Προς το περιεχόμενο

12 monkeys

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βγηκε σε dvd

τρεχατε να δειτε μια απο τις καλυτερες ταινιες του γκιλιαμ και τον μπρους ουιλις σε μια καλη ερμηνεια

να ναι καλα το σταρ που την ειχε δειξει 2-3 φορες

+extras

πως γυριστηκε η ταινια

Δημοσ.

Terry Gilliam...τι άλλο να πεις! Υπόψη σενάριο+σκηνοθεσία δικά του.

Μόνο το TimeBandits δεν μου πολυάρεσε. Θέλω να δω Brothers Grimm!

Αν δεν έχεις δει φίλε μου Fear and loathing in Las Vegas τρέξε. Depp+DelTorro κυριαρχουν.

Δημοσ.

Eμ, το έχω σε dvd σπίτι μου εδώ και κάνα χρόνο τουλάχιστον, μήπως βγήκε καμιά limited edition ή κάτι τέτοιο;

Αυτήν εδώ την έκδοση λέω

http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=4554&p=57&g=72&pa=sr

Είμαι κι εγώ οπαδός του κυρίου Gilliam. Και το time bandits μου άρεσε πολύ απ'όταν ήμουν πιτσιρίκι :Δ

Το Brothers Grimm ήταν... ευχάριστο. Δυστυχώς περίμενα πολύ περισσότερα.

Όποιος θέλει να δει Gilliam να διηγείται παραμύθια, καλύτερα να δει πρώτα το

The Adventures of Baron Munchausen.

Δημοσ.

καλά αυτοί οι 12 πίθηκοι....Τι ταινιάρα ήταν αυτή. Όταν την πρωτοείδα δε μου πολυάρεσε (πώς ήταν δυνατόν;;) αλλά τώρα την προσκυνάω... για μένα η καλύτερη του gilliam από όσες τουλάχιστον έχω δει. Ti να πω.. το σενάριο που δίνει ρέστα, ο bruce (ο οποίος δε ξερω γιατί αλλα τον συμπαθώ πολύ) σε έναν απίστευτο ρόλο. από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας όταν πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο ...( ξέρετε από αυτά που χρεώνουν με την ώρα) και σκάει μύτη ο νταβατζής..... Ακόμα γελάω....

Δημοσ.

Ναι είναι παρά πολύ καλό το 12 monkeys αλλά μη ξεχνάμε και το Brazil κι όλη τη δουλειά που έχει κάνει με τους Monty Python, έτσι; :P

Δημοσ.
Terry Gilliam...τι άλλο να πεις! Υπόψη σενάριο+σκηνοθεσία δικά του.

Νομίζω ότι είναι βασισμένο σε κάποιο βιβλίο....

Όλα όσα έχουν κάνει ή θα κάνουν οι χαρακτήρες έχει ήδη συμβεί. Απλά δεν το ξέρουν ακόμα.

Αυτό είναι το συγκλονιστικό σε αυτή την ταινία.

Δημοσ.
Μιλάμε για τρελή ταινία.

Έχει δει κανείς την μικρού μήκους από την οποία εμπνεύστηκε ο Gilliam?

Για πεστην...Κυκλοφορει η τζαμπα θα ψαχνουμε?

Δημοσ.

Ωραίο έργο και έχει και ωραίο soundtrack.

Καλά ο B.P. τα σπάει όταν εικάζει για το πως μπορεί η ψυχίατρός του να ξέρει τι έχει σκοπό να κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...