Exoskeletor Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Exoskeletor τα win εχουν ημερομηνια ληξης... Πολυ σωστα σου λενε να κανεις format... Το software δνει εντολες στο hardware.... Πρωτα κοιταμε να ειμαστε ενταξει με ενα καθαρο install και μετα κοιταμε για προβληματικο hardware.... Κανε ενα format και ασε τις επιθετικες ερωτησεις, "γιατι φορματ?" iced ayto pou enoousa eine: kias thelo na ta ksanabalo ta windows, giati prepei na kano format olo to disko? Ola ayta pou les den dikeologoun to format, uparxoun alles luseis. Eine entelos noobistiko to format kathe ligo k ligaki. Ean sou fenonte epithetikes oi erothshs man mhn apantas tote
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ρε παιδιά format χρειαζόμαστε που και που η registry γίνετε μπουρδέλο με τον καιρώ βάλε βγάλε προγράμματα και κανένα πρόγραμμα για να την διορθώνει δεν κάνει τρελή δουλειά παρα να σβήνει πράματα από πάνω της με τα πολλά δεν χρειάζεται σε ένα format να κανεις όλο τον δίσκο σου κανε ένα μικρό partition για τα win και κανε μονο σε αυτό format αν δεν έχεις κάνει ήδη , πάρε το partition magic και φτιάξτε ένα πριν κάνετε format προσωπικά είχα να κάνω format κανένα χρόνο και δεν είμαι και κανένας τελείως άσχετος ξέρω να κρατάω το pc μου σε φόρμα αλλα όταν έκανα το format ήταν σαν να κάθομαι σε άλλο pc. αυτά από μένα no flames όλα φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.