Akujin Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 kai oxi mono. o Lynch tha eprepe na parei kai na gyrisei ena dvd mono me tetoies skines me tis 2 kopeles kai na to dinei bonus disc me kathe copy tou MD. ligi fantasia xreiazetai mono TPBM den exei proseksei akomi tin yparksi tou ''mpla mpla'' edw sto insomnia
vsls Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ΟΧΙ το εχω προσεξει... Ετσι νομιζω δηλαδη TPBM Πιστευει οτι το Spice World ηταν η σπουδαιοτερη μουσικη ταινια την τελευταια 20ετια (τουλαχιστον)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ΤΙΙΙΙ?!? TPBM πιστεύει ότι TPAM μας κάνει πλάκα!
silencer51 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Απεναντίας, το Spice World ηταν μια ιστορική στιγμή για τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Και το comeback του Roger Moore (god help us all...) TPBM πιστεύει πως το Glenn Or Glenda ειναι πιο cult απο το Plan 9 From Outer Space!
vsls Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δεν ξερω γιατι δεν εχω δει κανενα απο τα 2 Επισης ζητω την παρεμβαση του mod για την προσωπικη επιθεση που δεχτηκα απο τον χρηστη Manuel με την ερωτηση που εκανε δια το ατομον μου, μιας κ ειναι γνωστο οτι ειμαι πολυ σοβαρος για να κανω πλακες... TPBM εχει δει το Naboer κ του αρεσε παρα πολυ
vsls Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ΝΑΙ την ειδα κ μου αρεσε παρα πολυ! TPBM θελει να μη σταματησει το παιχνιδι!
paschalia Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Γιαννης κερναει , Γιαννης πινει .. :Ρ ΟΧΙ . παιχνιδι ειναι , εχει τα πανω κ τα κατω του . ΤΡΒΜ πιστευει οτι οι Σιμπσονς δεν θα λενε κ τοσο στην μεγαλη οθονη .
sniper_206 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Γιατί βγαίνει Simpsons για τη μεγάλη οθόνη??? TPBM περιμένει πως και πως να δει τον Κώδικα Ντα Βίντσι..
theobabis Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Aν και δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται, απο το trailer φανηκε οτι καλη κωμωδια θα ειναι tpbm ελπιζει συντομα να βγει ταινια με τον superman να σωζει και να απαλλασσει ταυτοχρονα, δια παντως τον κοσμο απο τον batman
paschalia Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 sniper_206 check this OXI , για ban πανε μονος σου .. ( την εχεις σιγουρη την εισηγηση του Καιζερ .) . ΤΡΒΜ λεει οτι ειδικα για τον Θεο-Μπαμπης θα γινει δεκτη η εισηγηση του Καιζερ .
vsls Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ΝΑΙ για τον theobabis αν δε φτανει η εισηγηση του Kaizer υπογραφω κ εγω κ με τα 2 χερια! TPBM Θελει η Salma Hayek να διατηρησει την Μεξικανικη προφορα της οταν μιλαει Αγγλικα!
KaizerSoze Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 tpbm ελπιζει συντομα να βγει ταινια με τον superman να σωζει και να απαλλασσει ταυτοχρονα' date=' δια παντως τον κοσμο απο τον batman [/quote']And I will strike upon thee with great vengance and furious anger...:evil: :evil:
theobabis Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 ναι, ναι, τα εχουμε ξανακουσει αυτα. Πηγαινε τωρα να διαβασεις αυτο, να ηρεμησεις λιγακι...
paschalia Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Θεο-Μπαμπης ξερεις ποσο καιρο το εψαχνα .... ? Κ γμτ δεν μπορουσα να το βρω πουθενα ... Θενξ :Ρ
theobabis Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Που να δεις ο Μητσος. Πρεπει να εχει πανω απο χρονο να το διαβασει και σιγουρα θα χαρει και αυτος πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.