greekboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 siberia kalos irthes!!!! paidia kai ego auto akrivos exo pathei mono pou kai ego eimai se periodo apotoksinosis apo to l2 kathos den exo to C4!!!Alla tora to katevazo gia na sinexiso!!!Mou aresei i zoi tou l2 alla katalava oti ama meinei ligo kairo xoris to l2(kai akoma kalitera xoris internet pou eixa meinei ego)tha ksanakatalaveis ti paei na pei zoi xoris na eksartise apo to na paizeis kathe mera me skopo na gineis apo human-->Rogue--->Hawkeye--->Sagitarius.... auta apo emena an kai exo akoma polla na po alla den thelv na sas kourazo....
Bigi444444 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Λοιπόν, εγώ έχω να καταγγείλω κάτι άλλο! Καταρχήν όμως να πω πως όταν είπα για κάφρους, μίλαγα για αυτούς των βίντεο, δεν είχα δει την απάντηση της SyBeRiA (είχα πολύ ώρα τη σελίδα ανοιχτή χωρίς ανανέωση και το είδα αφού απάντησα) για να μην έχουμε και καμια παρεξήγηση...Πάντως να πω την αλήθεια μου δεν διάβασα το ποστ γιατί μόλις το είδα τόσο μεγάλο σε greenglshbrpsv ταράχτηκα! Η καταγγελία μου είναι η εξής: από τις όποιες παρέες μου είμαι κάθε φορά ο μόνος που ασχολείται με μπρίκια, ιντερνέτια και λοιπούς τριβόλους, τουλάχιστον αρκετά στενά.Άντε και μερικά φιλαράκια έχουν pc και αυτά, να παίζουν και κανα παιχνίδι, αλλά μέχρις εκεί.Αλλά κάθε φορά που θα βγούμε θα αρχίσουν να μου λένε για τέτοια πράγματα, για παιχνίδια, για το πως τρέχουν οι εξελίξεις στον κλάδο και λοιπά!Εγώ γενικά δε μιλάω για τέτοια πράγματα όταν βγαίνω, αλλά με αναγκάζουν!Δεν αντέχω άλλο!Να τους εξηγήσω γιατί αυτό (ε τι τα 'χουμε τα πτυχία), σε τι τιμές παίζει το άλλο και τέτοια!Ειλικρινά πολλές φορές αποφεύγω να πάω για καφέ με κάποια παιδιά που ψιλοασχολούνται γιατί αντί να παπαρολογούμε θα αναλύουμε τους νόμους του moore. Και κάτι άλλο: εγώ που έχω πισί και παίζω και καίγομαι και κάνω και ράνω γιατί είμαι αυτός που θα τρώει όλη την ώρα τους υπόλοιπους να πάμε έξω, να πάμε για καμιά εκδρόμα κλπ κλπ και οι άλλοι που δεν έχουν δεν πολυψήνονται;Θέλω μια γνώμη για την περίπτωσή μου! Η άποψη του έ-μπυρου Πολάκιου πιστεύω να βοηθήσει. Γιατρέ;Είναι σοβαρά τα πράματα;Θα ζήσω;Ρε να τους τραβάω από τα... πόδια (:twisted:) να πάμε σε κανα club και να μη θέλει κανένας!Αυτό είναι το πιο σοβαρό παράπονό μου από τους φίλους και της φίλες μου, εκτός ενός! :oops:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Κανονικά εδώ πάει το ρητό "παν μέτρον άριστον",αλλά εκτός από ότι:1)Είναι γενικολογία του κερατά.2)Κανείς δεν ξέρει ποιό είναι το "μέτρον" και 2)οι μεσσαίες καταστάσεις δεν μου αρέσουν,αλλά τείνω στην υπερβολή,θα φωνάξω ψυχραμίααααααα!! Κοιτάμε τα χειρότερα που είναι πολλές φορές πραγματικά καταστροφικές συνήθειες(κάπνισμα,τζόγος,περίεργα γούστα στο sex,παιδοφιλία,τζόγος-ξανά!)και εκτιμούμε τα καλύτερα όπως το να κάθεσαι 12 ώρες μπροστά στο pc. Επίσης αν κάθεσε στο pc, όλο και κάτι θα μάθεις για πράγματα που δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίσεις αλλιώς,αλλά είναι και αιτία για γνωριμίες. Και δεν εννοώ το cyberflirt.. Ξέχασα και τον αλκοολισμό.
greekboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 εγv τvρα λεο να αρχισω Guild Wars na kao polyyyyyyyyy
SyBeRiA Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Kalws sas brhka kserw pws einai megalo to post mou alla otan arxisa na grafw den mporousa na stamathsw :| kai pali sorry apla hthela na analusw ligo to thema gia na einai pio eukolo na katalabaite gm einai game moderator as poume kati san diaxeirisths tou paixnidiou twra teleutaia kai egw trabaw sunexeia tous filous mou na bgainoume na feugoume trihmera kai ontos enw thelw na pw se kapoia paidia na mhn pathiazontai me ta pc genikws kai ta pc games ekeinoi sunexws anoigoun tetoia suzhthsh pisteuontas pws etsi tha milaw egw kalutera kai pio aneta enw ousiastika apla kanoun thn eksodo mou na mhn diaferei katholou me tis wres pou pernaw online eutuxws den einai panta etsi
papiadyths Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 toulaxiston katalabes kai dior8wses - dior8wneis to la8os sou.megalh ypo8esh good luck sthn prospa8eia sou pantws eyxomai na pane ola kala kai na gyriseis sthn pragmatikothta (8a boh8ouse pantws na piaseis mia douleia kapou estw kai liges wres,na niwseis oti prosfereis kati , na asxolh8eis me kana spor ktl..)
SyBeRiA Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 thanks spoudazw se mia idiwtikh sxolh programmatismo sto internet (web design) mou trwei arketh wra ekei kai asxoloumai me thn ptyxiakh mou twra omws kai egw tha hthela gia kalokairi na doulepsw kapou gia ligo kairo isws se kanena cafe h se kanena nhsi h se kanena net cafe (iii ntroph mou ) xi xi xi sumfwnw kai egw pws tha htan megalh boithia omws eilikrina twra milaw san apeksarthmenh :PPP kai pali thanks
polaki Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Και κάτι άλλο: εγώ που έχω πισί και παίζω και καίγομαι και κάνω και ράνω γιατί είμαι αυτός που θα τρώει όλη την ώρα τους υπόλοιπους να πάμε έξω' date=' να πάμε για καμιά εκδρόμα κλπ κλπ και οι άλλοι που δεν έχουν δεν πολυψήνονται;Θέλω μια γνώμη για την περίπτωσή μου![/quote'] Απλα οι παρέες σου δεν ειναι πολύ του έξω, δεν έχει να κάνει με το τί ενδιαφέροντα έχουν σχετικά με υπολογιστές κλπ!
polaki Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Κανονικά εδώ πάει το ρητό "παν μέτρον άριστον"' date='αλλά εκτός από ότι:1)Είναι γενικολογία του κερατά.2)Κανείς δεν ξέρει ποιό είναι το "μέτρον" και 2)οι μεσσαίες καταστάσεις δεν μου αρέσουν,αλλά τείνω στην υπερβολή,θα φωνάξω ψυχραμίααααααα!!Κοιτάμε τα χειρότερα που είναι πολλές φορές πραγματικά καταστροφικές συνήθειες(κάπνισμα,τζόγος,περίεργα γούστα στο sex,παιδοφιλία,τζόγος-ξανά!)και εκτιμούμε τα καλύτερα όπως το να κάθεσαι 12 ώρες μπροστά στο pc. Επίσης αν κάθεσε στο pc, όλο και κάτι θα μάθεις για πράγματα που δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίσεις αλλιώς,αλλά είναι και αιτία για γνωριμίες. Και δεν εννοώ το cyberflirt.. Ξέχασα και τον αλκοολισμό. [/color'] Συμφωνώ, αλλά δεν νομίζω οτι μαθαίνω κάτι τις ωρες που χάνω παίζοντας το World of Warcraft εδώ και ένα χρόνο (το Μαιο κλείνω 1 χρόνο, μηπως να ανάψω και κεράκια?). Played time έχω γυρω στις 35 μέρες, δηλαδή τους τελευταίους 11 μήνες, έχω χάσει τον 1... Και αν βγάλεις και τις ώρες ύπνου απτην ιστορία, μιλάμε για κοντά 2 μηνες παιχνιδιού.... Επίσης έχω κάνει 2 διαλλείματα του 1 μήνα (δηλαδή -2 μήνες) και έχω πάει διακοπές σύνολο 4 βδομάδες,οπότε συνολικά οι 11 μηνες γινονται 8, και ειναι ΑΚΡΑΙΟ απτους 8 μηνες οι κοντά 2 να ειναι game time, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι ειχω δουλεια, και κοπέλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλα οταν δεν δουλευα και δεν εβγαινα με την κοπελα μου το μονο που εκανα ηταν να παιζω και να βγαίνω με φιλους, με αποτέλεσμα για αρκετους μηνες "αναγκαστικά" να ξενυχτάω για να παίζω, γιατί δεν ηθελα να στεριθω ουτε τις βολτες μου, αλλά ουτε το παιχνίδι... Οπότε το "θυμα" ηταν ο υπνος!. Το πρόγραμμα μου ηταν περιπου ετσι: ξυπνημα 7 για δουλεια, επιστροφή σπίτι κατα τις 5.30. Υπνος μέχρι τις 7.30, κατα τις 8.30 εβγαινα με τη δικιά μου η φίλους μου μεχρι περιπου τις 11.30.. μεχρι 3.30-4 επαιζα. Υπνος 3-3.5 ωρες και ξανα απτην αρχή. Τις λιγες φορές που δεν μπορούσε η δικιά μου να βγουμε πηγαινα για ενα καφέ 1.5 ωρα στη Γλυφάδα και μετά έπαιζα. Ειχα βρεθει σε σκηνικά να ντυνομαι για clubbing που ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι εκει συγκεκριμένη ώρα να ανοιξω το τραπέζι που ΕΓΩ εχω κλεισει, και να παίζω ταυτόχρονα!!! Να πατάω πχ follow για να βάλω μεσα σε 3-4 sec το τζιν, τα παπούτσια κλπ! Τραγικό? Απλα νομιζω ειναι θεμα χρονου ΟΛΟΙ σιγα σιγα να σταματησουμε να ειμαστε εξαρτημένοι, το θεμα ειναι ποση ζημια θα γινει μεχρι να γινει αυτο...
sugoruyo Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Εγώ έχω να δηλώσω ότι μετά από 1-2 εβδομάδες που δεν άγγιξα game όταν έπαιξα ένα μισάωρο Call Of Duty 2 μου ήρθε ζαλάδα από την κίνηση. Νομίζω ότι ο εθισμός ειδικά στα MMORPG αλλά και στα FPS είναι ένα πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας και οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι η ζωή μας δεν μας καλύπτει και δεν ικανοποιεί κάποιες ανάγκες μας. Δυστυχώς η ζωή στην πόλη πολλές φορές οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις. Το χειρότερο νομίζω είναι το γεγονός ότι εθίζονται πάρα πολύ τα άτομα ηλικιών 15-18 και δεν αναπτύσσουν κάποιες κοινωνικές δεξιότητες - για να μη μιλήσω για τις κοπάνες από το σχολείο, το χαμένο ύπνο, τα πεταμένα λεφτά κτλ- και στο τέλος γεμίζουμε αντικοινωνικούς...
Bigi444444 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Για εμένα πάντως δε μετράει τόσο πόσες ώρες βρίσκεσαι πίσω από μια οθόνη, όσο το τι βαρύτητα δίνεις σε αυτό που κάνεις όταν είσαι πίσω από την οθόνη. Θέλω να πω πως βρίσκω πολύ άσχημο το να παίζεις και να παραβλέπεις άλλα πράγματα που πρέπει να κάνεις.Το βρίσκω πολύ άσχημο να κάτσεις μέσα, ενώ έχεις πρόταση, για να παίξεις έστω και αν είναι να παίξεις 2 ώρες.Δηλαδή για εμένα και οχτάωρα να χτυπάς αν δε σε εμποδίζει αυτό από άλλες δραστηριότητες και ανάγκες σου δεν υπάρχει και κάποιο σπουδαίο πρόβλημα.Το θέμα είναι πως δε θα περιορίζεσαι αν χαλάς τόσες ώρες, αν γίνεται αυτό. Να πω για εμένα τουλάχιστον.Ναι, χαλάω πάρα πολλές ώρες με τον υπολογιστή στο σπίτι κάνοντας το οτιδήποτε.Δεν το θεωρώ τόσο τραγικό όμως.Γιατί, θέλω να πιστεύω, το κάνω σε περιπτώσεις που δεν έχω κάτι άλλο να κάνω.Ξέρω είμαι νέος και είναι κρίμα να μη χαίρομαι τη ζωή μου, αλλά μερικές φορές δε γίνεται διαφορετικά.Αυτή την εποχή ζω σε μια πόλη, έχω κάποιες δραστηριότητες που <<πρέπει>> να ασχολούμαι μαζί τους και μετά οι υπόλοιπες ώρες της ημέρας, όσες και αν είναι αυτές, είναι ελεύθερες.Δε γίνεται όμως, για ένα σωρό λόγους, πάντα να είμαι έξω, πάντα να βολτάρω και να αλητεύω.Ε, όταν είμαι σπίτι δεν έχω κανένα πρόβλημα αν τις περισσότερες ώρες τις φάω πίσω από την οθόνη.Δηλαδή τι να κάνω όταν είμαι σπίτι;Προτιμώ αυτόν τον τρόπο να τις περάσω από το να κάθομαι και να χαζεύω το ξόμπλιασμα του καθενός με τις ώρες.Αν δεν παραμελείς τον εαυτό σου όσο είσαι σπίτι και δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις γιατί να μην κάτσεις και 8 ώρες στο pc;Υπάρχει κόσμος που σε κάποιες περιόδους της ζωής του μπορεί να το κάνει και αυτό. Προσωπικά αυτό που θεωρώ άσχημο είναι να μπερδεύεις τα πράγματα και να δίνεις μεγαλύτερη αξία σε πράγματα που δεν έχει νόημα.Να μη θεωρείς την ψηφιακή ζωή δηλαδή σαν την αληθινή.Να μην είσαι σκασμένος για μια βδομάδα γιατί σκοτώθηκες 2 φορές χθες το απόγευμα στο l2 και έχασες xp, να μην είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς ξυπνώντας το τι πρέπει να κάνεις στο wow για να σπέρνεις, για παράδειγμα.Αυτά είναι τα άσχημα για μένα και όχι αν θα είσαι 5 ώρες με το ρολόι και να παίζεις.Μπορεί να κάθεσαι 5 ώρες και να παίζεις γιατί έχεις ελεύθερο χρόνο και μετά να ετοιμαστείς, να βγεις και να συνεχίσεις όμορφα και ωραία χωρίς να σκέφτεσαι έξω που θα είσαι το pc και πως να περνά που είναι είναι μοναχούλι του...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου. Επειδή το topic λέει Online Gaming και ..... , σου λέω πως εαν κάποιος παίζει lineage ή Wow , οι 8 ώρες αν γίνεται συχνά αυτό το φαινόμενο , δεν αρκούν ... οι 8 ώρες θα φέρουν τις 10 , τις 15 και στη συνέχεια 24ωρα. Οπότε είναι πολύ εύκολο να εθιστείς και να μην σταματάς να παίζεις. Τώρα αν πεις , να κάνω μια εργασία για την σχολή και να κάτσω ένα 8αρο και μετά να την κάνω έξω , it's ok!! Εκεί τότε συμφωνώ... το δεύτερο είναι πως: Στο σπίτι , όταν λές ότι έχεις 8 ελεύθερες ωρες και δεν ξέρεις που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις , το θεωρώ λίγο παράλογο. Λίγο διάβασμα (κανα περιοδικό στη χειρότερη...), λίγο ύπνο , κανα καφέ στο σπίτι , καμια πιτσιρίκα , καμια ταινία , κανα παρτάκι ολοήμερο .... έφυγε ενα 24ωρο Που τις βρίσκεις τις 8 ώρες ελεύθερες στο σπίτι και να μην ξέρεις τι να κάνεις? Εκτος απο υπολογιστή...? Λίγο απίθανο μου φαίνεται.... Τέλως Πάντως , μην το πάρεις προσωπικά , συζήτηση να γίνεται....
sugoruyo Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Τι γνώμη για το DotA; Έχει κολλήσει ποτέ κανένας σας με αυτό; Υ.Γ.:Παιδιά ο τύπος με το WoW είναι τραγικός.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 επαναφέρω το post μιας και είμαι σε φάση αποτοξίνωσης από το WOW σαν Gamer είμαι περίεργος τα games που θα λατρέψω με κρατάνε το πολύ μια βδομάδα να φανταστείτε στο WoW κόλλησα όμως άσχημα...και το αυτό που είδα είναι ότι έχουν προβλέψει για κάθε τύπου ανθρώπου που θα το ξεκινήσει να καταφέρει να τον κολλήσει πχ εγώ είμαι εργασιομανής κατά φύση...e επί 18 ώρες έσκαβα στο wow για να βγάλω copper και να τον πουλάω ήμουν lvl14 με 200g και συνέχιζα να σκάβω... ακούγεται ηλίθιο ποσο μάλιστα σε αυτούς που παίζουν το να κάθεσαι μονο να σκάβεις χαλαρά πιστεύω ότι μέσα στο team του WoW υπάρχουν ψυχολόγοι ώστε το παιχνίδι να πιάνει κάθε άκρη που θα μπορούσε να σε εθίσει... μέσα στον μηνα του WOW άλλαξαν όλα στην προσωπική μου ζωή (χωρισμοί καινούργιες παρέες) όλα όμως (καλά όχι ότι χαλάστηκα σε όλα αλλα ok) λόγο τις δουλειάς σε inet κιόλας έλιωνα 13ώρα χωρίς να έχω επαφή με το περιβάλλον ευτυχώς ο παλιός καλός Gamer χαρακτήρας μου αναδείχτηκε και παρόλο που έφτασα lvl31 άρχισα να βαριέμαι ελεεινά ;P
Dimitrid Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 'Αργησα πάρα πολύ να δω αυτό το φόρουμ....ελπιζω να το δει κάποιος...να παρω μια απάντηση... σκεψου οτι εισαι ενα μικρο παιδι...σε μια σχετικα φτωχη οικογενεια....τι σχετικα...που οταν ολα τα παιδακια στο δημοτικο εχουν game boy εσυ ακομα παιρνεις την καινουρια monopoly... και μπαίνεις στο λούκι της τοτε μοδας ''φρουτάκια''...δωσε εκατοστάρικα....δωσε 50άρικα...μέχρι που κάναν ντου οι μπάτσοι κ πηγες δικαστήριο στα 12 σου όντας ανήλικος.... δηλ στα 12 ηδη να εχεις νιώσει παρα πολύ έντονα το πόσο απαγορευμένο είναι ένα video game...και μετά έχεις 2 επιλογές...η σταματάς να το θες..η πνίγεσαι από την αδικία κ το αναζητάς....με κάθε κόστος... πρέπει λοιπόν να το κάνεις κρυφά..που τα λεφτά όμως???βουτάς ένα 500άρικο από την τσέπη του μπαμπά...μέχρι να το καταλάβει...μετά.... έχοντας ωριμάσει λοιπόν από τα λάθη σου..κ αναγνωρίζοντας τα λάθη σου...δουλεύεις τα καλοκαίρια έτσι ώστε να μην επιβαρύνεις τους δικούς σου με τις..παράλογες επιθυμίες σου... εχουμε λοιπόν μία φάση της ιστορίας πού έχεις απομακρυνθεί από το οικογενειακό σου περιβάλλον..γιατί έτσι ΕΠΡΕΠΕ να κάνεις.. σε μία άλλη πτυχή της ζωής σου...έχεις τη μεγάλη σου αγάπη..τη μουσική (για τα εξοδά της δουλεύεις άλλωστε)..(τυχαίνει) οι κολλητοι σου..να σε προδιδουν χωρίς λόγο...οι συνεργάτες σου να σε στήνουν...κ να μένεις κ κει μόνος... κ έχεις επιλέξει όλα τα κενά αυτά να τα γεμίζεις σε ένα νετ καφε....μεγαλώνεις..κ αφού εχεις 4 πτυχία σε ξένες γλώσσες...περνάς 3ος στη σχολή ΑΕΙ της επιλογής σου στην πόλη σου....έχεις συναναστραφεί με άπειρο κόσμο μέσα από τη δουλειά κ τη μουσική...κ όμως ακόμα πας κ σκοτώνεις ανθρωπάκια με σπαθί 20 χρόνων μαντράχαλος...τι στη ζωή σου σε οδήγησε εκει.... συγγνώμη αν κούρασα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.