Προς το περιεχόμενο

Easy CD Creator 5 Problem

Xplayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<B>Win 2000 SP2, Easy Cd Creator 5 + Update, recorder Teac 12*10*32</B><BR> <BR>Δεν μπορώ να κάνω Update ένα φάκελο που έχω γράψει σε προηγούμενο session.<P>Συγκεκριμένα. Έχω ένα CD που στο πρώτο session έχει ένα φάκελο Favorites.<BR>Όταν πάω να γράψω και πάλι , για να βάλω το φάκελο C:windows\favorites <BR>Στο CD (δηλαδή να κάνω update), μου βγάζει μήνυμα <B> favorite cannot be renamed because it is locked</B>. Μετά από αυτό πρέπει να κάνω End Task γιατί το πρόγραμμα δεν κάνει ούτε μπρος ούτε πίσω. Αυτό το κάνει και με αυτόματο και χειροκίνητο Import session. Το δοκίμασα και σε CD-RW και πάλι δεν έγινε τίποτα.<BR>Έχει κανείς τέτοιο πρόβλημα. <BR>Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οσο καλο ειναι το ECDC 5 στα Me τοσο ασταθες ειναι στα W2K.<BR>Παρολαυτα ο φακελος Favorites αντιμετωπιζεται σαν system folder απο τα W9x & W2K οποτε μαλλον αυτο φταιει για τυχον προβληματα.<BR>Επειδη μαλλον καταλαβα τι θελεις να κανεις (backup τα favorites) γιατι δε κανεις export ωστε να σου φτιαξει το outlook express μια html σελιδα με ολα τα links σου και ουτε γατα ουτε ζημια.<BR>Κανεις μετα αυτη backup.<p>[ 18-06-2001: Message edited by: Tasos ]

Δημοσ.

Ανοίγεις τον Ιντερνέτ Εξπλόρερ:<BR>Αρχείο-> Εισαγωγή και εξαγωγή-> (ανοίγει ο) Οδηγός Εισαγωγής κα Εξαγωγής...<BR>Ακολούθησε στη συνέχεια τα βήματα του γουίζαρτ και θα σου φτιάξει ένα χτμλ με τα αγαπημένα σου στο φάκελο που θέλεις.<BR>Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις αυτά τα λινκ των αγαπημένων σου, από το χτμλ εισαγωγή στο φάκελο των φαβοριτς πάλι με την ίδια διαδικασία... wink.gif" border="0

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια αλλα το favorites το πηρα σαν παραδειγμα. <BR>Μου το κανει και για αλλους φακελους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν στο cd αυτο που εχεις καψει εχει σε καποιο session το φακελο favorites μαλλον θα σου κανει προβλημα σε οτι πας να γραψεις.<BR>Δοκιμασε να το σβησεις εντελως.<BR>Το export γινεται ετσι οπως ειπε ο φιλος παραπανω.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Tasos:<BR><STRONG>Αν στο cd αυτο που εχεις καψει εχει σε καποιο session το φακελο favorites .</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR> frown.gif" border="0Το κανει και χωρις να εχει φακελο favorites η καποιο αλλο του συστιματος

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχεις βαλει το ειδικο update για W2K ;<BR>Εχει διαφορα απο το απλο update σε 5.01.<BR>Ειμαι σιγουρος οτι κατι παει στραβα γιατι σημερα εγραφα σ'ενα pc με w2k με το platinum χωρις προβλημα.<BR>Για δοκιμασε πληρη απεγκατασταση και επανεγκατασταση.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Tasos:<BR><STRONG>Εχεις βαλει το ειδικο update για W2K ;<P>Για δοκιμασε πληρη απεγκατασταση και επανεγκατασταση.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>1. Αυτο το update ειναι για προβληματα με το Tweak, και σ'εμενα αυτο δουλεβει μια χαρα. Αλλα ποτε δεν ξερεις. Θα το δω και θα σου πω.<P>2. Το εκανα και παλι τα ιδια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι να σου πω βρε αδερφε μαλλον εισαι γκαντεμης. Δοκιμασε με αλλα προγραμματα. <BR>Το Nero 5.5 δε κολλαει στα w2k εκτος αν προτιμας το παλιο ecdc 4 delux.<BR>Περιμενε για κανενα δευτερο update αν θες ειδικα το 5, παντως για μενα ειναι κορυφη αυτη τη στιγμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...