KaizerSoze Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 X giati an goustarei tous skotwnei olous TPBM pisteuei pws to X3 tha einai to xeirotero tis trilogias
mindtrapper Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Ego tha elega oti tha einai mallon to kalutero. Epitelous fernei sta comic tis periodou autis. Wolverine or Gabriel? (muhahaha!)
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω τι σημαίνει "Wolverine or Gabriel?" και αν υποννοεί ότι πρέπει κάτι να γράψω ως PBH (ελπίζω να το πιάσατε), αλλά επειδή κόλλησε το παιχνιδάκι, ας το αναστήσω για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. TPBM δεν έχει δει την "Επιστροφή" ! (μια που είναι και επίκαιρο).
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δεν ειναι απαντηση αυτη απλα περιμενω κ εγω να δω ποιος δεν την εχει δει!
theobabis Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ας μη το κρυψουμε, εξαλου ως γνωστον εγω βλεπω μονο b&w. Εχω και ενα επιπεδο βλεπετε... tpbm δεν εχει δει ακομη το mulhollland drive dim?
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ηθελα να βαλω οχι για να κοψω αντιδρασεις απο Kaizer! Αλλα ΝΑΙ την εχω δει! Οπως κ την Επιστροφη για να μη δημιουργηθουν "παραξενες" ερμηνειες απο αλλα ατομα...! TPBM Δεν εχει δει το Sånger från Andra Våningen του Roy Andersson!
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 akomi oxi. me perimenei ki auti se divx. ante na sas kanw to xatiri kai na tin dw an einai ki auti avrio/methaurio+na exoume na syzitame. sorry pou akomi den exw sxoliasei tin epistrofi, auti i miss SCA vlepeis * an to ekane eskemmena to olo religion/christ-relation o Rwsos stin epistrofi kai den einai aples omoiotites, tote einai poly tzimani+eufantastos... TPBM katalave ti ston Lucifer egrapsa!
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ΝΑΙ ή ετσι νομιζω! Ε εσενα σου φανηκαν να ειναι απλες ομοιοτητες! Θα αφηνε μερικες απο τις σημαντικοτερες σκηνες σε μια τετοια ταινια απλα στη "τυχη" τους?! TPBM καταλαβε για ποιο θεμα συζηταμε
Sadead Neth Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ναι. Δεν είναι τόσο δύσκολο να διαβάσεις τρία θέματα στο forum του κινηματογράφου για να καταλάβεις. TPBM πιστεύει πως οι Akujin, Manuel, Thebabis και Vsls είναι η χειρότερη κλίκα του insomnia.
paschalia Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ΟΧΙ ... ΤΡΒΜ πιστευει οτι ο ΘεοΜπαμπης θα σφαχτει με τον vsls καποια στιγμη κ ελπιζει να ειναι συντομα ..
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ΟΧΙ εχουν σφαχτεί ήδη, ο θεομπάμπης τον έφαγε και τον έχει αντικαταστήσει μ'ένα από τα πολλά αυτοσχέδια androids του και στήνει ταχαμουτέ διαλόγους, μιας+είχε αρχίσει να νιώθει μοναξιές όταν κανείς πια δεν του μίλαγε ούτε τον σεβόταν, ύστερα απ' την αποφράδα ημέρα του mulholland TPBM πιστεύει ότι εντός δευτερολέπτων για κάποιο ανεξήγητο λόγο θα έχω σφαχτεί
paschalia Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Akujin θυμισε το σχετικο με μαλχολαντ ... πριν σφαχτεις
theobabis Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Mε τιποτα. Αν σφαχτεις, πως θα ξαναρεζιλευτεις; tpbm ελπιζει να μη χρειαζεται να προσφερει οικονομικη στηριξη στον lukas εφ' ορου ζωης
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 i gave up hoping long long time ago... tpbm ελπιζει να μη χρειαζεται να προσφερει insomniako teasing στον theobabis εφ' ορου ζωης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.