Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 ΟΧΙ. Εγώ νομίζω ότι ο Batman τον νικάει τον Superman. Και ο μπαμπάς μου νικάει τον batman. Άκους εκεί... TPBM έχει μπαμπά που νικάει τον batman? E?
KaizerSoze Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 ΤΡΒΜ πιστευει οτι ο Μπατμαν ειναι υποδεεστερος του Σουπερμαν . pou einai o moderator?Mono gia to StarWars xerei na rixnei ban?Ti exoume edw?POios tha epivalei Law&Order?
paschalia Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ουτε ψυλλος στον κορφο μου με τετοια ιεροσυλια που διεπραξα ... :Ρ :Ρ Και για να δεις τι καλη που'μαι ,ανακαλω οτι εγραψα κ λεω το αντιθετο , οκ ? (λολ)
KaizerSoze Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Better now A,kai oxi,KANEIS den exei mpampa pou na nikaei ton Batman. TPBM mporei na exigisei kathe kare tis Xamenis Lewforou(an apantisete nai,exw alles 2 na dw ti tha peite giautes)
dim_b Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δεν μπορεί γιατί για να τα εξηγήσεις πρέπει να την έχεις δει (αν και υποθέτω ότι αυτό μόνο δεν αρκεί ) TPBM προτιμάει να δει γιά 20η φορά μιά ταινία του Michael Bay αντί για την Χαμένη Λεωφόρο (αλήθεια, οι mods μπορούν να γίνουν ban; )
KaizerSoze Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δεν μπορεί γιατί για να τα εξηγήσεις πρέπει να την έχεις δει (αν και υποθέτω ότι αυτό μόνο δεν αρκεί ) TPBM προτιμάει να δει γιά 20η φορά μιά ταινία του Michael Bay αντί για την Χαμένη Λεωφόρο (αλήθεια' date=' οι mods μπορούν να γίνουν ban; )[/quote'] And there I saw a pale horse....
KaizerSoze Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Oxi,protimaei na dei 20i fora tin Xameni Lewforo para mia tainia tou Michael Bay TPBM mporei na exigisei kathe kare tou 2001: Odysseia tou Diasthmatos
geisha Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Nope! Μόνο όταν δεν γνωρίζω τίποτα γι αυτήν. TPBM Αγαπά τον Tom Tykwer..
4saken Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 ΟΧΙ. Πιστευει οτι "Ο Χαμενος Τα Παιρνει Ολα" ειναι η καλυτερη ταινια του συγχρονου ελληνικου σινεμα μονο και μονο επειδη παιζει ο Γιαννης Αγγελακας.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Oxi,pisteuei oti toso to sygxrono oso kai to palio ellhniko sinema einai toso aisxos pou den mporei na xrisimopoiithei sygritikos oute kan entos synolou TPBM mporei na exigisei kare-kare (ante na balw kati eukolo).... to Eraserhead!!!(satanic laugh: xar xar xar xar)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 oxi, to na e3hghsei kaneis mia tainia kare-kare einai anohth diadikasia. TPBM 8ewrei oti o KaiserSoze 8a prepei na stamathsei na mas grafei gia tainies pou prepei na e3hgh8oun kare kare, kai epishs mporei na e3hghsei morio morio ton KaiserSoze.
vsls Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 ΝΑΙ πρεπει ΟΧΙ δε μπορει! TPBM Μπορει να εξηγησει καρε καρε την "Μεγαλη Αποφραξη" με τον Τσακωνα
paschalia Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 ΟΧΙ . Αν φτασαμε στον Τσακωνα , πιο κατω ειναι μονο ο Ταμτακος .. ΤΡΒΜ λεει επισης ''φτανει πια με τα καρε-καρε , μοριο-μοριο , ατομο-ατομο ..'' .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Den xalieme, ean tin vriskoun etsi... TPBM pisteuei oti to Die Hard 4 tha mamei kai tha dernei...an oxi i tenia toulaxiston o John....
Godfath3r Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Oxi, δεν νομίζω!!Καλά ήταν τα τρία... ΤΡΒΜ, θεωρεί το fargo ταινιάρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.