myst77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά τις τελευταίες μέρες που χρησιμοποιώ το skype υπαρχει μεγαλη καθυστεριση στη φωνη. ακουω τον αλλον πολυ αργα και σπαστά, ενω αυτος με ακουει κανονικα εγω εχω otenet 384 και εκεινος otenet 512. δεν δοκιμασα να καλεσω αλλο ατομο για να δω αν ειναι γενικο το προβλημα ξερει κανεις αν παιζει τιποτα τελευταια ή αν υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που θα βοηθησουν; ενονειται οτι δεν κανουμε downloads οσο μιλάμε Ευχαριστώ
dawsongr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μιλάτε από skype σε skype ή από skype σε τηλέφωνο; Γιατί αν είστε στη δεύτερη περίπτωση, έχω διαβάσει στο forum του adslgr.com ότι ο OTE κόβει επίτηδες τα μεγάλα πακέτα φωνή με αποτέλεσμα να μην έχουν καλή ποιότητα τα voip προγράμματα.
trustfm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 exw brei lush me ellada xrhsoimopoiontas to picophone einai to mono pou paizei stis ellhnikes sundeseis . Elladara gia panta .... :S
trustfm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 dokimase picophone http://www.vitez.it/picophone 64kb molis
or1onas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 K gw ta idia me tellas 384/128. Den exw kataferei pote na milhse mesw skype. Akouw ton allo me tromero lag k h fwnh tou erxetai san na exei katebasei 2 tonous xapia (kommatia leme...)
deathlok Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 K gw ta idia me tellas 384/128. Den exw kataferei pote na milhse mesw skype. Akouw ton allo me tromero lag k h fwnh tou erxetai san na exei katebasei 2 tonous xapia (kommatia leme...) εγο το ιδιο με skype, voipbuster, icq,google talk μόνο το essenger δουλέωε λίγο καλά, (αλλα λίγο)
stolisena Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 me 512 kai voipbuster ola kala se stathera asoterikou kai exoterikou to kalitero
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.