paschalia Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μα γι'αυτο το εψαχνα ... Ηξερα οτι θα πεταξει απ'την χαρα του... Σουπερμαν ενα πραμα ... :Ρ
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 That was not funny dude,that was sad...really really sad ps Kai nai,travixa ta vyzia mou ps2 Batman ownz Superman's ass big time
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 ΝΑΙ για τον theobabis αν δε φτανει η εισηγηση του Kaizer υπογραφω κ εγω κ με τα 2 χερια! TPBM Θελει η Salma Hayek να διατηρησει την Μεξικανικη προφορα της οταν μιλαει Αγγλικα! για να συνεχίσω το παιχνίδι και να μην παρασυρόμαστε, θα πω απλά ότι δε με ενδιαφέρει πώς θα μιλάει η Σάλμα. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι το πώς δεν θα είναι στην ταινία που σκοπεύω να δω (ε, ναι λοιπόν. Δεν είμαι καθόλου φαν! Αν και μου άρεσε πολύ στο Φρίντα, δεν την έχω χωνέψει) ΤΡΒΜ θεωρεί ότι οι καλύτερες ταινίες γυρίζονται κάπου εκεί έξω, και εμείς δεν έχουμε την ευκαιρία να τις δούμε γιατί μας πλασάρουν μόνο τις χολυγουντιανές ξαναζεσταμένες σούπες.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Absoliman ws pros to prwtos kelos,sto 2o as poume oti tis mathainoume kapws arga kai oxi oles TPBM protima ena eilikrines ergaki styl Fast and the Furious para kapoio dithen blockbuster styl Alexander
Akujin Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 to protimw nai TPBM pisteuei oti o Polanski plirwse ton Manson na tou katharisei tin gynaika
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 lol?den nomizo oti xreazetan fraga gia na kanei kati tetoio...apla tou eleges "e koita autos sou evrise tin mana".... TPBM pisteuei oti Nicholas Cage plirose ton director gia na peksei sto ghost rider...
silencer51 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δε νομίζω οτι ο Cage χρειάστηκε να πληρώσει κάποιον, μιας και ουσιαστικά αυτός ξεκίνησε το πρότζεκτ και διάλεξε σκηνοθέτη, σεναριογράφο κ.λ.π. - ειναι παραγωγός. ΤPBM πιστεύει πως το Clerks II θα ειναι μια το comeback του Kevin Smith μετά το Jersey Girl...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 φυσικά. Δεν έχει κάνει και κακή ταινία (σε σύγκριση με τον εαυτό του δηλαδή), οπότε δε νομίζω ότι έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι αυτή δεν θα είναι το ίδιο καλή με τις άλλες. ΤΡΒΜ νομίζει ότι η καλύτερη ταινία μέχρι τώρα του Kevin, είναι (φυσικότατα) το Chasing Amy.
dim_b Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ναι TPBM πιστεύει ότι η απόφαση να παίξει τον Επιθεωρητή Κλουζώ είναι η χειρότερη που έχει πάρει στην καριέρα του ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Steve Martin.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Nai,apolyta.Exei paixei se xeiroteres vlakies alla den eixe na sygrithei me ton Sellers TPBM paradexetai pws katafxaristithike to Eurotrip(Scottie doesn't knwo...)
4saken Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 NΑΙ και δεν ντρεπομαι.Αμερικανια μεν αλλα ειχε την πλακα του.Τρελη φαση με το Χιτλερακι ΤPBM τον παιρνει πολλες φορες ο υπνος οταν βλεπει ταινιες σπιτι του.
paschalia Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Αναλόγως την ταινία . Αν ειναι καμιά μές στα σιρόπια κ τα μέλια , θα ροχαλίσω κιόλας . ΤΡΒΜ βλέπει μόνο έργα στύλ Ράμπο - Σίγκαλ - Σβάρτζ κ βάζει κ το ταίρι του να δεί μάζι .
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Nope,on the contrary Parolauta,gia opoiodipote eidos oxi mono den vazw to tairi mou na to dei alla eidika tainies me ena deutero level skepsis protimw na tis vlepw monos mou.Genika den eimai poly yper tou na vlepw tainies me parea TPBM pisteuei oti to Insomnia tou Nolan einai katwtero toso tou Memento oso kai tou Batman Begins
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Σίγουρα! ΤΡΒΜ πιστεύει όπως και ο Κάιζερ, ότι σε αρκετές περιπτώσεις είναι καλύτερα να βλέπει ταινίες μόνος του
sniper_206 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ki egw afto pistevw giati to poly mpla mpla ama exeis parea xalaei oli ti mageia tis tainias. Mono an einai kamia komodia einai dektoi kai alloi! TPBM exei koimithei estw mia fora sto cinema
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.