Προς το περιεχόμενο

Κι αλλο παιχνιδακι!!!TPBM

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΝΑΙ για τον theobabis αν δε φτανει η εισηγηση του Kaizer υπογραφω κ εγω κ με τα 2 χερια! :mrgreen:

TPBM Θελει η Salma Hayek να διατηρησει την Μεξικανικη προφορα της οταν μιλαει Αγγλικα!

για να συνεχίσω το παιχνίδι και να μην παρασυρόμαστε, θα πω απλά ότι δε με ενδιαφέρει πώς θα μιλάει η Σάλμα. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι το πώς δεν θα είναι στην ταινία που σκοπεύω να δω (ε, ναι λοιπόν. Δεν είμαι καθόλου φαν! Αν και μου άρεσε πολύ στο Φρίντα, δεν την έχω χωνέψει)

ΤΡΒΜ θεωρεί ότι οι καλύτερες ταινίες γυρίζονται κάπου εκεί έξω, και εμείς δεν έχουμε την ευκαιρία να τις δούμε γιατί μας πλασάρουν μόνο τις χολυγουντιανές ξαναζεσταμένες σούπες.

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι ο Cage χρειάστηκε να πληρώσει κάποιον, μιας και ουσιαστικά αυτός ξεκίνησε το πρότζεκτ και διάλεξε σκηνοθέτη, σεναριογράφο κ.λ.π. - ειναι παραγωγός.

ΤPBM πιστεύει πως το Clerks II θα ειναι μια το comeback του Kevin Smith μετά το Jersey Girl...

Δημοσ.

φυσικά. Δεν έχει κάνει και κακή ταινία (σε σύγκριση με τον εαυτό του δηλαδή), οπότε δε νομίζω ότι έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι αυτή δεν θα είναι το ίδιο καλή με τις άλλες.

ΤΡΒΜ νομίζει ότι η καλύτερη ταινία μέχρι τώρα του Kevin, είναι (φυσικότατα) το Chasing Amy.

Δημοσ.

Ναι

TPBM πιστεύει ότι η απόφαση να παίξει τον Επιθεωρητή Κλουζώ είναι η χειρότερη που έχει πάρει στην καριέρα του ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Steve Martin.

Δημοσ.

NΑΙ και δεν ντρεπομαι.Αμερικανια μεν αλλα ειχε την πλακα του.Τρελη φαση με το Χιτλερακι ;)

ΤPBM τον παιρνει πολλες φορες ο υπνος οταν βλεπει ταινιες σπιτι του.

Δημοσ.

Αναλόγως την ταινία .

Αν ειναι καμιά μές στα σιρόπια κ τα μέλια , θα ροχαλίσω κιόλας .

ΤΡΒΜ βλέπει μόνο έργα στύλ Ράμπο - Σίγκαλ - Σβάρτζ κ βάζει κ το ταίρι του να δεί μάζι .

Δημοσ.

Nope,on the contrary

Parolauta,gia opoiodipote eidos oxi mono den vazw to tairi mou na to dei alla eidika tainies me ena deutero level skepsis protimw na tis vlepw monos mou.Genika den eimai poly yper tou na vlepw tainies me parea

TPBM pisteuei oti to Insomnia tou Nolan einai katwtero toso tou Memento oso kai tou Batman Begins

Δημοσ.

Σίγουρα!

ΤΡΒΜ πιστεύει όπως και ο Κάιζερ, ότι σε αρκετές περιπτώσεις είναι καλύτερα να βλέπει ταινίες μόνος του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...