bebakos11 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 εχω γνησια xp home.μπορω με καποιο τροπο (..πλαγιο) να τα κανω pro ?
random Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 ετσι λένε μερικοί, αλλα δεν εχω ιδία εμπειρία http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=111145 ποιες λειτουργίες των Προ, πραγματικά χρειάζεσαι που δεν εχουν τα Σπιτίσια; ..με "πλαγιους" τρόπους, οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να κανουν πολύ απλουστερα πράγματα απο μετατροπές
tolis86 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 nomizw pws kanonika tha eprepe na faei kleidwma to thread...den einai dimosies erwtiseis aytes....
Sorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Βασικά, δεν νομίζω να γίνεται. Η εμφανής διαφορά στα XP Pro είναι οτι μπορείς να βάλεις το PC σε domain, όταν στα Home απλά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Άλλες ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν απο οτι θυμάμαι τότε που είχα διαβάσει τις παρουσιάσεις στα περιοδικά πριν μερικά χρόνια. Επειδή είχε χρειαστεί εδώ στην εταιρία, να κάνουμε αυτή την δουλειά σε ένα laptop, απλά κάναμε την εγκατάσταση απο την αρχή μιας και δεν είχαμε βρει τρόπο μετατροπής απο Home σε Pro χωρίς να γίνει format. Οπότε αν δεν θες να συμμετέχει σε domain το PC, δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.