theobabis Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 not yet. Αν τη δω μου εχει υποσχεθει αργο και βασανιστικο θανατο... tpbm θεωρει οτι ωραια η anna, αλλα δε συγκρινεται με τη monica
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 elpizw na min to ennoeis giati tote tha xasw kathe ektimisi gia to gousto sou kai to myalo sou+o godard zei akomi ksereis, ama thes ton pairnw ena tilefwnaki kai erxomaste me to kostoumaki mas kai se isiwnoume sta grigora. mi sou pw sou deixnoume kai tin tautotita sou me 2 logia: synelthe grigora dike mou
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ακουσα κατι για κλικα κ ηρθα! TPAM συγχηστηκε τοσο πολυ απο TPparaAM κ ξεχασε να βαλει μια ερωτηση για TPBH!
theobabis Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 χαχαχα εγραψες Βασιλη και για να δεις ποσο καλος ειμαι, λεω να σε αφησω στην ηρεμια σου για μερικες μερες
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 kala kala tragouda TPBM exei dei in person ton theobabi aka dr. Claw kai oxi mono zei, alla tin glytwse kai xwris psychoanalysis (den tha synantithoume re mpagasa Claw? na doume egw pws tha mai meta)
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Οχι ακομα (δυστυχως) αλλα θα ειμαι ετοιμος για μια συναντηση τετοιου υψηλου επιπεδου! Δε χρειαζεται καν να πω με ποιανου το μερος θα ειμαι! TPBM τωρα καταλαβε κ για ποιο λογο ανοιξε το αλλο θεμα στο Μπλα Μπλα ο Akujin
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ω ναι. Και έχω δει και τον θεομπαίχτη σε live εμφάνιση. ΤΡΒΜ θέλει κι άλλα επεισόδια από το Heist (πού είναι το Heist; Οεο;)
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 δυστυχώς δεν το έχω δει καθόλου. όπως και παλιά όμως που είχες μιλήσει για lost και κάθισα μετά να το δω τυφλά, αν θυμάσαι, +ο πρώτος κύκλος δεν με απογοήτευσε πολύ μπορώ να πω, τον δεύτερο τον παράτησα στο 204, έτσι και τώρα θα σ' εμπιστευτώ/τιμήσω... (αρκεί στην διαθήκη να δίνεις εδώ τα criterion, χτύπα παλούκι) TPBM καλα μιλαμε γι 'ασχετο ετσι: πιστεύει ότι η Πεπσι είναι πιο γευστική από κοκακολα
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 (Ευτυχως δεν ανεφερες το στριπτιζαδικο... ) Ευτυχως να λες που δεν ανεφερε και ποιον είδε να χορεύει εκει... :Q καλά σόρι, μην σε προσβάλω κιόλας, αλλά αυτό μου ήρθε σαν χιουμοραπάντηση! κρυαδα
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Off Topic προς Διευθυνση (paredwse) περιμενουμε SS απο την εμφανιση του Dr. Claw στο στριπτιζαδικο Ευχαριστουμε! Εκ της πελατειας
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ε όχι, η Coca είναι μακράν καλύτερη από την Pepsi. TPBM έχει εκνευριστεί γιατί δεν είχε να δώσει $5.000 για να παρει τα 289 (περίπου) DVD της Criterion που έσκασαν μύτη πριν κανά χρόνο στο Amazon.com (Ευτυχως δεν ανεφερες το στριπτιζαδικο... ) Δεν λέω λεπτομέρειες, δεν λέω τίποτα (εκτός αν λάβω σεβαστό χρηματικό ποσό ) [...]έτσι και τώρα θα σ' εμπιστευτώ/τιμήσω... Μπα' date=' δεν είναι τόσο καλό όσο το Lost Season 1 - αλλά έχει πλάκα (τουλάχιστον τα αρχικά επεισόδια). Με τιμά ιδιαίτερα πάντως η εμπιστοσύνη σου. Off Topic προς Διευθυνση (paredwse) περιμενουμε SS απο την εμφανιση του Dr. Claw στο στριπτιζαδικο Ευχαριστουμε! Εκ της πελατειας Είπαμε, σεβαστό χρηματικό ποσό (σε Criterion DVD θα πάει, ποιότητα αγοράζουμε, δεν θα παίξω στο καζίνο)
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 προς southparkikous που θέλουν να γνωρίσουν τον θεομπάμπη από κοντά: θυμηθείτε το επεισόδιο που σκάει μύτη ο θεός δεν σε χάλασε που λέει και ο πρεσιδεντ
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 @paredwse: δεν λες τίποτα... TPBM δίνει περισσότερα χρήματα στον παρεδώσε απ' όσα ο θεομπάμπης για ν' αποκτήσει όλες τις πικάντικες infos+όλο το οπτικοακουστικό υλικό που καταγραφηκε τότε εν αγνοία του claw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.