elsa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μαλλον αναφερεις για μονιτορ. Αλλα αυτα ειναι για στουντιο. Δεν ειναι για σπιτι. E ναι αν ηθελα να κανω την dj στο σπιτι μου θα επαιρνα ολο τον εξοπλισμο Με πεισατε για τα logitech τα 5500 και θα παω αυριο μεσημερακι να τα παρω, καποιος που προτεινε τα creative παντως ειδα οτι εχουν 7 ηχεια και το subwoofer, ενω τα logitech 5. Οχι οτι με πειραζει αυτο, εγω θελω διαυγεια και ομαλη κατανομη συχνοτητων χωρις παραμορφωσεις
elsa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ναι γενικα εχω κολλημα με τον ηχο αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα αυτα τα πως τα λενε μωρε κατι ηχεια δαπεδου που εχουν 10000 € Εχουν ενα περιεργο ονομα
nmtray2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Να'ταν μονο 1 ζευγαρι που εκανε τοσο θα σου ελεγα. Εγω εχω συνδεσει το στερεο και βγαζω ηχο απο κει. Με ενα καλο συστημα εχεις απιαστο ηχο. Σορυ που θα το πω ετσι αλλα ολα τα υπολοιπα μου φαινονται κονσερβοκουτια
elsa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ναι ξερω ειδικα οταν ειμαι μονη στο σπιτι βαζω το στερεοφονικο στο τερμα και την βρισκω, δεν πα να λενε οι γειτονες Αλλα αυτο που θα μου την σπασει ειναι να βαζω στο τερμα τα ηχεια στον υπολογιστη και να ακουο χρατσα χρουτσα εκει θα χαλαστω πολυ και θα τα σπασω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Πάλι τα ίδια θα λέμε? Αν θέλεις τόσο καλό καλό ήχο, πρέπει να ξεχάσεις τα δορυφοράκια της πλάκας που έχουν τα 5.1 ή 7.1 ή 13.0. Βρες ένα ζευγάρι βιβλιοθήκης αν όχι δαπέδου για να χωράνε δίπλα στο monitor,αγόρασε και ένα sub ή φτιάξτο μόνη σου και ο ήχος θα είναι μακράν καλύτερος.
nmtray2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Αμα ειναι για mp3 δεν ισχυει το στερεοφωνικο. Ασε που μπορει να καψεις τα ηχεια. Καλες ακροασεις με τα καινουρια ηχεια...
elsa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ωραια ολα αυτα που λες αλλα αν μπω στην διαδικασια να παρω τετοια ηχεια θα πρεπει να χρεωθω πολυυυυυ, γιατι αν ειναι να παρω ηχεια δαπεδου παμε σε τετραψηφιο νουμερο τιμης..Και οσο κι αν το θελα δεν εχω τοσα λεφτα
nmtray2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δες τα Tannoy και τα Jbl. Ειδικα για την μουσικη που (ψυλλιαζομαι οτι) σου αρεσει θα σου'ρθουν κουτι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά η γυναίκα ζητάει να ακούει μουσική και σεις της προτείνετε ηχειάκια με 4άρι μεγαφωνάκι που θα βγάλει(θά'θελε) μεσσαίες και πρίμα? Ελεος. Και γιατί επειδή θα ακούει mp3 θα πρέπει να κολλήσει στα σετ για pc? Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τα mp3 κάνουν κακό στα μεγάφωνα? Από τότε που άρχισα να γράφω cd από mp3 και μάλιστα με boost στις χαμηλές 22-44 σταμάτησα να καίω πηνία.
red30 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά η γυναίκα ζητάει να ακούει μουσική και σεις της προτείνετε ηχειάκια με 4άρι μεγαφωνάκι που θα βγάλει(θά'θελε) μεσσαίες και πρίμα?Ελεος. Γεια στο στόμα σου! Αλλο τα μάτια του λαγού κι αλλα της κουκουβάγιας.
The Crow Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ασυζητητί θα πάρεις τα Creative Gigaworks 7.1 S750.Έχουν συνολική ισχύ 700watt και μόνο το woofer έχει 210watt!!Σπέρνει στην κυριολεξία!!
MasterX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Εγώ προτίμησα μια διαφορετική προσέγγιση στο ήχο του PC μου. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ ο ήχος και το PC μου είναι και για ακρόαση μουσικής, σύνθεση και πειραματισμό, αλλά και για να βλέπω DVD, ο ήχος βγαίνει σε ένα ενισχυτή Pioneer A/V VSX-D511 (5x100 watts) και ηχεία Roister HT 2000 5.1 (6x80 watts). Μου κόστισαν σύνολο ενισχυτής-ηχεία 800 ευρώ τότε, αλλά τα έχω καταευχαριστηθεί!!! Η προηγούμενη προσέγγιση στο ήχο του PC μου, ήταν πριν 8 χρόνια, με ηχεία 2.1 της Labtec, που είχαν τρομερό ήχο για την εποχή τους και πολύ καλό μπάσο για την κατηγορία τους. Εκεινη την εποχή κανένας δεν έπερνε ηχεία με sub.. Μου κόστισαν τότε 50.000 δρχ. Η Labtec ειδικεύονταν στον ήχο για PC και αργότερα, την αγόρασε η Logitech νομίζω. Οπότε τα ηχεία που λέτε της Logitech πρέπει να είναι αρκετά καλά, αφού την τεχνολογία της Labtec χρησιμοποίησε η Logitech..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.