Προς το περιεχόμενο

Το έχει ξαναδεί κανείς αυτό?...

lefkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το συμβάν λαμβάνει χώρα σε laptop AMILO 1630

Τα μισά κουμπιά του keyboard (απ τη μέση και δεξιά- π.χ. τα "κ","λ","ο", κτλ) οταν τα πατάω δίνουν στην οθόνη σύμβολα ή αριθμούς!!!Αυτό συμβαίνει με Ελληνικά και Αγγλικά, αλλά και σε Safe Mode.

Το scannaρω με kaspersky να δω......το έχει ξαναδεί κανείς αυτό το πράγμα?

Δημοσ.

Κάποια laptop από οτι ξέρω έχουν ένα κουμπί που μετατρέπει κάποιο μέρος του πληκτρολογίου (το δεξί συνήθως) σε numpad ίσως να το έχεις ενεργοποιήσει κατά λάθος για δες το.

Δημοσ.

Καλησπέρα lefkas.

Επείδη, σχεδόν όλα τα laptops έχουν πληκτρολόγιο μικρότερο από αυτό ενός desktop Η/Υ, υπάρχούν κάποια ειδικά πλήκτρα τα οποία ενεργοποιούν αυτά που λέιπουν (αν ήταν κανονικό πλη/γιο).

Συνήθως, τα πλήκτρα που λείπουν και ενεργοποιούνται με συνδυασμό άλλων, έχουν διαφορετικό χρώμα από τα υπόλοιπα. Τα πλήκτρα που τα ενεργοποιούν (συνήθως) ή μάλλον καλύτερα το πλήκτρο που τα ενεργοποιεί, βρίσκεται στη κάτω αριστερά άκρη του πληκ/γιου, έχει διαφορετικό χρώμα από τα υπόλοιπα και αναγράψει (δεν είναι σε όλα τα laptops το ίδιο) Fn (εκ του Function).

Επομένως, πατώντας το Fn και κάποιο άλλο πλήκτρο το οποίο απεικονίζει ένα πληκτ/γιο, ενεργοποιείται η 2η λειτουργία των πλήκτρων εκείνων που αναγράφουν 2 διαφορετικά ψηφία ή γράμματα και έχουν διαφορετικό χρώμα..

Μάλλον, για αυτόν το λόγο στα εμφανίζει αυτά που παρατηρείς.

Ελπίζω να σε βόηθησε η άποψη μου.

Δημοσ.

:) :) :)

Tελικά ήταν τόσο απλό...To num Pad είχα παήσει κατα λάθος...

(Πάντως πήγε να μου στρίψει!! Ειδικά για το οτι ήταν μόνο στο δεξί μερος του keyboard)

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους!

Καλημέρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...