KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ΝΑΙ, ούτε ένα. Σκέφτομαι να πιάσω κάποια σειρά μες στο καλοκαίρι αλλά δεν ξέρω, σκέφτομαι εκτός από 24 (που δε μου φαίνεται και τόοοοσο ελκυστικό) το The Shield, Alias, Buffy (ποτέ δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με κάπoια σειρά εκτός από Friends + Prison Break). Καμιά άλλη πρόταση; (να έχει μερικές σεζόν στην πλάτη της) Des Alias sigoura(5 kykloi,oloklirwthike tin Deutera),an skeftesai Buffy,des kat'eme kalytera to spinoff tis Buffy to Angel(5 kukloi,teleiwse to 2004)einai pio dark and moody.An thes vevea kati analafro,epipedou Charmed,des tote Buffy Episis ENNOEITAI tsekareis Smallville(5 kykloi so far,xekinaei o 6os ton Septemvri) kai an thes kati apo pio palia tsekare X-files(9 kykloi,teleiwse to 2004 episis)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Eilikrina den exo idea gia to ti tha pextei sto mellon:) TPBM eide to pilot tou Invasion kai den to vrike esto ligo endiaferon...
Panathachamp Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Des Alias sigoura(5 kykloi' date='oloklirwthike tin Deutera),an skeftesai Buffy,des kat'eme kalytera to spinoff tis Buffy to Angel(5 kukloi,teleiwse to 2004)einai pio dark and moody.An thes vevea kati analafro,epipedou Charmed,des tote BuffyEpisis ENNOEITAI tsekareis Smallville(5 kykloi so far,xekinaei o 6os ton Septemvri) kai an thes kati apo pio palia tsekare X-files(9 kykloi,teleiwse to 2004 episis)[/quote'] Smallville έχω δει στην TV κάποια επεισόδεια, λίγο έως πολύ αδιάφορο. Χ-Files τα έβλεπα όταν ήμουν πιτσιρίκι, τα αφήνω ίσως για κάποια στιγμή στο μέλλον. Οπότε πάω οπωσδήποτε για Angel που λες (Whedon, τα Firefly/Serenity τα βρήκα τουλάχιστον ικανοποιητικά)--αν το Buffy είναι σαν το Charmed να μου λείπει-- και για Alias, στην συνέχεια βλέπουμε. ΟΧΙ, ούτε καν ξέρω τι είναι το Invasion. TPBM Πιστεύει πως το Goodfellas είναι ελαφρώς υπερτιμημένο (και ότι το Once Upon a Time in America λχ. είναι ανώτερο-δεν είναι ακριβώς το ίδιο θέμα μεν αλλά λέμε τώρα)
Akujin Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 tha symfwnisw meses akres. vevaia to ena einai cool tou kerat#, to allo einai pio prosegmeno+filodokso+vathy TPBM pisteuei oti o Marty Eyebrows den prokeitai na ksanagyrisei g#mati tainia (dystyxws)
vsls Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειμαι θαυμαστης του αλλα...οι αληθειες πρεπει να λεγονται... Εκτος αν ερθει κατι απο εκει που δε το περιμενουμε γιατι αν κρινω απο την πτωτικη του ταση τα τελευταια χρονια... EDIT: Εννοειται πως θεωρω κορυφαιο documentary το No Direction Home αλλα παντα λεμε γαι ταινια! TPBM Πιστευει οτι για να ξαναγυρισει ο Marty γ.... ταινια πρεπει να ξαναπαιξει ο De Niro!
Panathachamp Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ΟΧΙ, πιστεύω δυστυχώς πως από πλευράς αριστουργημάτων (και όχι απλά αξιοπρεπών ταινιών) είναι τελειωμένος, όσο για τον De Niro είναι σε αρκετά χειρότερη κατάσταση από τον Scorsese τα τελευταία χρονιά, οπότε μια επανένωση τους δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα έφερνε ένα αποτέλεσμα σαν τα παλιά. TPBM να βάλει TPBM γιατί δε μου'ρχεται κάτι
theobabis Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 tpbm θεωρει οτι ο Panathachamp δε προσπαθει αρκετα
Panathachamp Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 NAI. :mrgreen: ΟΚ TPBM θεωρεί ότι καλός και άγιος ο Ταραντίνο, αλλά ας γύριζε 6-7-10 ταινίες για να δούμε αν θα του αποδινόταν το status που ήδη έχει.
paschalia Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Νοουπ , δν μ'αρεσει ο Ταραντινο οποτε καλυτερα λιγες , παρα να τρωγαμε περισσοτερες στην μαπα . ΤΡΒΜ θεωρει οτι ο Sadead Neth θα πρεπει να γραψει ποοολλα ποοολλα ποστς αυριο μιας κ ... θα κανει ποολυ ποολυ καιρο να γραψει ξανα .
Sadead Neth Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Μπα. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη. Θα γράψω 100 φορές "και οι γριές έχουν ψυχή". "και οι γριές έχουν ψυχή" "και οι γριές έχουν ψυχή" "και οι γριές έχουν ψυχή".... (χωρίς copy paste) TPBM συμφωνεί με αυτή την ποινή εφόσον ο Sadead είναι πολύ νέος για να γνωρίζει περι χούντας
theobabis Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Χουντα; Ποια Χουντα; Ο Προεδρος ειναι εκλεγμενος απο τον λαο. Και μονο για αυτη τη προσβολη, σου αξιζει ισοβιο sig επιλεγμενο απο τον Προεδρο. tpbm θεωρει τουλαχιστον επιεικη αυτη τη ποινη και αν ο Προεδρος το επιθυμει, εχει καθε νομιμο δικαιωμα να την αυξησει, οπως και να την αναπροσαρμοζει αναλογως της διαθεσης του, οποιαδηποτε στιγμη. :twisted:
Sadead Neth Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Ποια χούντα???? Επειδή με απείλησε κάποιος "γνωστός-άγνωστος", ψηφίζω Monica Belucci[/b']. Monica Belucci...THE END! Ας ψηφίσω και εγώ....BATTLE#4 Naomi Watts VS Monica Bellucci. Δύσκολα τα πράγματα εδώ. Την Ναόμι θα την προτιμούσα για γκόμενά μου αλλά η Μόνικα είναι στα όρια του ιδεατού. Και επειδή καμία από αυτές' date=' ούτε η χειρότερη φόλα, δε θα γίνει ποτέ γκόμενά μου, ψηφίζουμε σε θεωρητικό επίπεδο. [b']Και φυσικά έπαιξαν ρόλο και φιλικές συμβουλές (Monica or tonight you sleep with the fish). Μόνικα λοιπόν. 4:Monica Bellucci ΥΓ2. Για το 4 δέχθηκα και εγω πιέσεις ..και Bellucci... Θέλω να ξέρετε ότι μπορεί να ψηφίζω Bellucci αλλά είμαι τόσο' date=' μα τόσο ερωτευμένος με την Naomi. Με λένε Αρτέμη όμως και είναι πολλά τα λεφτά.[/quote'] magkes to rixno (pro)stavromeno kai dagkoto:Monica Monica Δέχτηκα απειλές για να ψηφίσω' date=' αλλά τουλάχιστον τώρα μου χρωστάνε χάρη! :-P[/quote'] Ψηφίζω Monica. *beep*Ψηφίζω Monica. *beep* Η Monica είναι θεά. *beeeeep* Ψηφίζω Monica. *beep* Ψηφίζω Monica φυσικά..... γιατί υποστηρίζω τον Πρόεδρο.... Μόνικα!Υπέρ Προέδρου!! Monica FTW Εδώ ψηφίζουμε παιδιά;Kreuk-Monica-Mendes-Green p.s.Ελπίζω να μου τα γράψαν σωστά No comments
vsls Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 TPBM συμφωνει οτι η ποινη πρεπει να επιβληθει στον Dr. Claw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.