wgibson Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 βγηκε σε dvd τρεχατε να δειτε μια απο τις καλυτερες ταινιες του γκιλιαμ και τον μπρους ουιλις σε μια καλη ερμηνεια να ναι καλα το σταρ που την ειχε δειξει 2-3 φορες +extras πως γυριστηκε η ταινια
tsathoguah Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Terry Gilliam...τι άλλο να πεις! Υπόψη σενάριο+σκηνοθεσία δικά του. Μόνο το TimeBandits δεν μου πολυάρεσε. Θέλω να δω Brothers Grimm! Αν δεν έχεις δει φίλε μου Fear and loathing in Las Vegas τρέξε. Depp+DelTorro κυριαρχουν.
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Πολύ καλή ταινία, αξίζει να αναφερθεί και η πολύ καλή ερμηνεία του Μπράντ Πίττ
nmtray2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 'Οντως ο Μ.Π. δινει ρεστα...Ιδιως στο ψυχιατρειο
DhZou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Tora vgike se dvd afto? Giati prin 2 vdomades pou to eixa zitisei sto video club to eixane mono se vhs.
cassidy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Eμ, το έχω σε dvd σπίτι μου εδώ και κάνα χρόνο τουλάχιστον, μήπως βγήκε καμιά limited edition ή κάτι τέτοιο; Αυτήν εδώ την έκδοση λέω http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=4554&p=57&g=72&pa=sr Είμαι κι εγώ οπαδός του κυρίου Gilliam. Και το time bandits μου άρεσε πολύ απ'όταν ήμουν πιτσιρίκι :Δ Το Brothers Grimm ήταν... ευχάριστο. Δυστυχώς περίμενα πολύ περισσότερα. Όποιος θέλει να δει Gilliam να διηγείται παραμύθια, καλύτερα να δει πρώτα το The Adventures of Baron Munchausen.
Godfath3r Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Eυκαιρία να το δώ και γώ που δεν το έχω δεί...
beastgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 καλά αυτοί οι 12 πίθηκοι....Τι ταινιάρα ήταν αυτή. Όταν την πρωτοείδα δε μου πολυάρεσε (πώς ήταν δυνατόν; αλλά τώρα την προσκυνάω... για μένα η καλύτερη του gilliam από όσες τουλάχιστον έχω δει. Ti να πω.. το σενάριο που δίνει ρέστα, ο bruce (ο οποίος δε ξερω γιατί αλλα τον συμπαθώ πολύ) σε έναν απίστευτο ρόλο. από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας όταν πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο ...( ξέρετε από αυτά που χρεώνουν με την ώρα) και σκάει μύτη ο νταβατζής..... Ακόμα γελάω....
cassidy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ναι είναι παρά πολύ καλό το 12 monkeys αλλά μη ξεχνάμε και το Brazil κι όλη τη δουλειά που έχει κάνει με τους Monty Python, έτσι;
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Το 12 monkeys μου άρεσε πολύ περισσότερο απο το Brazil
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Το 12 monkeys μου άρεσε πολύ περισσότερο απο το Brazil
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μιλάμε για τρελή ταινία. Έχει δει κανείς την μικρού μήκους από την οποία εμπνεύστηκε ο Gilliam?
Panahs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Terry Gilliam...τι άλλο να πεις! Υπόψη σενάριο+σκηνοθεσία δικά του. Νομίζω ότι είναι βασισμένο σε κάποιο βιβλίο.... Όλα όσα έχουν κάνει ή θα κάνουν οι χαρακτήρες έχει ήδη συμβεί. Απλά δεν το ξέρουν ακόμα. Αυτό είναι το συγκλονιστικό σε αυτή την ταινία.
nmtray2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μιλάμε για τρελή ταινία.Έχει δει κανείς την μικρού μήκους από την οποία εμπνεύστηκε ο Gilliam? Για πεστην...Κυκλοφορει η τζαμπα θα ψαχνουμε?
ClouD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ωραίο έργο και έχει και ωραίο soundtrack. Καλά ο B.P. τα σπάει όταν εικάζει για το πως μπορεί η ψυχίατρός του να ξέρει τι έχει σκοπό να κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.