Προς το περιεχόμενο

Online Gaming και εθισμός

HighT3ch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε το Άλλο όμως παιδια. Μπορεί εγώ να Είμαι απο φύσης μου με Σπύρια κοντοχοντρος και να μην ήθελε να μου μίλα κανείς. Σε ένα internetικο παιχνίδι γίνομαι οποίος Θελω και μιλάω με όσους Θελω ts3

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά εγώ μπορείτε να μου πείτε γιατί με τα online rpg δεν είχα καμία τύχη ?!

Ποτέ δεν κατάφερα να εθιστώ ούτε καν να τα βρω ενδιαφέροντα, ουτε lineage, ούτε Wow ούτε MegaTen online !

Λέτε να πάει κάτι στραβά με εμένα ? Να ανησυχώ ?!

Αυτό που πάντα με έριχνε είναι πως δεν έχουν μακροπρόθεσμο στόχο. Το τέλος σε ένα παιχνίδι είναι βασικό για μένα.

Μου αρέσει κάτι να αρχίζει, να γίνεται παιχνίδι, να συνεχίζει, να γίνεται ενδοιαφέρον, να κλιμακώνει, να κλιμακώνει κιάλλο, να προχωράει, να κλιμακώνει, να φτάνει... και να τελειώνει !

Δημοσ.

Παιδιά εγώ μπορείτε να μου πείτε γιατί με τα online rpg δεν είχα καμία τύχη ?!

Ποτέ δεν κατάφερα να εθιστώ ούτε καν να τα βρω ενδιαφέροντα, ουτε lineage, ούτε Wow ούτε MegaTen online !

Λέτε να πάει κάτι στραβά με εμένα ? Να ανησυχώ ?!

Αυτό που πάντα με έριχνε είναι πως δεν έχουν μακροπρόθεσμο στόχο. Το τέλος σε ένα παιχνίδι είναι βασικό για μένα.

Μου αρέσει κάτι να αρχίζει, να γίνεται παιχνίδι, να συνεχίζει, να γίνεται ενδοιαφέρον, να κλιμακώνει, να κλιμακώνει κιάλλο, να προχωράει, να κλιμακώνει, να φτάνει... και να τελειώνει !

Το ίδιο και εγώ.Είναι ξενέρα να λες πρέπει να σκοτώσω το ίδιο τέρας 15 φορές μπας και βγάλει αυτό το αντικείμενο και δεν θα υπάρχει τέλος σε αυτό πριν τα παρατήσεις.

Η ιστορία των mmo's στην καλύτερη είναι μια αοριστία γιατί δεν τους συμφέρει να τελειώνει κάπου αλλά να έχουν εθισμένους που ψάχνουν κι άλλα αντικείμενα/lvl.

Δημοσ.

Από άποψη ιστορίας, τα MMO είναι για όσους τους αρέσει να την πλάθουν με το μυαλό τους. Να "μπαίνουν σε έναν άλλο κόσμο".

Σου δίνουν ένα φανταστικό κόσμο μέσα στον οποίο μπορείς να "μπεις" μαζί με άλλα άτομα και από κει και πέρα είναι κυρίως θέμα της δικής σου φαντασίας, αν και έχω παίξει και MMO με καλό στόρυ (πχ Age of Conan).

Δημοσ.

Πετρούλα μου θυμισες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...