Em_Zed Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Τώρα με πιασες αδιάβαστο ακου, μιας και δεν έχω ακούσει για την ταινία, αλλά... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ, γιατί έχει πολύ ωραίο καστ. ΤΡΒΜ πιστεύει οτι τελικά η Audreu Tautou θα αποδόσει πειστικά την περσόνα της Σοφί Νεβό στον κώδικα νταβιντσι.
Godfath3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 NΑΙ (μάλλον γαμάτη θα είναι, έχει κουλτουριάρικια φάτσα) ΤΡΒΜ δεν έχει δεί το Johny Got his Gun... :-P
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ΟΧΙ, το είδα το 1986 ή 1987, όταν ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Πρώτο έτος Νομικής, μου'χε κάνει πολύ εντύπωση. Πιτσιρικάς τότες... ΤΡΒΜ δεν έχει δει καμία ταινία του John Waters πριν το 1980.
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Aν και Γιαννης....NAI δεν το χω δει.... TPBM πιστευει οτι ο Val Kilmerηταν απιστευτοε στο Τοmbstone ως Doc Holliday.
Godfath3r Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 off topic... O παρεδώσε αποκάλυψε την ηλικία του!!By the way νόμιζα πως είσαι αρκετά μικρότερος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 off topic... O παρεδώσε αποκάλυψε την ηλικία του!!By the way νόμιζα πως είσαι αρκετά μικρότερος. off topic: Παλιμπαιδίζω... :razz:
dim_b Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ΤΡΒΜ δεν έχει δει καμία ταινία του John Waters πριν το 1980. Ναι (όπως δεν έχει δει και καμιά μετά το 1980 ) TPBM πιστευει οτι ο Val Kilmerηταν απιστευτοε στο Τοmbstone ως Doc Holliday. Καλός ναι, απίστευτος ΟΧΙ. TPBM πιστεύει ότι το "A Beautiful Mind" είναι πολύ υπερτιμημένη ταινία.
ClouD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ΝΑΙ, ε εντάξι , έχει ότι χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο. TPBM πιστεύει ότι το Eyes wide shut, έχει τρομερή ατμόσφαιρα σε μερικά σημεία.
LL_NEO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Ναι TPBM ντρέπεται να πει ότι είδε το eyes wide shut επειδή άκουσε ότι δείχνει βυζάκι η Kidman
Akujin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 @ClouD: (to EWS exei koryfaia atmosfaira arxi-telos) @paredwse: edwsa paraggelia ston ''theio'' gia pink flamingos! (gia na myithw)
nthanasis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ΟΧι ντρεπομαι να πω οτι ειναι η μονη ταινια του Stanley K που δεν εχω δει ακομα TPBM ντρεπεται να πει οτι ειδε το coyote ugly και του αρεσε
ClouD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ΟΧI, το είδα και δεν μου άρεσε. Μου άρεσαν οι γυναίκες που παίζουν, όχι το έργο. TPBM Δεν μπορεί να καταλάβει τι το τόσο σπουδαίο έχει ο tarantino. (αν απαντήσεις ναι, πες κάτι σπουδαίο, όχι απλά ωραίο / καλό κλπ κλπ)
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ΝΑΙ Είναι θέμα γούστου.Το αν είναι σπουδαίος φαίνεται σε μερικά μικρά σκηνοθετικά πραγματάκια που έχουν επηρεάσει αρκετές σύγχρονες ταινίες...(Την στιγμή που υποτίθεται πως σκηνοθετικά είχαν δωθεί όλα...) TPBM έχει δεί όλες τις ταινίες του Tarantino...
sniper_206 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ΟΧΙ μου διαφεύγει το Τζάκι Μπράουν TPBM δεν του άρεσε το Kill Bill
TheBus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 OXI, μου άρεσε και μάλιστα το δεύτερο ακόμα περισσότερο! Ο Ταραντίνο έχει φοβερά έργα (είθε να μην τον είχα δει πως είναι στην τηλεόραση, είναι φοβερή ξενέρα, να πω κουνιστός, να πω χαζοβιόλης...) offtopic/ O Brad Pitt είναι καλός ηθοποιός στους ρόλους που επιλέγει (και καλά κάνει και τους επιλέγει) /end offtopic TPBM γνωρίζει (!) ότι ο Βαλ Κίλμερ δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εμπορικότητα μιας ταινίας, τόσο όσο ο ίδιος ο ρόλος και γενικά είναι φοβερός ηθοποιός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.