Προς το περιεχόμενο

3dMark 2006

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

blepo se merikous 1024mb ram, se allous 1008.. giati ginete ayto? to idio ginete kai osoi exoun 512. tous deixnei ligotero to 3dmark2006

Exoun bgei ta test se video holyavenger? ayto to deep freeze tha skaso ande to do

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Exoun bgei ta test se video holyavenger? ayto to deep freeze tha skaso ande to do

Θα στα βάλω εγω σε Video ( κάθε test σε δικό του video ) με πολύ καλό quality laters.

Τώρα κάνω αυτό που λέει ο title μου στο MSN...

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε:

3D MARK05 : 3054

3D MARK06 : 653

Και οι fotos!

Sigoura kati periergo symvainei, kai ta mona pragmata sta opoia paei to myalo mou auth th stigmh einai provlhmatikh egatastash twn drivers h tou teleytaiou directx...

Λοιπόν όσον αφορά το directX όντως έχει εγκατασταθεί τώρα τελευταία...από αυτό που έχει το 3D MARK06 και το εγκαθιστάς(μιας και δεν ήξερα την ώρα της εγκατάστασης εάν έχω την έκδοση Δεκεμβρίου που ζήταγε για να τρέξει)

Παρόλα αυτά όμως γιατί στο 05 βγαίνουν εντάξει τα αποτελέσματα και στο 06 όχι;;;;;;Ίδιοι drivers και ίδια έκδοση του directX!

Επίσης και κάτι παράξενο!!!!!!Στο Riva Tuner όπως γνωρίζεται έχει μια επιλογή στα hardware settings νομίζω που τσεκάρεις ένα κουτάκι για να ενεργοποιηθούν τα bars των memory και core clock για το overclocking(μάλιστα χρειάζεται να κάνει και επανεκκίνηση των windows!)

Έχοντας απενεργοποιημένο το κουτάκι αυτό το 3D MARK05 μου έδινε 2380(κάπου εκεί πάντως χαμηλα)!Έχοντας το κουτάκι ενεργοποιημένο και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ BARS μου βγάζει 3107!!!!!!Ξαναλέω στα defaults της η κάρτα.........:? :? :?

Πώς γίνεται αυτό;;;;

post-31129-129062928484_thumb.jpg

post-31129-129062928485_thumb.jpg

post-31129-129062928486_thumb.jpg

post-31129-129062928487_thumb.jpg

Δημοσ.
eipame na problhmatistoume' date=' alla file [b']Biull[/b] den katalabainw thn epimonh sou. sa na kai 8eleis apozhmiwsh apo thn futuremark gia ta xamhla noumera..

no offence

Να το πάρουμε από άλλη οπτική γωνία: αν παρατηρεί αναπάντεχα χαμηλές επιδόσεις ΜΟΝΟ στο 3dmark06, τότε φυσικά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας ούτε περαιτέρω έρευνας.

Αν όμως έχουν βάση οι υποψίες του MY80$ και υπάρχει κάποια λανθασμένη εγκατάσταση οδηγών ή ΑΡΙ ή οιοδήποτε λογισμικού γενικά και εμφανίζεται και σε άλλες εφαρμογές τότε ίσως αξίζει τον κόπο να το ερευνήσει περαιτέρω όσων αφορά τα παιχνίδια που παίζει φυσικά αυτή τη φορά.

Δημοσ.

Επίσης και κάτι παράξενο!!!!!!Στο Riva Tuner όπως γνωρίζεται έχει μια επιλογή στα hardware settings νομίζω που τσεκάρεις ένα κουτάκι για να ενεργοποιηθούν τα bars των memory και core clock για το overclocking(μάλιστα χρειάζεται να κάνει και επανεκκίνηση των windows!)

Έχοντας απενεργοποιημένο το κουτάκι αυτό το 3D MARK05 μου έδινε 2380(κάπου εκεί πάντως χαμηλα)!Έχοντας το κουτάκι ενεργοποιημένο και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ BARS μου βγάζει 3107!!!!!!Ξαναλέω στα defaults της η κάρτα.........:? :? :?

Πώς γίνεται αυτό;;;;

΄Οταν το τσεκάρεις το κουτάκι στο Rivatuner ενεργοποιείς το Coolbits του οδηγού για υπερχρονισμό. Είτε δώσεις επανεκκίνηση είτε "detect now" (χωρίς επανεκκίνηση) και με ίδιους πάντα χρονισμούς της κάρτας γραφικών δεν θα έπρεπε να αλλάζει τίποτα απολύτως στις επιδόσεις της κάρτας είτε σε παιχνίδια είτε σε συνθετικές εφαρμογές.

Πήγαινε στο Rivatuner και βρες το εικονίδιο που λέει "reset all the driver's settings to their defaults" πάτα το και άσε να επανεκκινήσει αν στο ζητήσει. Απεγκατέστησε το Rivatuner, απεγκατέστησε και τους οδηγούς της κάρτας γραφικών (σβήσε και τον φάκελο C:\NVIDIA αν αυτός υπάρχει) και εγκατέστησε τους οδηγούς από την αρχή και άφησε προσωρινά το Rivatuner απ΄έξω.

Δημοσ.
Δες το υψηλότερο bench σε 3D Mark06 μέχρι τώρα

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=57449

--Υ.Γ. Το τελευταίο που λες δεν το πιασα..αν εννοείς ότι το συνολικό σκόρ άλλαξε επειδή έτρεξες και τα Features Tests κάνεις λάθος' date=' το Total Score επηρεάζεται μόνο από τα SM2 Test 1 / Test 2 , SM3-HDR Test 1 / Test 2 , CPU Test 1 / Test 2[/quote']

anefere oti to etrexe sta 1024 kai oxi sta 1280 xoris valid serial kai de tou emfanize score

Δημοσ.
eipame na problhmatistoume' date=' alla file [b']Biull[/b] den katalabainw thn epimonh sou. sa na kai 8eleis apozhmiwsh apo thn futuremark gia ta xamhla noumera..

no offence

Προφανώς δεν θέλω καμμία αποζημίωση από ΚΑΜΙΑ εταιρεία!

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ 3D Mark06!Έτυχε κάτι και προσπαθούμε να το λύσουμε!!!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ;ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΣΤΟ 3D MARK05 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!

no offence ειλικρινά!

΄Οταν το τσεκάρεις το κουτάκι στο Rivatuner ενεργοποιείς το Coolbits του οδηγού για υπερχρονισμό. Είτε δώσεις επανεκκίνηση είτε "detect now" (χωρίς επανεκκίνηση) και με ίδιους πάντα χρονισμούς της κάρτας γραφικών δεν θα έπρεπε να αλλάζει τίποτα απολύτως στις επιδόσεις της κάρτας είτε σε παιχνίδια είτε σε συνθετικές εφαρμογές.

Αυτό είναι το πρόβλημα οτι δεν θα έπρεπε να αλλάζει τίποτα!Το ίδιο και στα παιχνίδια!Έλα όμως που στο NFSMW τα πράγματα αλλάζουν με ή χωρίς το τσεκαρισμένο κουτάκι!Επίσης με το τσεκαρισμένο κουτάκι δεν ενεργοποιούνται πλέον οι ρυθμίσεις overclocking στους drivers!Κάποια βλακεία πρέπει να έχει γίνει με το DirectX αλλά τι;Μόνο στο 3D Mark06 βγήκε η βλακεία;;;

Επίσης με υπερχρονισμό στην κάρτα από 500 σε 570 και από 900 σε 1100 το 3D Mark05 βγάζει 3550 (χωρίς τα antialiasing και anisotropic επιλεγμένα στους οδηγούς) ενώ το 3D Mark06 βγάζει 595(πιο κάτω και από πρίν)!!Καλό ε;Και φυσιολογικό ε;Και δεν θα έπρεπε να το συζητάω ε;

Δημοσ.
Αυτό είναι το πρόβλημα οτι δεν θα έπρεπε να αλλάζει τίποτα!Το ίδιο και στα παιχνίδια!Έλα όμως που στο NFSMW τα πράγματα αλλάζουν με ή χωρίς το τσεκαρισμένο κουτάκι!Επίσης με το τσεκαρισμένο κουτάκι δεν ενεργοποιούνται πλέον οι ρυθμίσεις overclocking στους drivers!Κάποια βλακεία πρέπει να έχει γίνει με το DirectX αλλά τι;Μόνο στο 3D Mark06 βγήκε η βλακεία;;;

Επίσης με υπερχρονισμό στην κάρτα από 500 σε 570 και από 900 σε 1100 το 3D Mark05 βγάζει 3550 (χωρίς τα antialiasing και anisotropic επιλεγμένα στους οδηγούς) ενώ το 3D Mark06 βγάζει 595(πιο κάτω και από πρίν)!!Καλό ε;Και φυσιολογικό ε;Και δεν θα έπρεπε να το συζητάω ε;

No comments....!

Τελικά το DirectX πρέπει να φταίει!

Δημοσ.

Όταν λέω οτι πρέπει να φταίει το DIRECTX θέλω να πώ οτι μάλλον υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με το 3DMark06!

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!

Αυτό που είπες δεν πρόλαβα να το κάνω!Θα το κάνω κατά πάσα πίθανότητα σήμερα!Οπότε σε ενημερώνω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...