Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Εψαξα στο www.pandasoftware.com αλλα δεν βρηκα απο που μπορω να κατεβασω τα update του προγραμματος για εγκατασταση μαζι με το βασικο προγραμμα σε τυχον format ....Οποιος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω. :)
nk_surfer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Για κοίταξε εδώ http://www.pandasoftware.com/download Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να βάλεις email και client number για να έχεις πρόσβαση σε updates.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Για κοίταξε εδώ http://www.pandasoftware.com/downloadΈχω την εντύπωση ότι πρέπει να βάλεις email και client number για να έχεις πρόσβαση σε updates. Ευχαριστω.Ειμαι νομιμος χρηστης και δεν εχω προβλημα για client κλπ. :)
papastroumf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 μα καλα υπαρχει αυτο το αθλιο panda ?... ολοι μου ι φιλοι που το ειχανε ειχαν και σοβαρα προβλιματα! ειναι αθλιο και δεν βρισκει και τιποτα σε σχεση με αλλα. εγω παλι που δουλευω με το Symantec Antivirus ολα ρεουν καλως
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 μα καλα υπαρχει αυτο το αθλιο panda ?...ολοι μου ι φιλοι που το ειχανε ειχαν και σοβαρα προβλιματα! ειναι αθλιο και δεν βρισκει και τιποτα σε σχεση με αλλα. εγω παλι που δουλευω με το Symantec Antivirus ολα ρεουν καλως Απο την εκδοση 2004 που ξεκινησα δεν ειχα κανενα προβλημα. :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Κατεβασα ενα αρχειο pav.sig 15ΜΒ περιπου αλλα οταν παω να το αντιγραψω στον φακελο του προγραμματος μου λεει οτι δεν επιτρεπεται η προσβαση... :confused: Εκλεισα την αυτοματη προστασια αλλα παλι τα ιδια.:oops: :oops: :oops:
nk_surfer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Γιάννη εφόσον είσαι νόμιμος χρήστης πάρε τηλέφωνο αύριο στην Τεχνική Υποστήριξη της Panda Software Hellas να σε κατατοπίσουν (210 4588000).
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Γιάννη εφόσον είσαι νόμιμος χρήστης πάρε τηλέφωνο αύριο στην Τεχνική Υποστήριξη της Panda Software Hellas να σε κατατοπίσουν (210 4588000). Σωστα.Ευχαριστω. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.