Προς το περιεχόμενο

2 PC lan + adsl

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Λοιπόν, ας αρχίσω την διήγηση.....

Πριν κατι μέρες ενεργοποιήθηκε η dsl μου. Όμως το pc μου κάνει σαν κόρνα πλοίου, οπότε δεν μπορώ να το αφήνω τη νύχτα ανοιχτό. Σκέφτηκα να πάρω ένα άλλο παλιό pc ώστε να έχει αυτό το dsl modem, να πάρω 2 κάρτες δικτύου και να μένει το παλιό pc ανοιχτό και δεν τηα κάνει θόρυβο (θα του ωγάλω όσους ανεμιστήρες γίνεται). Όμως δεν έχω σκληρό να του βάλω, μόνο έναν 6αρη. Έτσι θα μπορώ το πρωί να μεταφέρω μεσω δικτύου ότι έχει κατεβάσει τη νύχτα. Η απορία μου είναι: Γίνεται να είναι και οι δύο υπολογιστές ταυτόχρωνα στο ίντερνετ, αλλά να κατεβάζει μόνο ο ένας (ο καινούριος)? Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη λύση?

Να αναφέρω ότι ο θόρυβος του pcιου μου προέρχεται απο την ψύκτρα του επεξεργαστή και τον ανεμιστήρα του κουτιού. Θα προτιμούσα την πιο συμφέρουσα (οικονομικά και ποιοτικά) λύση.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

fisika kai ginetai kai malista poli apla.to kalutero pou boreis na kaneis einai na pareis ena modem/router gurw sta 60 eurw na mhn einai ths plakas na exei kai kana firewall enswmatwmeno..meta apla sundeeis to kalwdio tou DSL sto router h an einai sketo router sundeeis to modem sto router kai afto tha moirasei to internet....apo kei kai pera ola einai aneksarthta...eite to 1o pc einai anoixto eite to 2o eite kai ta duo xwris problem. gia ta fanakia twra pane pare me 3 eurw ta athoriva ta megala kai gia to cpu kana 20eurw xontrika...

hope it helps

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...