nthanasis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 παρα παρα πολυ καλη ταινια ειδικα για οσους ψαχνουν να δουν κατι διαφορετικο
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Εγώ που την πάτησα νομίζοντας πως είναι κάποιο remake με extra σκηνές;;; Απλά τη δανείστηκα και την ξαναείδα
Panahs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Sorry, δεν κατάλαβα ότι ήταν spoiler αυτό που είπα.
Panathachamp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Η ταινία λέγεται La Jetee και νομίζω είναι extra σε DVD του 12 Monkeys (ξένης έκδοσης), ενώ υπάρχει και σε P2P.
blu-ray Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Σήμερα την πρωτοείδα την ταινία και ήταν ΤΑΙΝΙΑΡΑ θα την νοικιάσω να την δω και αλλη μια φορά γιατι είναι απο τις ταινίες που πρέπει να την δεις δεύτερη φορά για να την καταλάβεις πλήρως... Να πω πως υπήρχαν εξαιρετικές ερμηνείες απο όλους.
Draculina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 +1 και από μένα!!Τον λατρεύω τον Gilliam...Αγαπημένα η Brazil και οι 12 πίθηκοι!Όντως είναι απτις ταινίες που αξίζουν να τις δεις πολλές φορες,είναι τόσο πυκνές που πάντα υπάρχει κάτι υπέροχο που σου ξέφυγε.. Οι brothers Grimm δεν ήταν του βεληνεκούς του,ο άνθρωπος μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα!! Και ο Βασιλιάς της Μοναξιάς(The fisher king) είναι υπέροχη ταινία (σε άλλο στυλ βέβαια..) Είδε κανείς το Tideland??Τα σχόλια που άκουσα ήταν διφορούμενα,αρνητικά στην πλειοψηφία...Dvd δεν βγήκε ακόμα νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.