Προς το περιεχόμενο

Κι αλλο παιχνιδακι!!!TPBM

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oxi,einai krima na tou menei auto,itan enas exohos ithopoios genika pera apo Roz Panthires kai Party

TPBM thewrei oti oi 7 Samurai itan arketa kourastiko gia na einai to aristourgima pou lene oi perissoteroi

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΧΙ ηταν μια απο τις καλυτερες δημιουργιες (αν οχι η καλυτερη) του Akira Kurosawa κ δε βρισκω καμια ταινια του κουραστικη καθε αλλο μαλιστα!

TPBM βρισκει πλεον δυσκολοτερα ενα καλο soundtrack απ οτι λιγα χρονια πριν...

Επισκέπτης
Δημοσ.

NAI! Γενικά τα soundtrack μπήκαν και αυτά στη λογική του "Βάλε κάτι δοκιμασμένο για να είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει" (αχ, αυτή η αμερικάνικη νοοτροπία). Σου λέει δώσαμε τόσα $ για να γυρίσουμε την ταινία και θα ρισκάρουμε βάζοντας για OST κάτι πειραματικό; Που εδώ που τα λέμε, η μουσική σε ορισμένες ταινίες είναι το παν! Χωρίς καλή μουσική δε θα βλέπονταν δηλαδή.

Μου άρεσε πολύ η δήλωση που είχε κάνει ο Trey Parker όταν γυρίσαν το Team America (έργο που σατίριζε Περλ Χαρμπορ και άλλα τέτοια, φτιαγμένο με μαριονέτες) για μια σκηνή μάχης:

-Στην αρχή βάλαμε τις μαριονέτες (σ.σ. που δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα) να πέφτει η μια πάνω στην άλλη και λέγαμε "Α, δε φαίνεται και πολύ καλό, ε;", αλλά μετά, βάλαμε μουσική από ταινία του Μπρουκχάιμερ και ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ σαν το Αρμαγεδδών!

TPBM πιστεύει ότι το Team America κάλυψε (σατιρίζοντας) κάθε στερεότυπο ταινιών δράσης που υπάρχει.

Δημοσ.

ΟΧΙ. Σίγουρα κάλυψε τα βασικά, αλλα τα στερεότυπα ειναι τόσα πολλά που θα ηταν πρακτικά αδύνατο για μια 2ωρη ταινία να τα καυτηριάσει όλα... Παρ' όλα αυτά είχε πολύ γέλιο! :-)

TPBM πιστεύει πως αν και τα πρώτα δύο ειναι τα κορυφάια της σειράς, κανένα απο τα ALIEN δεν ηταν κακό σαν ταινία...

Επισκέπτης
Δημοσ.

NAI! το συναίσθημα που μου βγάζουν τα trailer είναι συχνά πολύ πιο έντονο από αυτό που μου βγάζει η ταινία!

TPBM δεν έχει δει κανένα από τα alien! (forgive me father...)

Δημοσ.

Ναι αυτο ξαναπεστο. Ειδικα σε κατι θριλερ...

TPBM απεχθανεται τις ταινιες τυπου αραχνοφιβια, μιρμηγκοφοβια κ.τ.λ

Δημοσ.

TPBY δεν ξέρει τη διαφορά! Άσχετος;

Ας αλλάξω λίγο το θέμα:

TPBM είδε το eXistenZ του Cronenberg αλλά δεν κατάλαβε μία.

Δημοσ.

ελα ρε, σιγα το δυσκολο, κολεγιακη βιντεοταινια ειναι :)

ΤΡΒΜ ψαχνει μια περιπετεια να τον πορωσει κ δεν μπορει να βρει εδω κ χρονια

Δημοσ.

Ναι! γενικα αντιδρω στα σικουελ που δεν εχουν λογω υπαρξης

TPBM βρισκει τον τζιμ καρευ ηθοποιο με ταλεντο

Δημοσ.

μπαααααααα . ριπιτ μόουντ ον: μπααααααα. μπαααααα ριπιτ μόουντ οφ

ΤΡΒΜ θεωρει τη Oksana Akinshina ως μια απο τις ελαχιστες που συνδυαζουν ταλεντο με απιστευτη ομορφια

Δημοσ.

Edit: με προλαβες ekkli

Για ταλεντο δε ξερω δεν την εχω δει, για ομορφια... δεν ειναι του γουστου μου!

ΤΡΒΜ Διαβαζει παντα καποια κριτικη πριν δει μια ταινια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...