Προς το περιεχόμενο

suse 10 και αναλυση οθονης

Kraig_Titus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Εγκατεστησα το suse 10 στον υπολογιστη μου αλλα η οθονη μου δεν γεμιζει.Ειναι σχεδων τα 3/4 κ παει λιγο προς τα αριστερα.

Ελεγξα οτι απο το control panel->kde peripherals->display δεν μου ειχε τις σωστες αναλυσεις κ ετσι πηγα στο xorg.conf κ εβαλα τα σωστα hor + ver syncs.Μου εβγαλε τις αναλυσεις τις σωστες απο οπου κ επελεξα 1280 x 1024 @88hz 16bit.Η συνιστωμενη για αυτην την αναλυση ειναι 85Η

Παλι ομως βλεπω την μιση οθονη.Εχω κατεβασει drivers για την καρτα γραφικων μου nvidia gforce4 mx 440 απο το YOU.

Τι κανω λαθος?Φταιει η οθονη η ειναι θεμα καρτας γραφικων?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε, δυστυχώς δεν θυμάμαι την διαδικασία τώρα πια, αλλά και εγώ όταν είχα βάλει Suse δεν είχε ανάλυση 1920 x 1200 και έψαξα στο internet και είδα τι έπρεπε να αλλάξω για να εμφανιστεί. Ψάξε στο internet κυρίως για προσθήκη νέας ανάλυσης στο Suse.

Prwta ap' ola ti o8oni exeis?

Kai deuteron to gegonos oti sta Windows einai mia xara de simainei oti pantou 8a einai mia xara. Sto lew ek peiras opou enw sta Windows kai sto Linux itan mia xara se game efeuge terma deksia (pagko lol). Peiraksa ti 8esi tis eikonas apo tis ri8miseis tis o8onis kai epanil8e sti 8esi tis.

Sta windows kai opoudipote allou itan mia xara kai pali.

Αν θυμάμαι καλά σε Suse παίζει ένα πρόγραμμα που λέγεται Sax και με αυτό ρυθμίζεις τα πάντα για την οθόνη.

Δοκίμασε το να δείς τι μπορείς να κάνεις.

Ναι εχει το Sax2,τα εχω πειραξει ολα απο το control panel.

Κατι δεν παει καλα.Δοκιμασα το Xvidtune αλλα δεν δουλευε.Πατουσα κουμπια και δεν αλλαζε τπτ

19" LG F900P που την αναγνωρισε κανονικα σαν GSM LG ELECTRONICS F900P

Για να έχει την ίδια απεικόνιση η οθόνη πρέπει να έχει ίδια ανάλυση και ίδιες συχνότητες. Οι περισσότερες οθόνες έχουν μνήμες που αποθηκεύουν τις ρυθμίσεις που κάνουμε με τα ρυθμιστικά για την συγκεκριμένη ανάλυση και συχνότητα.

Μπορείς είτε να ρυθμίσεις την οθόνη από τα ρυθμιστικά, είτε να ανοίξεις το krandrtray και να αλλάξεις τα Hz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...