Akujin Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 OH YES TPBM pisteuei oti o Kaizer prepei na paiksei ena mirror match kai na kanei FATALITY ston antipalo tou. kala kala, min arxiseis twra, variemai, loipon, TPBM pisteuei oti o Danikas einai o kalyteros ellin kritikos
4saken Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 OXI.Προτιμω εναν Ζουμπουλακη που βγαινει στους Πανουτσο-Καρπετοπουλο καθε Πεμπτη και τρωει κραξιμο απο τον πρωτο. TPBM ακομα κλαιει της 500 δρχ που πληρωσε για να νοικιασει το Blair Witch Project.
silencer51 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 500 δραχμές? Τι να πώ κι εγώ που το αγόρασα οταν βγήκε σε DVD (μόνο Region 1 εκείνη την εποχή) χωρίς να το έχω δει βασισμένος στα διάφορα διθυραμβικά σχόλια... Απίστευτα υπερτιμημένο έργο... TPBM ξενερώνει με τη σκηνή στο Yellow Submarine που οι Beatles πετάνε έξω απο το υποβρύχιο το "κακάσχημο" τέρας, μιας και δεν κολλάει με το μύνημα ατης καταπληκτικής, κατα τα άλλα, ταινίας.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 TPBM pisteuei oti o Danikas einai o kalyteros ellin kritikos Oxi,pisteuei oti o Keyser Soze einai o kalyteros Ellinas kritikos kai gamw tin poutana tin koinwnia pou den mporesa na synexisw kati pou goustara poly
dim_b Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Τι να πώ κι εγώ που το αγόρασα οταν βγήκε σε DVD (μόνο Region 1 εκείνη την εποχή) χωρίς να το έχω δει βασισμένος στα διάφορα διθυραμβικά σχόλια... Απίστευτα υπερτιμημένο έργο... Αν σε παρηγορεί, δεν ήσουν ο μόνος που την πάτησε έτσι
Sadead Neth Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Επειδή κολλήσαμε... Δεν έχω δει το yellow submarine αλλά εφόσον είναι beatles στην ωριμότητα τους σίγουρα θα είναι πολύ καλή η ταινία. Τώρα αν πιστεύεις πως το τέρας δεν κολλάει μάλλον δίκιο θα έχεις. TMPB πιστεύει πως ο Νικολαΐδης είναι ο καλύτερος Έλληνες σκηνοθέτες.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 OXI! Ουστ! Τον απεχθάνομαι! Sorry Sadead, αλλά... ΤΡΒΜ έχει δει το Carnivale και του φαίνεται εκπληκτική η εισαγωγή!
4saken Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 NAI!Πολυ προσεγμενη παραγωγη στο συνολο της. TPBM δεν περιμενε το "Πολη του Θεου" τοσο καλο.
pantelis_82 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 ναι! Η πολη του 8εου ηταν πολη καλη ταινια. ΤΡΒΜ συμφωνει οτι ο Νικος Νικολαιδης ειναι ενας απ'τους καλυτερους ελληνες σκηνο8ετες και 8ελει να μα8ει γιατι ο Manuel τον απεχ8ανεται...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Εμ... διαφωνώ και δε θέλω να μάθω γιατί τον σιχαίνομαι. Ξέρω! Γιατί τα έργα που φτιάχνει, είναι ύμνοι στην παρακμή. Συγγνώμη, αλλά εγώ αυτό δεν το βρίσκω "πωπω, έχει κότσια και τα λέει χύμα" ή δεν ξέρω και εγώ για ποιό λόγο μπορεί να σας αρέσουν αυτά τα έργα. Το βρίσκω "ο άνθρωπος είναι psycho" και οι απόψεις του δε με ενδιαφέρουν. Συγγνώμη, αλλά δεν έχω ανάγκη κανέναν να έρθει και να μου πει "να. Κοίτα πόσο χάλια είναι ο κόσμος". Δεν ξέρω αν το λέω καλά, πάντως νομίζω ότι πιάσατε τι εννοώ περίπου. TPBM έχει παρόμοιες αξίες με μένα και πιστεύει ότι δε χρειάζεται όλη αυτή η κουλτούρα τύπου Νικολαϊδη. Πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό.
tktommytk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 tsou thbm πήγε να δει τον κώδικα ντα βίντσι επειδή ήταν τσαντισμένος με όλους αυτούς που βγήκαν και κάνανε μαλακίες στα κανάλια για να τον αποτρέψουν...
greekboy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 οχι...δεν πηγα να δω..μου το εστειλε ο "θειος" και δεν επιρεαστηκα απο την tv THΒΜ πηγε να δει το remake της "Προφητειας" στις 06/06/06 για να δει αν γινει κατι
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 σημείωση για την ροή του παιχνιδιού: αν γίνεται, αυτοί που απαντάνε ως TPB, ας λένε και κανένα σχολιάκι. Εκεί είναι υποτίθεται το νόημα. Αν είναι να λέμε ένα ξερό "όχι", ε, δε νομίζω ότι νοιάζεται και κανείς ιδιαίτερα. Φιλικά.
Cue Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 THΒΜ πηγε να δει το remake της "Προφητειας" στις 06/06/06 για να δει αν γινει κατι Όχι γιατί ξέρω πότε γεννήθηκα TPBM πιστεύει ότι o Stallone θα κάνει το come back με το Rocky Balboa.
vsls Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δεν αποκλειω τιποτα εδω ο Ford θελει παλι να γινει Indiana Jones... Παντως αν το κανει θα ειναι ευκαιρια να δω για πρωτη κ τα προηγουμενα TPBM Επισης δεν εχει δει ΚΑΝΕΝΑ Rocky
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.