Προς το περιεχόμενο

Κι αλλο παιχνιδακι!!!TPBM

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΧΙ. Εγώ νομίζω ότι ο Batman τον νικάει τον Superman. Και ο μπαμπάς μου νικάει τον batman. Άκους εκεί...

TPBM έχει μπαμπά που νικάει τον batman? E?

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΤΡΒΜ πιστευει οτι ο Μπατμαν ειναι υποδεεστερος του Σουπερμαν .

pou einai o moderator?Mono gia to StarWars xerei na rixnei ban?Ti exoume edw?POios tha epivalei Law&Order?

Δημοσ.

Ουτε ψυλλος στον κορφο μου με τετοια ιεροσυλια που διεπραξα ... :Ρ :Ρ

Και για να δεις τι καλη που'μαι ,ανακαλω οτι εγραψα κ λεω το αντιθετο , οκ ? (λολ)

Δημοσ.

Δεν μπορεί γιατί για να τα εξηγήσεις πρέπει να την έχεις δει (αν και υποθέτω ότι αυτό μόνο δεν αρκεί :mrgreen: )

TPBM προτιμάει να δει γιά 20η φορά μιά ταινία του Michael Bay αντί για την Χαμένη Λεωφόρο (αλήθεια, οι mods μπορούν να γίνουν ban; :mrgreen: )

Δημοσ.
Δεν μπορεί γιατί για να τα εξηγήσεις πρέπει να την έχεις δει (αν και υποθέτω ότι αυτό μόνο δεν αρκεί :mrgreen: )

TPBM προτιμάει να δει γιά 20η φορά μιά ταινία του Michael Bay αντί για την Χαμένη Λεωφόρο (αλήθεια' date=' οι mods μπορούν να γίνουν ban; :mrgreen: )[/quote']

And there I saw a pale horse....

Δημοσ.

ΟΧΙ.

Πιστευει οτι "Ο Χαμενος Τα Παιρνει Ολα" ειναι η καλυτερη ταινια του συγχρονου ελληνικου σινεμα μονο και μονο επειδη παιζει ο Γιαννης Αγγελακας.

Δημοσ.

Oxi,pisteuei oti toso to sygxrono oso kai to palio ellhniko sinema einai toso aisxos pou den mporei na xrisimopoiithei sygritikos oute kan entos synolou

TPBM mporei na exigisei kare-kare (ante na balw kati eukolo)....

to Eraserhead!!!(satanic laugh: xar xar xar xar)

Δημοσ.

oxi, to na e3hghsei kaneis mia tainia kare-kare einai anohth diadikasia.

TPBM 8ewrei oti o KaiserSoze 8a prepei na stamathsei na mas grafei gia tainies pou prepei na e3hgh8oun kare kare, kai epishs mporei na e3hghsei morio morio ton KaiserSoze.

Δημοσ.

ΝΑΙ πρεπει ΟΧΙ δε μπορει! :mrgreen:

TPBM Μπορει να εξηγησει καρε καρε την "Μεγαλη Αποφραξη" με τον Τσακωνα

Δημοσ.

ΟΧΙ . Αν φτασαμε στον Τσακωνα , πιο κατω ειναι μονο ο Ταμτακος ..

ΤΡΒΜ λεει επισης ''φτανει πια με τα καρε-καρε , μοριο-μοριο , ατομο-ατομο ..'' .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...