gtman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Σου προτεινω:http://www.guru3d.com/article/sound/194/6/ με subwoofer 210watt.Δες ολες τις σελιδες της παρουσιασης.
yiannakas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ποιος &^%&* ανακάλυψε το subwoofer? σταματήστε να είστε ζανμαφου ελληνάρες και δείξτε σεβασμό προς τους γείτονες
papastroumf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 elsa εγω που ειμαι DJ ξερω πολυ καλα τι ηχεια χρειαζομαι για να κανω την σωστη δουλεια. εσυ τι σοι DJ εισαι και δεν ξερεις? DJ σε μαγαζακι κι ετσι μηπως εννοεις? χωρις παρεξηγηση γιατι τα ηχεια που χρησιμοποιουμε εμεις οι πραγμνατικοι DJ λεγονται monitors και κοστιζουν απο 600 ευρω και πανω!
billpeppas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Πάρε τα Logitech και όχι τα Creative. Στα Creative στις περισσότερες αν όχι όλες τις παρτίδες των GigaWorks υπάρχει πρόβλημα ( στο οποίο θα αναφερθώ από εβδομάδα σε δικό του thread )
elsa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 elsa εγω που ειμαι DJ ξερω πολυ καλα τι ηχεια χρειαζομαι για να κανω την σωστη δουλεια. εσυ τι σοι DJ εισαι και δεν ξερεις? DJ σε μαγαζακι κι ετσι μηπως εννοεις? χωρις παρεξηγηση γιατι τα ηχεια που χρησιμοποιουμε εμεις οι πραγμνατικοι DJ λεγονται monitors και κοστιζουν απο 600 ευρω και πανω! Σε πληροφορω papastroumf οτι εκει που δουλευα σε μαγαζι στην Θεσσαλονικη την πολη που σπουδασα ημουν απο τις καλυτερες dj, γενικα την λατρευω την μουσικη. Αν ηθελα να παρω ηχεια για το σπιτι μου να τα συνδεσω με το στερεωφονικο μου ξερω πολυ καλα ποια να διαλεξω, επειδη ομως τα θελω για τον υπολογιστη μου απο μαρκες ηχειων υπολογιστων δεν τα ξερω και πολυ καλα. Αν καταλαβα καλα υπονοεις οτι δεν ειμαι πραγματικη dj?
Peavy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Άλλη μια ψήφος για τα Logitech τα έχω σε φίλο και είναι πάρα πολύ καλά και απο μπάσα και απο ένταση και έχουν και φοβερά λαμπάκια ...
elsa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Οποτε θα παω αυριο να τα παρω, ελπιζω μονο να μεινω ικανοποιημενη γιατι σε αυτο το θεμα ειμαι πολυ απαιτητικη και δεν θελω να παραμορφωνουν στα χαμηλα
papastroumf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ε ναι μα με το συγνωμη κιολας DJ ειναι αυτος που και κανει τις αλλαγες και γραφει και συνθετει και ρεμιξαρει ολοι οι υπολοιποι καταχρηστικα λεγονται DJ. λεγονται απλως "το παιδι που αλλαζει τα κομματια" συγνωμη κιολας αλλα την αλη8εια λεω κι ας σε πειραζει δεν φταιω εγω που θελω να ειμαι ακριβοδικαιος P.S: μεχρι τωρα πιστευα πως ο καλύτερος DJ στη Θεσσαλονικη ειναι ο Etostone τον οποιο μαλιστα ξερω και πρωσοπικα... και πολλοι αλλοι και αλλες τωρα πως ξαφνικα απο το πουθενα βγηκες εσυ? δεν εχω δει καμια δισκογραφια αου. σορρυ κιολας
elsa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ε ναι μα με το συγνωμη κιολαςDJ ειναι αυτος που και κανει τις αλλαγες και γραφει και συνθετει και ρεμιξαρει ολοι οι υπολοιποι καταχρηστικα λεγονται DJ. λεγονται απλως "το παιδι που αλλαζει τα κομματια" συγνωμη κιολας αλλα την αλη8εια λεω κι ας σε πειραζει δεν φταιω εγω που θελω να ειμαι ακριβοδικαιος P.S: μεχρι τωρα πιστευα πως ο καλύτερος DJ στη Θεσσαλονικη ειναι ο Etostone τον οποιο μαλιστα ξερω και πρωσοπικα... και πολλοι αλλοι και αλλες τωρα πως ξαφνικα απο το πουθενα βγηκες εσυ? δεν εχω δει καμια δισκογραφια αου. σορρυ κιολας Και που ξερεις εσυ τι κανω εγω ακριβως? Αν νομιζεις οτι απλα αλλαξω τα κομματια και βαζω τα εφε κανεις πολυ μεγαλο λαθος, δεν ειπα οτι ειμαι η μεγαλυτερη dj στη θεσσαλονικη, ειπα οτι στα 2 μαγαζια που δουλεψε πηγα πολυ καλα. Ειναι το μερακι μου, και το εκανα οχι επαγγελματικα αλλα γιατι μου αρεσε και με ευχαριστουσε. Τα υπολοιπα αν θες τα λεμε prive, μονο εφοσον δεν με ξερεις να μην λες πραγματα για μενα που δεν ισχυουν οκ?
papastroumf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 καλα μην αρπαζεσε απλα το στυλ σου μου εδειξε και καλα μεγαλη DJ και λεω μα καλα τι μας ρωταει? καταλαβες? σορρυ που σε στεναχωρησα!!!! φιλοι? :oops:
elsa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Οχι δεν μαρεσω να το παιζω δηθεν και καποια, ειπα απλα οτι εκει που δουλεψα τα πηγα αρκετα καλα, δεν ειμαι επαγγελματιας ειναι απλα το μερακι μου. Οκ papastroumf δεκτη η συγνωμη σου, φιλοι
tzinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 exo ta logitech oxi ta kainouria ta z550, alla to prohgoumeno tous montelo, auto pou antikatasthsan. Perito na sou po oti mazi me mia xi fi platinum o hxos pou bgenei einai kataplhktikos. Den yparxei periptosh na to baleis pote sto full dioth tha se dioksoun apo thn polykathkoia pou einai deka stena pio kato lol!! Epishs se ena mikro domatio to basso pou bgazei den paleuetai, ego to subwoofer to exo poly xamhla se entash dioth den aplonetai sosta to basso sto domatio kai den akougetai kala mousikh ntaba ntouba pou les, its just too much bass!! Fantasou oti ta z550 einai beltiomeno montelo ara allh mia pshfos se auta. Epishs exoun diko tous enisxyth, dts, thx, ths panagias ta matia. Mporeis na syndeseis pano playstation, cd, dvd, na ta pas sto saloni gia home theater.....ktlp. Den tha to metanioseis an ta pareis (pare kai mia xi fi kai tha xareis thn mousikh apo to pc opos pote)
papastroumf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ετσι ενημερωτικα παιδεια επειδη οπωσ ειπα ειμαι DJ αρκετα χρονια και ασχολουμαι με ηχοληψια, θελω να πω πως στα ηχεια δεν μετραει αν το μπασο χτυπαει τρελα. τι να λεει αυτο εαν ο ηχος συνθλιβεται. τα ισοροπημενα ηχεια ειναι τα σωστα και επισης αυτα ειναι τα πιο ακριβα απο ολα. αυτο δεν ειναι αποψη ειναι η λογικη και απο τουσ πολυ σημαντικουσ κανονεσ για ενα ατομο που γνωριζει για τον ηχο και την μουσικη.
spkr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 bre malakes komplexikoi ta balate me thn kopela O Dj einai ontws autos pou allazei ta kommatia.....Kalws h kakws. Alla h mageia einai na mporeis na syntheseis blepe Liam of the Prodigy....Autos einai mousikos kai oxi Dj.
nmtray2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ετσι ενημερωτικα παιδεια επειδη οπωσ ειπα ειμαι DJ αρκετα χρονια και ασχολουμαι με ηχοληψια' date=' θελω να πω πως στα ηχεια δεν μετραει αν το μπασο χτυπαει τρελα. τι να λεει αυτο εαν ο ηχος συνθλιβεται.τα ισοροπημενα ηχεια ειναι τα σωστα και επισης αυτα ειναι τα πιο ακριβα απο ολα. αυτο δεν ειναι αποψη ειναι η λογικη και απο τουσ πολυ σημαντικουσ κανονεσ για ενα ατομο που γνωριζει για τον ηχο και την μουσικη.[/quote'] Μαλλον αναφερεις για μονιτορ. Αλλα αυτα ειναι για στουντιο. Δεν ειναι για σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.