Προς το περιεχόμενο

Intenso dvd-r from plaisio = diakosmisi!

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1) Κακως που δεν διαβασες τις κριτικες εδω μεσα για τα δισκακια' date=' θα ηξερες ποια ειναι καλα.

2) Μεγαλο λαθος που ανοιξες ολες τις συσκευασιες. Θα μπορουσες να πας τις κλειστες πισω αμεσως κι ας μην ξερεις οτι ειναι χαλασμενα. Απλα "θελω να τα αλλαξω και να παρω κατι αλλο".

[/quote']

Intenso exo parei polles fores kai mou douleuoun ola mia xara...

tis syskeuasies tis anoiksa etsi ki'allios giati opos eipa itan ta paketakia ton 10 kai ebala ola mazi se mia megali mpompina (prin arxiso tis egrafes).

kserete. 1 mpompina ta adeia, 1 mpompina oi tainies ,1 mpompina ta mp3 ktl....

pou na fantasto oti tha itan xalasmena gia na mi ta anoikso?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eγώ χρησιμοποιώ δισκάκια Verbatim DVD-R 16x (Ακριβά μεν) Πριν Αυτά χρησ. τα ίδια 8x πριν αυτά έγραφα(δεν μου καιγόταν το recorder καλύτερα) σε princo(bliax).Για μένα πλέον τα verbatim είναι η καλύτερη και ποιό αξιόπιστη μάρκα.Τα πέρνω από τον EXTRA στην Θεσσαλονίκη , 25 DVD-R Verbatim 16x 11 ?.Το μαγαζί είναι ένα στη γωνία Διοικητηρίου κ Εγνατίας κ το άλλο Κ.Παλαιολόγου 10 (Kαμάρα) Δίπλα στον Ούτσο.:mrgreen:

Δημοσ.

kai ego verbatim perno DVD+R 16x kai exo isixasei . ta exo vrei sto mediamarkt 3.99 ta 10 kai einai mia xara .oute ena den mou exei vgalei provlima mexri tora . ! oso gia ta intenso kai ego paliotera den antimetopiza provlima alla diavasa oti mporei na parousiazoun provlima os pros tin diarkeia zois tous opote protimisa ta verbatim .To plaisio den ftaiei se ayti ti periptosi .Ayto pou eprepe na kaneis itan na tous pigaines piso ta ypoloipa kai tha sta allazan .tyxainei kai stis kalyteres oikogeneies :-)

Δημοσ.

Δεν ξερω για τα Verbatim τι γινεται αυτη τη στιγμη. Εχω cd verbatim απο το 98 και δουλευουν αψογα. Απλα επειδη οπως διαβαζω εδωμεσα υπαρχουν διαφορες ποιοτητες δεν τα αγοραζω μη την πατησω. Εμπιστευομαι σε cd τα Τ.Υ. οποιουδηποτε ειδους (gold, ceramic κτλ), σε DVD παιρνω μονο Ceramic λογω μεγαλυτερης ευαισθησιας των δισκων DVD σε γρατσουνιες και λογω μεγαλης ποσοτητας δεδομενων που θα χαθουν αν γινει κατι. Φιλε aledjo δεν ειναι οτι τα imation παρουσοαζουν προβλημα εγγραφης. Κανενα δισκακι δεν μου εχει παρουσιασει τετοιο προβλημα ποτε. Το θεμα ειναι ποσο θα κρατησουν. Τα princo π.χ κρατανε κανενα 6μηνο. Το κακο ειναι οτι οταν θα εχεις χασει τα δεδομενα σου δε θα το καταλαβεις. Δε λεω κατι για τα imation. 2 επανεγραψιμα μονο εχω χρησιμοποιησει και δεν μου βγηκαν και πολυ καλα. Απ οτι διαβαζω εδω μεσα σου λεω οτι ειναι καλυτερα να ρωτας. Απλα η πλειοψηφια λεει T.Y. γι αυτο τα χρησιμοποιω. Δεν κανω πειραματα γιατι δεν εχω ορεξη να τρεχω και να μη φτανω σε 1-2 χρονια που θα ανακαλυψω οτι κατι εχει χαθει.

Δημοσ.
kai ego verbatim perno DVD+R 16x kai exo isixasei . ta exo vrei sto mediamarkt 3.99 ta 10 kai einai mia xara .oute ena den mou exei vgalei provlima mexri tora . ! oso gia ta intenso kai ego paliotera den antimetopiza provlima alla diavasa oti mporei na parousiazoun provlima os pros tin diarkeia zois tous opote protimisa ta verbatim .To plaisio den ftaiei se ayti ti periptosi .Ayto pou eprepe na kaneis itan na tous pigaines piso ta ypoloipa kai tha sta allazan .tyxainei kai stis kalyteres oikogeneies :-)

Auta ta Verbatim pou les einai made in India apo Moser Bayer i kapos etsi kai exoun ton idio kataskeuasti me ta intenso DVD-R pou poulouse to plaisio prin ena xrono peripou kai fantazomai kai simera.Xoris na ta exo dokimasei den tha elega oti einai kai ta kalitera Verbatim pou tha sinantisei kaneis.Auto den simainei oti exoun tin idia poiotita me ta intenso bebaia .

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχως πηρα και εγω χ8ες μια 25αδα dvd-r intenso (7,2euro) απο το πλαισιο ...και μου βγηκαν και μενα μαπα-τα χρειαζομουν και αμεσα! Δεν ξεκινουν καν την εγγραφη.. :( μακρια απο τα intenso του πλαισιου λοιπον!

Μακαρι να ειχα διαβασει κανα review προηγουμενως στο forum!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα πήγε και πήρε η μάνα μου μία 35άδα και της έδωσε Intenso Dvd-R από μαγαζί της Περαίας..

:mad:Έλεος.. θα έπρεπε να μην τα δίνουν αυτά..και οι μαγαζάτορες να προειδοποιούν οτι εμφανίζουν προβλήματα..

:mad:Ήθελα να κάνω και format τώρα το Σκ..

Δημοσ.

Δυστυχώς τα πιο πολλά TDK και Verbatim που φέρνουν στην Ελλάδα είναι Β' διαλογής αλλά μας τα πουλάνε με τιμή Α' διαλογής :rolleyes:

Τα Α' διαλογής της Verbatim τα φτιάχνει η Taiyo Yuden ή η Mitsubishi Chemicals (made in Japan) ενώ τα υπόλοιπα είναι φτιαγμένα σε Ινδία ή Ταϊβαν.

Γι'αυτό και τώρα πια παίρνω μόνο That's - Taiyo Yuden που γνωρίζω ποια είναι η κατασκευάστρια εταιρία, ενώ με τα TDK και Verbatim είναι ρίσκο.

Δημοσ.

Για Θεσσαλονίκη ...

Αφού μπορώ να βρω TDK ScratchProof (σε cake box - 10άρα)και Taiyo Yuden (ceramic κτλ) σε λογικότατες τιμές το καθένα δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάρω άλλης μάρκας και να ποιότητας.

Επίσης να πω χαρακτηριστικά πως στην αρχή αγόρασα αρκετά από τα παραπάνω TDK από το Extra στην Παλαιολόγου, αλλά μου την βίδωσε υπερβολικά όταν μετά από καιρό μου είπε τα ακόλουθα:

1) δεν πούλησα ποτέ τα συγκεκριμένα σε cake box

2) δεν υπάρχουν αυτά (έπρεπε να έδινε αναλυτική απόδειξη και να του την έδειχνα)

3) και ένα παλιότερο, 2004 εποχή, πως δεν υπάρχουν dvd-r της Verbatim αλλά μόνο +r. Θυμάμαι μάλιστα ότι πριν από λίγο καιρό είχα αγοράσει από την ZeroOne ένα πακέτο cake box της Verbatim -r. Και ότι η TY δεν παράγει dvd, cds κτλ...

Είναι δυνατόν να πάω και να ξαναπάρω dvd από αυτό το μαγαζί;

- Κάτι ίσως άσχετο.

Εδώ και χρόνια όταν αγόραζα χάρτινες θήκες μαζί με τα dvds-cds από την DiskImpex ήταν με την επωνυμία Κοτσώνης και ήμουν ευχαριστημένος - ειδικά με τις θήκες δίχως πλαστικό και κόλλα. Φέτος μου ήρθε πακέτο με θήκες που δεν θα έλεγα πως μου φάνηκαν αρκετά χειρότερες σε ποιότητα. Υπάρχει κανείς που να έχει αγοράσει απευθείας από τον Κοτσώνη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...