theoritikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Για το θέμα on-line φίλοι διαφωνώ κάθετα. Οσα άτομα έχω γνωρίσει on-line δεν έκατσα ποτέ να ασχοληθώ μαζί τους, επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να τους γνωρίσω απο κοντά. Για κάποιο διάστημα είχα συνέχεια ανοιχτό το messenger και μιλούσα μαζί τους. Αργότερα όμως αντιλήφθηκα πως δεν τους ένοιωθα σαν φίλους μου και αυτά που μου λένε μπορεί να μην είναι πραγματικά λόγω της ανωνημίας του net, σταμάτησα να ασχολούμαι με το chatting. Στο irc πηγαίνω μόνο αμα δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και θέλω να περάσω την ώρα μου, δουλεύoντας όλους αυτόυς που είναι κολλημένοι με το irc. Θα βγώ λίγο off-topic αλλά έχετε προσέξει πως οι περισότεροι που μπαίνουν στο irc είναι για να βγάλουν γκόμενα? Και αυτοί "καμμένοι" δεν θεωρούνται?
sno0py Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Kατάλαβα τί λες, αλλά όσο και αν είμαι "εναντίων" της τακτικής των mmorpg (βαλτε βαλτε υλικό να πληρώνει ο κοσμάκης και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ) δεν μπορώ να συμφωνησω γιατι το gaming δεν ειναι κάτι το εξ'αρχής κακό, όπως ειναι ας πούμε ο τζόγος... Sumfwnw mazi sou apla se mena sunevh auto me thn kapote parea mou...
Art20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εσυ κοίτα να πάμε για κάνα Tyr's γιατί έχω μείνει αφραγκος σχεδόν! Οσο για τους καφέδες, αλήτη μου το παίζεις καλός Τετάρτη πρωί που δουλεύω ενώ χιονίζει τον πάτο του, και εσύ κοιμάσαι! :D Xaxaxaxaxaxa!!! Nai exeis kai kapoio dikio...
Wolfidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Re seis me ta kolopings tou OTE k na 8es den mporeis na e8isteis!
polaki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Re seis me ta kolopings tou OTE k na 8es den mporeis na e8isteis! Μπα, σε HOL που ειμαι εγω, παίζω World of Warcraft με ping 80...
polaki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Για το θέμα on-line φίλοι διαφωνώ κάθετα. Οσα άτομα έχω γνωρίσει on-line δεν έκατσα ποτέ να ασχοληθώ μαζί τους, επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να τους γνωρίσω απο κοντά. Για κάποιο διάστημα είχα συνέχεια ανοιχτό το messenger και μιλούσα μαζί τους. Αργότερα όμως αντιλήφθηκα πως δεν τους ένοιωθα σαν φίλους μου και αυτά που μου λένε μπορεί να μην είναι πραγματικά λόγω της ανωνημίας του net, σταμάτησα να ασχολούμαι με το chatting. Στο irc πηγαίνω μόνο αμα δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και θέλω να περάσω την ώρα μου, δουλεύoντας όλους αυτόυς που είναι κολλημένοι με το irc. Θα βγώ λίγο off-topic αλλά έχετε προσέξει πως οι περισότεροι που μπαίνουν στο irc είναι για να βγάλουν γκόμενα? Και αυτοί "καμμένοι" δεν θεωρούνται? Ναι οι περισσότεροι ψαχνουν γκόμενα και πέφτουν με τα μούτρα, και πού να δεις στα παιχνίδια, που πολλοί επίτειδες επιλέγουν γυναικείο χαρακτήρα γιατί τους χαρίζουν items, βοηθάνε περισσότερο κλπ!!! Αλλά αυτό δεν με παραξενεύει και ιδιαίτερα, αν το σκεφτείς και σε ένα club να πας, αυτοί που λυσσάνε ειναι οι άντρες, όχι οι γυναίκες. Λοιπόν μου τυχαίνει το εξής τωρα... Προχτές έπαιζα world of warcraft και σε καποια φαση ημουν σε group με μια, και κανει τυχαιο invite εναν που ηταν στην αλλη ακρη στου κοσμου, και απλα μιλάγανε και λέγανε "baby" κλπ. Σε καποια φαση τους ρωταω αν γνωριζονται, και μου λενε OF COURSE, she's my girlfriend, και we're in love κλπ.. Λεω ενταξει τα παιδιά θα ειναι σαν πολλους που ξέρω που παιζουν μαζι. Στο ιδιο guild, ίδιο χαρακτήρα κλπ... Σε καποια φαση, ρωτάω απο πού ειστε, και μου λένε - Poland & καπακια απο κάτω ο αλλος - Lithuania. Και λέγανε μετά όχι Πολωνία θα μείνουμε, όχι Λιθουανία θα μείνουμε.. Ρε παιδιά στο wow γνωριστηκατε? Ναι, λένε... Έχετε ειδωθεί ποτέ ποτέ? τους ρωτάω γιατί την ψιλιάστικα.... - No - No E εντάξει..... απλά λυπηρό....
theoritikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Ναι οι περισσότεροι ψαχνουν γκόμενα και πέφτουν με τα μούτρα, και πού να δεις στα παιχνίδια, που πολλοί επίτειδες επιλέγουν γυναικείο χαρακτήρα γιατί τους χαρίζουν items, βοηθάνε περισσότερο κλπ!!! Ώστε γι'αυτο στα mmorg πάνε οι περισσότεροι και διαλέγουν γυναικείο χαρακτήρα. Μου έλυσες μια απορία που έχω χρόνια! Σε καποια φαση τους ρωταω αν γνωριζονται' date=' και μου λενε OF COURSE, she's my girlfriend, και we're in love κλπ.. Λεω ενταξει τα παιδιά θα ειναι σαν πολλους που ξέρω που παιζουν μαζι. Στο ιδιο guild, ίδιο χαρακτήρα κλπ... Σε καποια φαση, ρωτάω απο πού ειστε, και μου λένε - Poland & καπακια απο κάτω ο αλλος - Lithuania. Και λέγανε μετά όχι Πολωνία θα μείνουμε, όχι Λιθουανία θα μείνουμε.. Ρε παιδιά στο wow γνωριστηκατε? Ναι, λένε... Έχετε ειδωθεί ποτέ ποτέ? τους ρωτάω γιατί την ψιλιάστικα.... - No - No E εντάξει..... απλά λυπηρό....[/quote'] Σκέφτηκες μήπως σου κάνουν πλάκα? Εμένα μου ακούγεται πολύ τραβηγμένο αυτό, να τα έχουν χωρίς να έχει δει ο ένας τον άλλο. Μήπως τα είχαν in game?
sno0py Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 File gt oxi edw k egw kserw allon pou exei erwteuthei kopela pou epaize cs den thn eixe dei pote apo konta mono apo fotos k mirc pou milagane eleos dld... k stenaxwriotan gt den ton hthele OMG dld:o
chill Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Polaki το ότι rollάρουμε γυναίκα ingame δεν έχει να κάνει με το ότι θέλουμε items κλπ αλλά οι human male με την κατάξανθη φρατζούλα/κοκοράκι πιο πολύ για homo μας κάνουν παρά για αρσενικό. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο ηλίθιος ώστε να με νομίζει για γυναίκα και μου κάνει pass τα items κακό δικό του. p.s όνομα ξανθού loladin στο wow "Notforyou". Rofl.
Neo_Daywalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Συμφωνω με ολους και ολα' date='αλλα.....εχω μια λιγο διαφορετικη πλευρα του θεματος online gaming.... .....πρεπει η ολη "φαση" να ξεκινησε πριν κανα δυο χρονια ισως τρια....εντελως τυχαια.Εχοντας αφησει την ανοικτη την isdn,διαπιστωσα πως αν κανεις κλικ στην επιλογη Multiplayer,μεταφερεσε σ'εναν αλλο κοσμο. Σαλταρα !!! εχασα τον κοσμο,επαιζα,επαιζα,επαιζα........εβαλα dsl,αλλαξα καρτα,cpu,mobo,δισκους,τα εχωσα χοντρα....και εκει,επαιζα,επαιζα. Η "φαση" ειχε αρχιση και γινοταν σοβαρη,ειχα γνωρισει και κοσμο (ειμουν και ψιλοκαλος στο παιχνιδι),συμμετηχα σε οργανομενες ομαδες,νοικιασαμε δικο μας router,κτλ.... Τα πραγματα ομως γιναν σοβαροτερα οταν αρχισα να επικοινωνο με τους παιχτες και εκτος παιχνιδιου (Yahoo,Msn,Skype,TeamSpeak).Γνωρισα 4 Γερμανους εναν Γαλλο ,2 Αγγλους,1 Σλοβενο και εναν Βελγο. Εκπληκτικα παιδια ολοι τους,τοσο εκπληκτικα ωστε πηγα και τους συναντησα ολους !!!! Ναι καλα ακουσατε πηγα και τους βρηκα,οπως και αυτοι ηρθαν σ'εμενα..... Πραγματικα Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Ι ανθρωποι,οικογενιαρχες με παιδια κτλ..... Τωρα εχω ξεκοψει (αν και ωρες-ωρες τρελενομαι @@@) οπως και οι υπολοιποι φιλοι,απλως μερικες φορες σκεφτομαι αν πραγματικα εχασα τον χρονο μου ή γνωρισα μερικους απο τους καλυτερους ανθρωπους στην ζωη μου....... Λιγο περιεργο το ολο σκηνικο καθως μεσα απο ενα καθαρα πολεμοχαρη παιχνιδι βιωσα τις πιο δυνατες και καθαρες φιλιες....[/quote'] Ά μπράβο. Έτσι ακριβώς και εγώ με το World o Warcraft. Πιστεύω πάντως ότι ο φίλος που ξεκίνησε το thread αυτό είναι υπερβολικός σε μερικά σημεία. Δεν λέω και εγώ είμαι εθισμένος και εγώ γουστάρω να τρέχω με το guild μου στα αχανή dungeons του WoW με τις ώρες, αλλά ποτέ δεν ξεχνάω ούτε τους πραγματικούς μου φίλους, ούτε παραμελώ τις υποχρεώσεις μου. Θέλει μόνο να βρείς μια ισσοροπία και μετά όλα είναι ok... χαλαρά μάγκες.
polaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Ώστε γι'αυτο στα mmorg πάνε οι περισσότεροι και διαλέγουν γυναικείο χαρακτήρα. Μου έλυσες μια απορία που έχω χρόνια! Σκέφτηκες μήπως σου κάνουν πλάκα? Εμένα μου ακούγεται πολύ τραβηγμένο αυτό' date=' να τα έχουν χωρίς να έχει δει ο ένας τον άλλο. Μήπως τα είχαν in game?[/quote'] Κι ομως, εχτές είδα τον ένα απο αυτούς και του λεω τί κανεις κλπ, και μου λεει ειμαι πολύ καλά, I have fun and I enjoy my life, i got my girlfriend that you met and its nice to play together, and I'm getting a new graphics card soon... Δηλαδή τί fun IN HIS LIFE? ΚΑΘΕ φορά που μπαίνω είναι μέσα, ότι ώρα και να μπω, η "girlfriend" του είναι στην ουσία virtual, και το οτι παίρνει καινούρια κάρτα γραφικών το αφήνω ασχολίαστο. Οταν τον ρωτησα αν δουλεύει μου λέει ότι υποτίθεται σπουδάζει, αλλά δεν τον ενδιαφέρει και τόσο, και ότι σκέφτεται να τα παρατήσει.. Chill, και εγώ ρε συ όταν ξεκίνησα και είδα τις elfίνες είπα να κάνω εναν rogue female night elf. Και χορεύουν και ωραία (τελικά εκανα human male).. Αλλά εσύ και εγώ δεν είμαστε το είδος gamer που συζητάμε. Το να μου πεις ότι εχτές έλιωσες 18ώρες, δεν θα γυρίσω να σου πώ έχεις πρόβλημα, κοιταξέ το, γιατί πολύ απλά ξέρω ότι το κάνεις συνιδητά. Αλλά κάποια άτομα που δεν έχουν την λογική κρίση που έχουμε εμείς οι 10 εδώ (και που για πολλά άτομα εδώ μέσα που γράφουν στο τοπικ αυτό πιστεύω ότι έχουν γιατί οι απαντήσεις τους σε άλλα τοπικς είναι σοβαρές και δείχνουν οριμότητα), δεν μπορώ να πω οτι ειναι "υγιεινό" το να παίζουν τέτοια παιχνίδια.
polaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχω καμία αντίδραση εναντίον των παιχνιδιών, παρόλο που ΞΕΡΩ από άτομο της βιομηχανίας όπως έγραψα και στην πρώτη σελίδα ότι είναι εσκεμμένη η εισαγωγή διαφόρων στοιχείων & ο συνεχόμενος εμπλουτισμός τους ωστε να μην φεύγεις και συνεχώς να έχεις κάτι να κάνεις. Παράδειγμα το world of warcraft. Επί μήνες τρέχουμε πανικόβλητοι να γίνουμε 60... Πολλοί μάλιστα λένε ότι "οταν πάω στο 60 τελειώνει το παιχνίδι". Καμία σχέση, για μένα τότε άρχιζει για τους περισσότερους. Γίνεσαι 60 μετά από τόση προσπάθεια, και σπάς τα μούτρα σου επί ένα μήνα να μαζέψεις set items του class σου, καθώς και σπάνιες συνταγές, όπλα κλπ κλπ. Μόλις μαζέψεις τα περισσότερα, κάπου στη διαδρομή συνιδητοποιείς ότι ένα χειρότερο item από αυτού που έκανες ίσως και 10-15 instances να πάρεις (δηλαδή minimum 15-20 ώρες αναλόγως) θα σου είναι πιό χρήσιμο, γιατί τώρα που μάζεψες πολλά καλά items & οργανώθηκες και σε guild, θα πάτε Molten Core & Onyxia... Λιώνεις λοιπόν άλλον ένα μήνα για να μαζέψει όλο το guild όσο πιο πολλά Fire Res μπορείς, μπας και βγει ο Ragnaros. Μετά Φαρμάρεις MC μέχρι Ragnaros, και ο μεγάλος πλέον στόχος είναι να τον βγάλεις. Αφού τον βγάλεις, και αφού στο μεταξυ εχεις φαρμάρει κάθε βδομάδα όλα τα Boss, μπορείς μετά να πάς Blackwing Lair. Όπου βλέπεις ότι ουτε το πρώτο boss καλά καλά δεν βγάζεις.. Άρα? Ξανά farm MC, μέχρι να μαζέψουν περισσότερα άτομα περισσότερα epic για να έχεις μία ευκαιρία για κάτι σεβαστό. Φυσικά στο μεσοδιάστημα έχεις περάσει απίστευτες ώρες στα Battlegrounds, ίσως όχι επειδή σ'αρέσει,αλλά επειδή τα rewards του αξίζουν. Και όσο περιμένεις MC & Onyxia να γίνουν reset, πας και κανένα Zul Gurub. Σκίζεσαι BLW (και μιλάμε τώρα για τα TOP guilds) και νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα. Είναι πλέον Δεκέμβριος, 1 χρόνο μετά που βγηκε το παιχνίδι αν είσαι αμερικάνος, ή 10 μήνες μετά αν είσαι Ευρωπαίος. Μήπως βαριέσαι...? Μήπως όπου να ναι σταματάς?????? ΑΜ ΔΕ, καλέ μου φίλε!!!!!!!!!!!! Η Blizzard προνόησε και για σενα!!! Σου ετοίμασε ένα ωραιότατο καινούριο instance, το οποίο ***ΘΑ*** ανοίξει. Και το οποίο στην ψύχρα σε ΠΡΟΚΑΛΕΙ να μην παρατήσεις το παιχνίδι, λέγοντας σου ότι ακόμα και οι πιο active servers θα πάρουν μήνες να το ανοιξουν (και οταν ανοίξει μενει ανοικτό για όλους στον server αυτόν). Και το οποίο λέγεται ότι θα θέλει άλλα items!! Νόμιζες θα είχες για πάντα τα fire resistance??? Τράβα μάζευε nature resistance τώρα!:) Και προσέξτε, ήδη εχει ανακοινωθεί το expansion, το οποίο λένε θα περιέχει ένα νέο "end" game instance με Undead... Μου μυρίζεται Arcane resistance....:) Το οποίο ουσιαστικά, κατα πόσο θα είναι "end game" με δεδομένο οτι το level cap θα αυξηθεί κατά 10!!?? Φυσικά εννοείται ότι οταν πας 70, θα έχεις άλλα instances, άλλες προσθήκες και το ωραίο αυτό παραμυθάκι δεν θα τελειωσει ποτέ, όπως τόσα άλλα MMORPG έχουν κρατήσει άπειρα χρόνια..... Για σκεφτείτε το λίγο.... είναι καλό ή κακό το οτι το παιχνίδι συνεχίζεται? Όποιος πει κακό, το βλέπει απτην σκοπιά της ζημιάς που μπορεί να κάνει σε κάποιον αδύναμο να βάλει όρια. Όποιος πει καλό, απτη σκοπιά του εθισμένου που δεν μπορεί να σταματήσει,και τώρα χαιρεται που έχει και ένα ακόμα "αλοθι" να συνεχίσει. Ουσιαστικά όμως το παιχνίδι σου δινει τη δυνατότητα αν σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις να παίζεις, για να περνάς ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ευχάριστα. Εγω έτσι το βλέπω (κρατάω όμως στο μυαλό μου το ΓΙΑΤΙ πραγματικά το κάνουν, οπότε δεν την ευγνωμονώ κιόλας την εταιρία, δεν το κάνει για μενα, το κάνει για εκείνη), και θα παίζω όσο με ευχαριστεί και όσο μου αρέσει.. Και φαντάζομαι και οι περισσότεροι από εσάς. :)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Εκτός από "σεντόνια" θα έχουμε και κανά "πάπλωμα" λόγω "χιονιά"?
polaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Εκτός από "σεντόνια" θα έχουμε και κανά "πάπλωμα" λόγω "χιονιά"? Σε χάσαμε δικέ μου...το μόνο που ξέρω εγώ για σεντόνι είναι του Champions League! Δεν κάνεις ενα rephrase μπας και καταλάβουμε?
tarrasque Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 μπράβο στο Hight3ch για το πολύ ενδιαφέρον θέμα, διαβάζω με προσοχή και συμφωνώ με τον Polaki σχεδόν σε όλα, αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι όπως σε όλα τα πάθη και σε όλες τις κατρακύλες αυτό που χρειάζεται είναι πειθαρχία και επειδή το μυαλό έχει την έμφυτη τάση να κάνει ότι του είναι πιο ευχάριστο πρέπει συνειδητά να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις, όπως το ίδιο ισχύει και για το σώμα το οποίο έχει την τάση να τεμπελιάζει, εκεί πρέπει να έχουμε την πειθαρχία να επεμβαίνουμε και πχ. να γυμναστούμε. Είναι λοιπόν μια συνεχής μάχη που δεν τελειώνει ποτέ, απλά ο πειθαρχημένος άνθρωπος βρίσκεται σε μια ισορροπία και δεν καταστρέφεται από τα ίδια του τα πάθη ούτε κατρακυλά, ούτε καίγεται ... Το on-line gaming λοιπόν όταν τείνει να γίνει και αυτό ένα πάθος πρέπει να επεμβαίνουμε στον εαυτό μας, είτε εμείς, είτε άλλοι (πχ. γονείς/φίλοι - ειδικά στους ανήλικους που συνήθως δεν έχουν την απαιτούμενη πειθαρχία). Πρέπει στη ζωή μας να ισορροπήσουμε 3 (4 κανονικά αλλά ας μη ξεφύγω) βασικά πράγματα: σώμα, πνεύμα, συναίσθημα, αν αυτά είναι ισορροπημένα μπορούμε να περπατήσουμε το δρόμο μας άνετα, όταν κάποιο από τα 3 αρχίζει να χωλαίνει εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα... Αν ας πούμε το σπασικλάκι του σχολείου είναι στερημένο συναισθηματικά τότε θα αναζητήσει λίγο ego boost και θα γίνει horde slayer αλλά όπως λέει ο polaki αυτό θα είναι virtual και μόλις πέσει ο server μετά από πολλά 24ωρα κάψιμο θα επιστρέψει στην πραγματικότητα και αυτή τη φορά θα έχει παραμελήσει και το σώμα και το πνεύμα του με αποτέλεσμα να είναι ένα χαμένο κορμί (που λέει και ο πατέρας μου ) Εγώ είμαι 28, και γουστάρω να παίζω COD2 ξέρω όμως που να σταματήσω. Αν κάθομαι με τις ώρες και καίγομαι, παραμελήσω την κοπέλα μου, τους φίλους μου, του συγγενείς μου (που θα μπορούσα εύκολα να το κάνω γιατί με τραβάει απίστευτα το κωλοπαιχνιδο ) θα καταλήξω και εγώ χαμένο κορμί, να με πονάει το κορμί μου από τη λάθος στάση, θα νιώθω τον εγκέφαλο μου να ψήνεται και να μην μπορώ να σκεφτώ καθαρά κλπ κλπ… θέλει λοιπόν μέτρο και πειθαρχία το θέμα μας για να είμαστε ισσοροπημένοι… ελπίζω να μη σας κούρασα… and don’t forget FRAG THEM ALL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.