Προς το περιεχόμενο

3dMark 2006

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι agnusdei τους πέρασα και πιάνω και πάλι το εκπληκτικό score 592 στην cpu ......... :D!!!!

Δεν νομίζω κανένας να λατρεύει την λύση του format........δεν νομίζω να αποτελεί καν λύση αλλά έσχατο μέσω αντιμετώπισης προβλημάτων.

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και καλά έκανες και σ' ευχαριστώ. Θα του ρίξω ένα χειρουργείο να δοκιμάσω και την cpu κανενός φίλου και μετά πάλι βλέπουμε.

Δημοσ.
Tο format είναι η λύση του άσχετου., η του παιχνιδιάρη μονο.

Ναι αλλα επισης ειναι και η πιο σιγουρη και εαν εχεις και καλο backup η πιο γρηγορη λυση...Σε μια ωριτσα εχεις ξεμπερδεψει.

Ασε που ειναι και ευκαιρια να κατεβασεις και τους τελευταιους drivers για το συστημα σου.

Τωρα ψαξε βρες γιατι πεταει σποραδικες μπλε οθονες μια στο τοσο,ποιος driver κανει διενεξη,ψαξε registry και αρκετες φορες γραψε και καμια εντολη που στην τελικη μπορει να τα κανει και χειροτερα...

Δεν ειναι πως δεν ξερω να τα κανω...Ακομα και ετσι να ειναι θα μπορουσα να το ψαξω στο νετ να βρω πιθανες λυσεις(οχι σιγουρες)...

Αλλα στην τελικη το format ερχετε ποιο ευκολα..

Ισως τελικα να ειμαι ασχετος κ παιχνιδιαρης...

Δημοσ.
Tο format είναι η λύση του άσχετου., η του παιχνιδιάρη μονο.

άντε να έχεις στο PC, 300 εργαλεία χιλιάδες φωτογραφίες, αρχεία ξεχασμένα κάπου σε κάτι Directorys,και να σκέφτεσαι format..

"φτου" μακριά από μας..

μου αρέσει που κάνετε QUOTE ότι σας βολεύει μονο..

15min να περάσεις τα windows?

ok. και τα αλλα 300 προγράμματα και εργαλεία ποσο θέλεις?

και όταν φτάσεις πια στο σημείο που είχες το PC..διαπιστώνεις ότι το PC σπεύδει πάλι βραδέως..

Δημοσ.

File ANEMOS... den exoume tipota mazi sou... :-D aplos diafonoume...

Eksalou tous xaraktirismous ( asxetou, paignidiari)... esi tous ksekinises...

Oso gia ta ergalia, tis xiliades photografies... ktl... ktl...

An organosis to PC sou sosta... vlepe partision kai Backup... tote den exeis kanena provlima...

To format ginete paignidaki...

Esi to exeis organosi sosta...? i mipos anikis kai esi stous "sxetikous"...? opos viastikes na xaraktirisis ~

Δημοσ.

μα.. το ξέρετε ότι δεν το λέω για..flame

σαφώς και διαφωνούν και οι καλύτεροι φίλοι μεταξύ τους.

και αυτή είναι μονο η γνώμη μου ,άντε και μερικών άλλων..

Δημοσ.

Kai giati prepei re guys na kano format gia na ksanabalo ta windows? ayto den to katalabeno me tipota.. les k den uparxoun alloi tropoi. eine les k bgazei ena problhma to aytokinhto sas k to petate sto gremo k agorazete allo

Δημοσ.

Exoskeletor τα win εχουν ημερομηνια ληξης... Πολυ σωστα σου λενε να κανεις format... Το software δνει εντολες στο hardware.... Πρωτα κοιταμε να ειμαστε ενταξει με ενα καθαρο install και μετα κοιταμε για προβληματικο hardware....

Κανε ενα format και ασε τις επιθετικες ερωτησεις, "γιατι φορματ?"

Δημοσ.

Λοιπόν, τελικά έκανα το format μετά κόπων και βασάνων αλλά αποτέλεσμα κανένα. Ναι μεν αυξήθηκε το overall score μου αλλά όχι δραματικά. Η cpu εξακολουθεί να μην αποδίδει.........Το 3dmark06 είναι αυτό που είχε η κάρτα μου μαζί το οποίο απότι διάβασα είναι διαφορετικό από αυτό που έχετε τρέξει οι περισσότεροι. Δεν μπορώ καν να το κάνω update στην πιο σύγχρονη έκδοση και από τι είδα στα Faqs η έκδοση του 3dmark που παρέχετε με τις asus κάρτες είναι διαφορετική......... οπότε ίσως τα χαμηλά ποσοστά να οφείλονται σε αυτό.

Δημοσ.

Na se rotiso kati... exeis valei ston pinaka elenxou tis NVIDIA... tin epilogi stin epidosi kai oxi stin poiotita...?

An oxi... gia kane mia dokimi kai me afto... pistevo tha anevoun ligo oi epidosis ~

Δημοσ.
Na se rotiso kati... exeis valei ston pinaka elenxou tis NVIDIA... tin epilogi stin epidosi kai oxi stin poiotita...?

An oxi... gia kane mia dokimi kai me afto... pistevo tha anevoun ligo oi epidosis ~

Ναι όπως τα λες το χω.

chill μπορεις να παιξεις παιχνιδια καλα?

Όχι φίλε μου και γι'αυτό ψάχνομαι μαζί σας. Δεν απαιτώ φυσικά να τρέχω τα games σε φοβερές αναλύσεις με τα πάντα στο full αλλά ακόμα και με τις υποχωρήσεις που κάνω σε πάμπολους τομείς δεν μένω ικανοποιημένος όσο θα έπρεπε από τις επιδόσεις του pc.

Δημοσ.
File edo milame to paidi exei na kani Format 2+ xronia...

Kane ena Benchmark se 1 PC pou einai aformaristo gia 1+ xronia...

kai meta se 1 fresko-Formarismeno... kai tha deis tis diafores stis epidosis...

Filika ~

Είχα να κάνω format 1-1.5 χρόνο. Ακόμα κι όταν έκανα πριν από 5 μήνες πλήρης αναβάθμιση ΔΕΝ έκανα format και όλα δούλευαν ρολόι. Μετά από RMA της μητρικής αναγκάστηκα να κάνω format και να ξαναπεράσω τα Windows XP γιατί είχε φλασάρει εντελώς το PC και δεν μου ξεκινούσε καθόλου (παίζει να είχε γίνει και conflict σε μια PCI To IDE κάρτα αλλά το προσπερνάμε). Μετά το 4ωρο με 5ωρο που μου πήρε για να το έχω έτοιμο και ακριβώς όπως πριν του ρίξω το format μιας και έχω της παναγιάς τα προγράμματα εγκατεστημμένα (βάλε και codecs,drivers και ιστορίες. Απλά αναφέρω ότι έχω γεμάτες 3 στήλες στο Start->Programs σε ανάλυση 1280x960 :P) είπα <<Ρε δεν κάνουμε κάνα bench για πλάκα>>. Ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις είχα στα μετροπρογράμματα και στα παιχνίδια,δεν παρατήρησα διαφορά (άντε κάνα 100αράκι σε κάνα 3D Fart 2006).

Άρα το συμπέρασμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ότι αν προσέχεις κάπως το PC σου τότε θα είσαι κομπλέ χωρίς format και για 2 χρόνια (και βάλε).

Δημοσ.
Είχα να κάνω format 1-1.5 χρόνο. Ακόμα κι όταν έκανα πριν από 5 μήνες πλήρης αναβάθμιση ΔΕΝ έκανα format και όλα δούλευαν ρολόι. Μετά από RMA της μητρικής αναγκάστηκα να κάνω format και να ξαναπεράσω τα Windows XP γιατί είχε φλασάρει εντελώς το PC και δεν μου ξεκινούσε καθόλου (παίζει να είχε γίνει και conflict σε μια PCI To IDE κάρτα αλλά το προσπερνάμε). Μετά το 4ωρο με 5ωρο που μου πήρε για να το έχω έτοιμο και ακριβώς όπως πριν του ρίξω το format μιας και έχω της παναγιάς τα προγράμματα εγκατεστημμένα (βάλε και codecs,drivers και ιστορίες. Απλά αναφέρω ότι έχω γεμάτες 3 στήλες στο Start->Programs σε ανάλυση 1280x960 :P) είπα <<Ρε δεν κάνουμε κάνα bench για πλάκα>>. Ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις είχα στα μετροπρογράμματα και στα παιχνίδια,δεν παρατήρησα διαφορά (άντε κάνα 100αράκι σε κάνα 3D Fart 2006).

Άρα το συμπέρασμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ότι αν προσέχεις κάπως το PC σου τότε θα είσαι κομπλέ χωρίς format και για 2 χρόνια (και βάλε).

οι μερικοί άλλοι.. που έλεγα..

να μη σας πω ότι έχω ξεχάσει ποσα χρονια έχω να κάνω format..4-5?

και έχω περάσει και 3 αναβαθμίσεις.

κανόνας εμάς των ολίγων..format μονο άμα χτυπήσει το δίσκος η σε βαριά μορφή ασθενειας..

ok ως εδώ. please να αποφύγουμε τα flame..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...