evangel23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 geia sas pedia...exo faei ena kollima me tin mousiki apo Music Boxes..kserete ayta ta mikra kotakia pou anoigeis kai vgazoun mia mousikoula..alla mporei na vreis kai se alli pexnidia pou ta kourdizeis kai otan girnane kanoun ena ixo poli melodiko...sinithos me mpalarines kai alogakia tou luna park ta sinantame.. mporei kapoios na mou pei kommatia me mousiki apo music box?
Cristina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ένα που θα ακούσεις στα σίγουρα είναι η Λίμνη των Κύκνων του Tchaikovsky. Τώρα συγκεκριμένα... Δεν ξέρω να σου πω, όμως σίγουρα θα ακούσεις γνωστές συνθέσεις από κλασικούς μουσικούς. Μερικές που αν θυμάμαι καλά ότι έχω ακούσει είναι: Tchaikovsky - Waltz Of The Flowers Johann Strauss Jr. - Donau Walzer Johann Strauss - The Last Waltz Faureι - Pavane Εν τω μεταξύ, τα Χριστούγεννα μου έκαναν δώρο μια γυάλινη μπαλίτσα με νεραϊδούλες που την κουρδίζεις και παίζει μουσική και έψαχνα κι εγώ την μελωδία της...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Bjork - Frosti Κομματια που περιεχουν μουσικη απο music box: CocoRosie - Bear hides and Buffalo Mariah Carey - Music box (doh!) Bjork - Pagan Poetry Χμ, τωρα που ξαναδιαβασα το μηνυμα σου Χριστινα δεν καταλαβαινω τι ακριβως ζηταει. Κομματια με ηχο musicbox η κομματια που εχει ακουσει καποιος σε musicbox ?:?
Cristina Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Bjork - Frosti Κομματια που περιεχουν μουσικη απο music box: Cocorosie - Bear hides and Buffalo Mariah Carey - Music box (doh!) Bjork - Pagan Poetry Χμ' date=' τωρα που ξαναδιαβασα το μηνυμα σου Χριστινα δεν καταλαβαινω τι ακριβως ζηταει. Κομματια με ηχο musicbox η κομματια που εχει ακουσει καποιος σε musicbox ?:?[/quote'] Τώρα που ξαναδιάβασα το 1ο post, μάλλον εσύ κατάλαβες σωστά κι εγώ λάθος...
Godfath3r Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Αυτός ο ήχος (δεν ξέρω για εσάς) αλλά εμένα μου βγάζει κάτι πολύ μελαγχολικό-νοσταλγία-ζεστασιά-μελαγχολία...Νοιώθω περίεργα όταν ακούω αυτόν τον ήχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.