DarkKnight Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ουσιαστικά μεταφράζει αριθμητικά την ισχύ της κάρτας γραφικών... Αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα δλδ όχι επειδή έβγαλες χαμηλό σκορ στο 3dmark δεν θα μπορείς να παίξεις τα καινούρια παιχνίδια διότι τα τεστ που χρησιμοποιεί είναι πολύ βαριά αλλά είναι 1 πολύ καλό μέτρο σύγκρισης
pusher Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ουσιαστικά μεταφράζει αριθμητικά την ισχύ της κάρτας γραφικών...Αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα δλδ όχι επειδή έβγαλες χαμηλό σκορ στο 3dmark δεν θα μπορείς να παίξεις τα καινούρια παιχνίδια διότι τα τεστ που χρησιμοποιεί είναι πολύ βαριά αλλά είναι 1 πολύ καλό μέτρο σύγκρισης Test για τις επιδόσεις τις κάρτας γραφικών είναι ουσιαστικά. Και εγώ νόμιζα οτι τα βελτιώνει!
JOHNX2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Gia Des Kai Pesmou billpeppas Mias Kai Me Amfisvitis ta legamena mou .... TI EXIS NA PIS TORA POU TO VLEPIS ME TA MATIA SOU....... PIANI 6364 I OXI?
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Gia Des Kai Pesmou Mias Kai Me Prokalis.... TI EXIS NA PIS TORA POU TO VLEPIS ME TA MATIA SOU PIANI 6364 I OXI? Θες να πείς ότι αυτό είναι με Defaults την κάρτα και την CPU @ 2.2GHz δηλαδή... Ωραία μάγκα μου, δώσε online resultbrowser link με το score σου να δούμε. JOHNX2 να έχεις στο project name.
JOHNX2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 den exo anevasi apotelesmata sto sait. opos vlepis kai stin foto cpu kai vga ine default ala giati ise toso dispistos? i taxitita tis cpu diakrinete apolita apo ton pinaka tou 3DMARKS06... to diko sou posa piani alithia......?
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=461163 Top Score με Athlon 64 x2 4400+ / GeForce 7900GTX Stock Clocks 63xx-64xx πιάνεις μόνο με κάμποσο overclock στην γραφικών. Οπότε μόνο αν έχεις pre-overclocked VGA δικαιολογείς αυτό το score με τους μέχρι τώρα FM Approved drivers by nVIDIA.
JOHNX2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Ti Na Sou Po An Esi Bgazis 6100+ Ego Ime 250 Peripou Pontous Pano... Pantos Den Ine Thema Overclock Ala Rithmiseon "registry"... An Kseris Pirazis!!! An Den Kseris Pali.... Den Pirazi!!! TA LEME billpeppas.....
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Ti Na Sou Po An Esi Bgazis 6100+ Ego Ime 250 Peripou Pontous Pano... Pantos Den Ine Thema Overclock Ala Rithmiseon "registry"... An Kseris Pirazis!!! An Den Kseris Pali.... Den Pirazi!!! TA LEME billpeppas..... Καλά έχει πολύ πλάκα Πάρε μια μπυρίτσα, και ξεκίνα από τώρα τις προσπάθειες... κάτω από 7200 δεν βγάζω με κανένα από τα μηχανήματά μου Το max θα το δείς σύντομα...αλλά δεν θα χαρείς. Αν το πας από πλευράς κόντρας, γιατί έτσι το θέτεις πλέον.
JOHNX2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Ego Exo Arxontiki Filosofia An Thelo Kati Grigoro To Perno Kai Den Kathome Na Pedeuome Gia Na To Ftiakso Giati Mou To Dinoun Etimo Oi Kataskeuastes... AN ESI TORA THELIS NA PEDEUESE GIA NA ME PIASIS DOSE REUMATA TI NA SOU PO..... OI METRISIS POU IDES EINAI ME THN 7900GTX.. DEN THA ITHELES NA VALO STO PEXNIDI TIN 7950GX2.... KAI AN SE ENDIAFERI EXO KAI MIA X1950XTX 512MB-DDR4....... OPOTE ESI ANEBAZE REUMATA KAI GO THA ALAZO KARTES STO PC MOU:-D
DarkKnight Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως έχω πάρει ήδη πατατάκια κ μπύρα κ έχω αράξει στην αναπαυτική μου πολυθρόνα για να δω την συνέχεια...
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 DEN THA ITHELES NA VALO STO PEXNIDI TIN 7950GX2.... Βάλε και την Tseng Labs ET2000 στο παιχνίδι, και ότι γουστάρεις. Ξέρεις ποιά/ποιές κάρτες έχω εγω και το λες κατ' αυτόν τον τρόπο ? Ή νομίζεις ότι με μαμίσια όλα, θα πιάσεις έστω το μηχανηματάκι με τον Opteron 165 @ 3,4+ GHz ? [ για Conroe δεν πάμε γιατί θα είναι πολύ μονότερμα ] Πάμε για αρχή με αρκετά παλαιό hardware http://service.futuremark.com/compare?3dm06=126767 Περιμένω τα compare url σου have fun
Razor333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Tseng Labs? αυτη εβγαζε καρτες προ nvidia εποχης, μπορει να εκλεισε κιολας!!! Καλα τι βαζει να κανει την cpu και δεν βγαζει ουτε 1 καρε???
papadakn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 σε λίγο πετάξτε τις έξω και μετρήστε τις να δείτε ποιανού είναι πιο μεγάλη.... τις κάρτες εννοώ φυσικά. Ήμαρτον...
godslayerxp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Και βέβαια ήμαρτον!!! Λες και χρειάζονται τόση δύναμη...απλά για να λένε ότι το έχουν...τεσπα....ο καθένας όπως την βρίσκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.