bchris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 θελω να κανω στον αδερφο μου δωρο (Αντωνης) μια καρτα ηχου εξωτερικη (USB/Firewire) γιατι ειχε μια Audigy και του καηκε Απο εσας θελω να μου πειτε την top καρτα ηχου αυτην τη στιγμη, καθως επισης και κανα-δυο ακομα εναλλακτικες, σε περιπτωση που η top μου πεσει βαρια στην τσεπη. ΣΗΜ: Μετα το παλτο με την Audigy, δεν την πολυεμπιστευομαι την Creative... Ευχαριστω.
nmtray2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δες την http://www.pixmania.com/gr/gr/93755/art/terratec/kunoa-io-7-1-pci-aureon-7.html Δεν ειναι επαγγελματικη αλλα απ'τις καλυτερες...
bchris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Καλη φαινεται, αλλα (αν δεν κανω λαθος) ειναι PCI.... Εγω ενδιαφερομαι για USB/Firewire γιατι ειναι για laptop. :-o
nmtray2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Sorry...η βιασυνη Ψαξε για την HERCULES 16/12FW. Τερας...Αλλιως καμμια x-fi (αλλα ειναι creative).
vagpap Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 M-Audio Audiophile Firewire (specifications) Μ-Audio Audiophile USB (specifications) Δεν θα χάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.