mjmj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Εχω την εντυπωση, αλλα ισως ειναι εσφαλμενη και γι αυτο σας ρωτω, οτι τα ποντικια της Microsoft, εχουν ενα ενιαιο driver που καλυπτει ολα τα ποντικια. Ισχυει κατι τετοιο ή το καθε ποντικι εχει τον δικο του driver? Κανενα σχετικο url για αυτους τους drivers?
ban-man Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 ta mouse pou exoun ola mia rodela kai tria plhktra exoun ola unified drivers kai einai apolytos logiko.... ta pontikia ta opoia exoun kai idiaitera "xarismata" synodeuontai apo dikous tous pio exeligmenous drivers
mjmj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον, για ενα ποντικι ms 'basic optical' που εχω, το site της Μs, μου βγαζει (επειτα απο επιλογες σε drop down windows) την εξης σελιδα: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/DownloadResult.aspx?prod=m_bom01&os=xp&lang=en&driverVersion=IntelliPoint%205.2 Δηλαδη τωρα ποιο απο τα δυο να κατεβασω?
christos1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον' date=' για ενα ποντικι ms 'basic optical' που εχω, το site της Μs, μου βγαζει (επειτα απο επιλογες σε drop down windows) την εξης σελιδα:http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/DownloadResult.aspx?prod=m_bom01&os=xp&lang=en&driverVersion=IntelliPoint%205.2 Δηλαδη τωρα ποιο απο τα δυο κατι τι και τι να κατεβασω?[/quote'] Θα κατεβάσεις το (IntelliPoint 5.2)
dpolal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Tα πληκτρολόγια και τα ποντίκια της MS χρησιμοποιούν τα Intellitype και Intellipoint αντίστοιχα. Κατεβάζεις τις τελευταίες εκδόσεις και όταν κάνεις εγκατάσταση επιλέγεις από ένα drop down μενού το μοντέλλο που έχεις. Επίσης κάτι πολύ καλό είναι ότι το intellitype (που έχω δοκιμάσει) λειτουργεί ΚΑΙ με non MS πληκτρολόγια οπότε αν θέλεις να εκμεταλευτείς τα επιπλέον κουμπιά του πληκτρολογίου σου είναι πολύ έξυπνο... Απλά επιλέγεις έναν τύπο από τα διαθέσιμα πληκτρολόγια που ψιλοταιριάζει με το δικό σου και μετά παραμετροποιείς τα κουμπιά να λειτουργούν όπως θέλεις εσύ...
Genius Hermes Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 To IntelliPoint 5.3 υποστηρίζει καμια 20 ποντικια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.