Προς το περιεχόμενο

Put the kot down....slowly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν κανω λαθος , ειναι κομματακι παρανομη η αποπανω πασα του λινκ .

Εξήγησέ μου γιατί είναι παράνομη και το έσβησα πάραυτα. (Θεωρείται διαφήμιση (δεν διαφημίζω προϊόν απλά παράθεσα το link για το official site του emule το οποίο δεν το αγοράζεις αλλά είναι free) μήπως είσαι λίγο υπερβολική?

Δημοσ.

Έχεις ανοίξει τις ports που χρειάζεται; Μήπως αυτό που πας να κατεβάσεις δεν έχει sources;

Όσο γιά τις ταχύτητες, κι εγώ σε torrents από καλούς private trackers πιάνω 100άρια (με γραμμή 1Mbit) και στο eMule έχω πιάσει 60-70ΚΒ, αλλά με περισσότερα από 10 αρχεία να κατεβαίνουν ταυτόχρονα και μετά από πολλές ώρες αναμονή.

Αν δεν κανω λαθος , ειναι κομματακι παρανομη η αποπανω πασα του λινκ .
Μάλλον κάνεις λάθος ;)
Δημοσ.
Έχεις ανοίξει τις ports που χρειάζεται; Μήπως αυτό που πας να κατεβάσεις δεν έχει sources;

Όσο γιά τις ταχύτητες' date=' κι εγώ σε torrents από καλούς private trackers πιάνω 100άρια (με γραμμή 1Mbit) και στο eMule έχω πιάσει 60-70ΚΒ, αλλά με περισσότερα από 10 αρχεία να κατεβαίνουν ταυτόχρονα και μετά από πολλές ώρες αναμονή.

Μάλλον κάνεις λάθος ;)[/quote']

sorry alla den exo idea pos anoigoun auta ta ports! an mporouses na mou peis tha me voithouses poli.:)

Δημοσ.
sorry alla den exo idea pos anoigoun auta ta ports! an mporouses na mou peis tha me voithouses poli.:)

Αν συνδέεσαι με router θα πρέπει να "ανοίξεις" τα συγκεκριμένα ports που χρησιμοποιεί η εφαρμογή που θέλεις. Για να δεις πως ανοίγουν θα πρέπει να διαβάσεις πως γίνεται στο router σου γιατί δεν είναι το ίδιο σε όλα τα routers. Αν σε δυσκολεύει να το κάνεις γράψε μας με τι συνδέεσαι μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...