SSS787878 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 εχω xp pro ειμαι μοναδικος χρηστης και administrator και δεν θελω να μου βγαζει την οθονη καλωσορισματος (οταν μπουταρει το συστημα)οπου δειχνει τον χρηστη αλλα να κανει κατευθειαν συνδεση στα xp. εψαξα αλλα δεν βρηκα απαντηση στο forum, αν γνωριζει καποιος ας δωσει τα φωτα του, ακομα στο device manager-other device μου βγαζει ερωτηματικο και μου ζητα καθε φορα που μπουταρω 2 drivers 1.base system device kai 2.sm bus controller και ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι ειναι, παντως το συστημα δειχνει να δουλευει μια χαρα, αν καποιος εχει καμμια ιδεα τοτε καλοδεχουμενη, ευχαριστω!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Έχεις βάλει το Net framework το οποίο φτιάχνει άλλον ένα χρήστη.Αν θες τον σβήνεις. Κάνε ξανά Search έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.
SSS787878 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 τι εννοεις με το net framework γιατι δεν εχω βαλει κανενα τετοιο προγραμμα. search εκανα αλλα δεν βρηκα κατι
PavelX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 start > run kai grapse control userpasswords2 tsekarise tin epilogi "users must enter..." kai epelekse apo katw to "administrator". Kse-tsekarise tin epilogi "users must enter..." kai pata OK. 8a sou zitisei na grapseis to password. Grapsto kai auto itan
firewalker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασε να πας στο Control Panel -> User Accounts -> Change the way user log on or off αν είναι "τικαρισμένη" η επιλογή Use the Welcome screen "ξετικαρε" την.
SSS787878 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 τελικα δουλεψε οπως ειπε ο PavelX. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! τωρα αν καποιος ξερει για τους drivers που μου λειπουν δηλ. πανω-κατω τι αφορουν τοτε καλως.
SSS787878 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 τελικα δουλεψε οπως ειπε ο PavelX. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! τωρα αν καποιος ξερει για τους drivers που μου λειπουν δηλ. πανω-κατω τι αφορουν τοτε καλως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.