritchie...
ClouD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 NAI εχει...Σε αντιθεση με την γυναικα του....Αν και το Revolver ηταν αρκετα περιπλοκο και περιμενα καλυτερη ταινια απο τον Ritchie... Κάτι ξέχασες
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 (Για να συνεχιστεί το παιχνίδι) NΑΙ, ταλεντάρα...(Ξέρετε αν παρεπιπτόντως έχει βγεί σε DVD η πρώτη του ταινία?The Hard Case?) ΤPBM γουστάρει blockbusters... (Γιατί αν είναι καλό είναι και θεμιτό...)
4saken Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Kαι ναι και οχι....eξαρταται απο το εργο... Tpbm πιστευει οτι ο Στηβ Μακκουην επρεπε να παρει οσκαρ για τον Πεταλουδα...
Godfath3r Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξέρω...Αλλά στο cincinnati kid μ'άρεσε πολύ!!! (απαντάω για να συνεχιστεί το game!) ΤPBM, πιστεύει πως o Dave Grohl (Foo Fighters, ex- Nirvana) επιβάλλεται να παίξει σε μία κωμωδία!!!
natimo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ΤΡΒΜ πιστευει οτι ο ελληνικος κινηματογραφος εχει να δωσει .. sigoura exei na dwsei.. TPBM proteinei thn tainia "o vasilias"
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 oxi (giati den exo IDEA ti einai alla k oute thelo na matho...) TPBM etuxe na pesei sta xeria tou to "Evil Aliens"(uk) kai na anteksei episis na to dei esto 10 lepta...
Godfath3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 OXI, δεν έχει τύχει.Αλλά μάλλον έτσι όπως το λές δεν πρέπει να τύχει TPBM του άρεσε το millions... (A, ο Βασιλιάς είναι απο τις καλύτερες ελληνικές ταινίες κατά την γνώμη μου.Πολύ ωραία ταινία!)
vsls Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δεν ξερω δεν το εχω δει (κ εγω απανταω για να μη σταματισουμε) ΤPBM θεωρει οτι μπορεις να ζησεις κ χωρις να εχεις δει ΚΑΝΕΝΑ απο τα Star Wars !
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Oxi,no,definitely not TPBM einai arketa ilithios gia na nomizei oti to Batman tou Burton einai kalyteri tainia apo to Batman Begins
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.