Προς το περιεχόμενο

3dMark 2006

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λες και χρειάζονται τόση δύναμη...απλά για να λένε ότι το έχουν...τεσπα....ο καθένας όπως την βρίσκει.

Λες ?

Ok, βρες μου σύστημα που παίζεις GRAW ( Ghost Recon 3: Advanced Warfighter ), F.E.A.R. , Condemned, etc σε οθόνη με native resolution 1600x1200 + με έστω λίγα φίλτρα.

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bill...αν είχα τέτοιες απαιτήσεις θα είχα xbox 360 και HD οθόνη....πιο φτηνά θα μου ερχόταν και θα έπαιζα και καλύτερα. Λες και θα χάσω πολλά από τη ζωή μου αν δεν παίζω τα παιχνίδια σε 1600x1200 ή 4000x3000 :). Έχω ακόμα agp κάρτα γραφικών(6800) και το FEAR το έπαιξα σε 1280x1024 με όλα τέρμα και 4x αντιπαρτσακλαϊσινγκ και 4x anisotropic και δεν έχανε πουθενά...αλλά όπως είπα....ο καθένας όπως την βρίσκει...και δεν το λέω κακοπροαίρετα.

Δημοσ.
Bill...αν είχα τέτοιες απαιτήσεις θα είχα xbox 360 και HD οθόνη....πιο φτηνά θα μου ερχόταν και θα έπαιζα και καλύτερα. Λες και θα χάσω πολλά από τη ζωή μου αν δεν παίζω τα παιχνίδια σε 1600x1200 ή 4000x3000 :). Έχω ακόμα agp κάρτα γραφικών(6800) και το FEAR το έπαιξα σε 1280x1024 με όλα τέρμα και 4x αντιπαρτσακλαϊσινγκ και 4x anisotropic και δεν έχανε πουθενά...αλλά όπως είπα....ο καθένας όπως την βρίσκει...και δεν το λέω κακοπροαίρετα.

Θα είχες Xbox360, αλλά δεν θα είχες αρκετούς hot titles των PC, ούτε τα ανά καιρό γραφικά και physics των PC.

Όταν δεν μπορείτε να αποφύγετε μια ερώτηση τέτοιου θέματος, μην το πάτε σε Consoles vs PC...

OFF-Topic:

GF6800 &...έστω να σου βάλω έστω και Conroe ( που δεν γίνεται αλλά λέμε τώρα ), το FEAR @ 1280x1024 με όλα full και 4xAA 4xAF το παίζεις στα...5spf ( 5 seconds per frame ).

Μην λέμε ότι να 'ναι.

Εκτός και αν παίζει κανείς με τα εξής stats:

minimum fps: 1

average fps: 7

maximum fps: 11

Δημοσ.
Θα είχες Xbox360, αλλά δεν θα είχες αρκετούς hot titles των PC, ούτε τα ανά καιρό γραφικά και physics των PC.

Όταν δεν μπορείτε να αποφύγετε μια ερώτηση τέτοιου θέματος, μην το πάτε σε Consoles vs PC...

OFF-Topic:

GF6800 &...έστω να σου βάλω έστω και Conroe ( που δεν γίνεται αλλά λέμε τώρα ), το FEAR @ 1280x1024 με όλα full και 4xAA 4xAF το παίζεις στα...5spf ( 5 seconds per frame ).

Μην λέμε ότι να 'ναι.

Αν ο φιλος το επαιζε με ολα στο on που ειναι το περιεργο?

DX8 on = ok!!! :mrgreen:

Δημοσ.
Αν ο φιλος το επαιζε με ολα στο on που ειναι το περιεργο?

DX8 on = ok!!! :mrgreen:

Και DX8 να βάλει, μαζί με Pixel Doubling...πάλι δεν θα πάρει παρά +2 fps @ measurements given bellow :D

Δημοσ.
Και DX8 να βάλει, μαζί με Pixel Doubling...πάλι δεν θα πάρει παρά +2 fps @ measurements given bellow :D

Tοσο λιγο? εγω θυμαμε στην απατη της nvidia (σειρα fx) εδινε πολλα frames, βασικα απο unplayable γινοταν οριακα playable, φυσικα στα 1024x768 χωρις σχεδον τπτ στο on! 8)

Δημοσ.

OFF-Topic:

Μην λέμε ότι να 'ναι.

΄Οχι ότι παίζεται το Fear με μια απλή 6800(nonU) στα 1280 με εξομάλυνση, αλλά η 6800GS είμαι σίγουρος ότι μου έβγαζε γύρω στα 20fps μέσο όρο. Το να βγάζει η τελευταία περίπου 3x φορές παραπάνω επιδόσεις το θεωρώ φύση αδύνατο έστω και αν υπολογίσω τα 100MHz παραπάνω χρονισμό της GS και την διπλάσια μνήμη.

Είσαι σίγουρος ότι είναι μόνο 7 fps μέσος όρος;

Τέλος πάντων πέρα από τις τριχοτομήσεις, μια 6800GT που λέει ότι έχει άντε να του βγάζει 25-30fps ανάλογα με τον οδηγό που χρησιμοποιεί. Ακόμα και τα 30 μέσος όρος δεν παίζονται αβασάνιστα στο Fear. Tόσο χρειάζονται ελάχιστες επιδόσεις και ένας μέσος όρος πάνω από τα 45fps τουλάχιστον. ΄Η αλλιώς μια 7800GTX/7900GT ή κάτι ανάλογο για τετραπλή εξομάλυνση στα 1280.

Δημοσ.

Ποσο περιπου πρεπει να βγαζει μια 1900GT πανω σε εναν c2d στα 3GHz?

Μου εβγαλε κατω απο 6000 στα 1024x768 μηπως ειναι λιγα?

Δημοσ.

lol.jpg[/img]

P4 3.00Ghz HT

1024mb Dual Channel 400mhz μνήμη

6600GT Gigabyte

Msi 865PE NeoFis2R μητρική

Όλα stoc χωρίς καθόλου overclock.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

me ena overclock apo to catalyst center

sta 698 [graphic processor status] kai 720 sto [graphics memory status]

eida olakera .......... 6316 3dmarks

tsaba to kapsimo dld ^^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...