gtman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ετσι είναι αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτα τα yamaha δεν ειναι πλαστικουρα...επειδη μου φαινοντε πολυ φθηνα.Αμα τα εχεις βρει σε κανα site στειτο μου. Α και ας μην ξεχναμε οτι σε ενα pc εχεις και το dvd σου ετοιμο....τα χιλιαδες mp3 την τηλεοραση σου, το ραδιοφωνο σου....θα μου πεις οτι και με ενα AV ηχοσυστημα γινεται και καλυτερα...αλλα ακριβοτερα!!! Τεσπα οπως και να εχει ψηφιζω av-receiver+5.1 καλα ηχεια....αλλα προς το παρων για την τσεπη μου 400-500 ευρω καρτα ηχου+5.1 πλαστικο:):)
sotirisl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 εγώ πάντως έχω tivoli audio model two με το αντίστοιχο subwoofer και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
red30 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 gtman , πλαστικοι ειναι οι δορυφόροι στα Yamaha (διορθώνω: 129ε) αλλα εντυπωσιακά καθαρός και ευρυς ηχος και φυσικα ενα ξυλινο, μεγάλο και ποιοτικότατο το subwoofer. Τα ειχε το praktiker πριν λιγο καιρο και μαλιστα οταν τα πηρε φιλος τον <εκραξα> "μα ηχεια απο το praktiker πηρες;;;;" πριν τα ακουσω. Παντως υπάρχουν σετάκια 5+1 ή και 4+1 (προσωπικά δεν μου αρέσει το κεντρικό , με "αποσυντονίζει"), σε Sony , Yamaha κτλ παλιες σειρες κυριως μεγάλου μεγεθους και βάρους, ξυλινα, τα ξεφορτώνονται γιατι ο κόσμος μαλλον δεν εχει χώρο και προσανατολίζεται στα μικρά (πλαστικα δυστυχως) σετ.... Με γειες η καρτούλα! :)
planetman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Έλσα, δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά τα Z-5500 αφού τερματίσουν σε ένταση αν επιπλέον γυρίσεις δεξιά τον ροοστάτη για πάνω από 180 μοίρες, αυξάνει λίγο ακόμη η ένταση. Ουσιαστικά αυτή η ρύθμιση υπάρχει για χαμηλογραμμένες πηγές. Μην το παρακάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.