Akujin Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 nai. oxi toso poly pia, alla den xanw poly tin epafi TPBM διαθέτει στην dvd-συλλογή του, 1 ''Criterion'' at least
vsls Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Στην "DVD" συλλογη μου αποτελουν την πλειονοτητα! TPBM Συμφωνει με την μελλοντικη Miss (μαλλον Mrs) SCA
Akujin Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 offtopic: an mporeis steile me PM tin criterion lista sou Bill. egw exw liga akomi! alla filodoksw... cheers! wraios btw
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 OXI! δεν μπορώ να υποφέρω τις καταστάσεις του τύπου "έλα μωρέ. Μπορεί το πρωτάθλημα να ήταν στημένο να το πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά και να μην ήταν, πάλι θα το έπαιρνε". Ε, αφού το πιστεύουν αυτό κάποιοι, γιατί είναι τόσο χ...ς και δεν αφήνουν να γίνουν όλα κανονικά; Ε; TPBM έχει κάνει όλα όσα ρώτησε ο Akujin τον ΡΒΗ και έχει απαντήσει ΟΧΙ ο john1987 (by the way, εγώ θα είχα απαντήσει ναι σχεδόν σε όλες τις τελευταίες TPBΜ)
Akujin Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 offtopic: mpes sto MSN man (psakse me me to email mou)
EliMeli Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 OXI... TPBM Eklapse otan emathe oti teleiwse to Charmed k etrekse na dei to teleutaio epeisodio...
Akujin Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 sorry, never happened. TPBM exei kaki apopsi gia ti Nana Mousxouri
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Nai,me tin ennoia oti einai kapws vareti.Oxi kaki,vareti...pou einai xeirotero TPBM pisteuei oti to 24 prepei na kleisei ton kyklo tou entos 2-3 etwn.Kalws i kakws den exei kentriki ypothesi,stin ousia einai autoteleis kykloi me kapoia(eews arketa persy kai fetos) connections.Opote kalytera na kleisei while we're still winning
Akujin Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 NAI. moy fenontai logika osa les. akomi den exw dei oute 1 epeisodio vevaia. (to exw afisei gia to kalokairi na dw monokopania prama) TPBM den exei dei oute 1 episode apo to 24, also.
Panathachamp Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ΝΑΙ, ούτε ένα. Σκέφτομαι να πιάσω κάποια σειρά μες στο καλοκαίρι αλλά δεν ξέρω, σκέφτομαι εκτός από 24 (που δε μου φαίνεται και τόοοοσο ελκυστικό) το The Shield, Alias, Buffy (ποτέ δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με κάπoια σειρά εκτός από Friends + Prison Break). Καμιά άλλη πρόταση; (να έχει μερικές σεζόν στην πλάτη της) TPBM δεν έχει δει κανέναν από τους Νονούς. (βαράτε με...)
paschalia Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Νοουπ , τους εχω δει ολους . Αν κ επιβαλλεται μια επαναληψη καθε τοσο . ΤΡΒΜ πιστευει οτι ο επομενος διαγωνισμος θα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον απ'οτι αυτος που τελειωσε
Sadead Neth Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Αποκλείετε. Σαν τον πρώτο δεν είναι κανένας TPBM έχει δει όλα τα επεισόδια simpson (άραγε υπάρχει κανένας; )
4saken Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Εχω την εντυπωση οτι τα χω δει ολα.... ΤPBM θεωρει το Alexander πολυ βαρετη ταινια...
Akujin Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ναι, βαρετή και κακή. TPBM thewrei oti i Monica kalws kai vgike miss SCA. to vrady diladi pou tha steftei ninitria (o diagwnismos einai active)
vsls Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ΦΥΣΙΚΑ κ καλως βγηκε! Αυτο ελειπε αλλωστε! TPBM Πιστευει οτι μελλοντικα το θεμα θα γεμισει με διαγωνισμους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.