Pyravlos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Αλοχα!Μποειτε να μου πειτε τη διαφορα εχει ενα PC που εχει service pack 2 απο εναν που δεν εχει?Τι κερδιζουμε με το service pack 2? Τhanks...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 http://www.microsoft.com/windowsxp/sp2/preinstall.mspx Καλό διάβασμα.
Marker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ena pragma pou kerdizeis sovaro einai oti kata tin egkatastasi sata HDD den xreiazetai i egkatastasi sata drivers, episis uparxei kai to spastiko DEP(data execution prevention) alla eutuxos mporeis na to prospelaseis
geovard Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Αλοχα!Μποειτε να μου πειτε τη διαφορα εχει ενα PC που εχει service pack 2 απο εναν που δεν εχει?Τι κερδιζουμε με το service pack 2?Τhanks... Υπάρχουν κάτι απορίες πού πραγματικά απορώ.
pappoulis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μια που αναφέρθηκε το Service Pack 2, σας πληροφορώ ότι μετά από 8 συνεχόμετα formats του laptop μου μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο δεν κατάφερα τελικά να εγκαταστήσω την wireless κάρτα δικτύου που αγόρασα (2 διαφορετικών εταιρείων γιατί αρχικά πίστευα ότι έφταιγε η κάρτα και όχι το SP2 -το οποίο παρεπιπτόντως εγκαθίσταται μαζί με το λειτουργικό-) και τελικά έψαξα και βρήκα ένα cd το οποίο να έρχεται χωρίς κανένα Service Pack. Καθώς μιλάμε εγκαθιστώ manually το SP2 κι ο Θεός βοηθός...
stehellas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 episis xwris sp2 den anagnwrizoun ta win skliro megalitero ton 120 gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.