giorgosstamatis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Ebgala tin mpataria alla den xekleidose to Bios ??? Ti na kano ??? norton,kill bios,an to vreis apo kanenan exeis teleiosi,kai gia na min protreksi kaneis ,otan exei kod sto bios me to proto kill kseklidoni kai me to deytero fernei to bios se arxiko stadio,alla prosoxi aytos poy tha sto dosei na soy pei ti akrivos tha kaneis .elpizo na voithisa
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 rtfm me apla logia.to jumper gia auto to ebalan ekei.
pete666 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Signomi alla epeidi den xero ti einai to Jumper, gia ti pragma psahno sto motherboard ??
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Signomi alla epeidi den xero ti einai to Jumper, gia ti pragma psahno sto motherboard ?? jumper.sinithos xroma mple i mauro pou enonei 2 pins.megethos san 1/4 nixiou mikrou daktilou.plastiko apexo me metaliki gefira apo mesa. http://www.tonh.net/museum/jumper.jpg na kai mia foto
Pitsi1990 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 koita.spaniotato men alla paizei na min einai kleidomeno to bios,alla na einai "xtipimeno".an kai meta apo kana 10 lepto xoris tin mpataria,sinexizei na einai kleidomeno(ennoeitai oti to pc tha einai ektos revmatos otan vgaleis tin mpataria) totenes mpes sto site tou kataskevasti kai katevase ena neo bios.kane bios update,kai prepei na sai ok. peite mou an kano lathos.
Bspus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Min vgaleis to pc apo tin priza. Aposynedese to trofodotiko apo ti motherboard kai vgale kai ti mpataria fysika kai meta perimene oso xreiastei.
tech25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 @Bspus Den exei noima ayto pou les. (einai to idio pragma) Ase pou mporei na kapseis kai to board. No offence....
jimn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 rikse mia matia edw.Exei ayti poy psaxneis http://www.pwcrack.com/bios.shtml
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 an meinei i mpataria gia 10 lepta exo i ama to kanei me to jumper kai ennoite ektos reumatos den ginetai na xathei.as to afisei kana dekalepto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.