Προς το περιεχόμενο

Brokeback mountain

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε μπροστά στην αρχική μου άγνοια ήταν μια πρόοδος δεν μπορείς να πεις. Τι καλά είχες γράψει γενικότητες στο Pride and Prejudice. Εδώ λίγο μου τα λάσπωσες :P

:)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

E, ναι στο p&p κομμάτι δύσκολο να πεις σποιλερ, αφού είναι γνωστό το στόρυ, η υπόθεση, έχει γίνει σειρά κτλ. Όπως και ναχει συγνώμη που σου χάλασα την άγνοια, αλλά κάτι μου λέει οτι υπάρχουν ακόμα πάααρα πολλά να δεις στην μεγάλη οθόνη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

hmm gay cowboy romance...dld ektos tis polles thleoptikes seires me gay protagonistes, tora kai tainia pou tha sarosei ta oskar (kai me stoixhmataki :D )..

kati thelei na mas pei o poihths alla den mporo na katalavo..kati einai ths modas & to proothei mikrh & megalh othonh alla kano pos den katalavaino...

P.S. gia tis seires pou eipa den ennoo fysika mono to gnosto will and grace h to kokkino domatio me ton zaxo (den thimamai kala to onoma,voithiste me kale :D )alla prostheste 2 olokainourgies amerikanikes seires (crumbs & love monkey)stis opoies exoume vasikous protagonistes gay(senariografos apo to hollywood & protagonisths sto men kai prohn nfl paixths kai symprotagonisths sto de), h epishs to gnosto desperate housewives pou psithirizete lesviakh sxesh...re kati thelei na mou pei o poihths ma den katalavaino...

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι είναι θέμα μόδας... Εντάξει, έχει πολυφορεθεί το συνολάκι, συμφωνώ, αλλά εγώ πιστεύω οτι έχει να κάνει με το ότι σαν θέμα προσφέρει πολλά πράγματα που μπορεί να ειπωθούν και πολύ περισσότερο, να 'δειχθούν'. Αν λάβουμε υπόψη μας οτι όλο και περισσότεροι σκηνοθέτες καταπιάνονται με παρεμφερή θέματα, βλ. Νιλ Τζόρνταν, Joel Schumacher, Gus Van Sant -μέχρι και ιαπωνική ταινία έχει βγει με τέτοιο θέμα- εδώ και κάμποσα χρόνια τώρα, βλέπουμε οτι η gay θεματολογία κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος. Το γιατί δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω ότι κάτι θέλει να πει ο ποιητής, τουλάχιστον όχι κάτι που δεν ξέρει όλος ο κόσμος.

Δημοσ.

einai 1 thema para poly megalo & eyaisthito & mporei kaneis me thn paramikrh "lathos" leksh na xarakthristei apo homofobiac pou lene oi filoi mas oi amerikanoi mexri ratsisths..

as gyrisoume loipon sthn tainia, prosthetontas oti mexri thn vradya ton oskar tha do tis perissoteres tainies ypopsifies alla to brokeback den vriskete & oute prokeite ne vrethei sto sklhro mou disko h sta apokommata ton eisitirion mou..gay cowboy romance...clid eastwood pou eisai???? :D

Δημοσ.
hmm gay cowboy romance...dld ektos tis polles thleoptikes seires me gay protagonistes' date=' tora kai tainia pou tha sarosei ta oskar (kai me stoixhmataki :D )..

kati thelei na mas pei o poihths alla den mporo na katalavo..kati einai ths modas & to proothei mikrh & megalh othonh alla kano pos den katalavaino...

P.S. gia tis seires pou eipa den ennoo fysika mono to gnosto will and grace h to kokkino domatio me ton zaxo (den thimamai kala to onoma,voithiste me kale :D )alla prostheste 2 olokainourgies amerikanikes seires (crumbs & love monkey)stis opoies exoume vasikous protagonistes gay(senariografos apo to hollywood & protagonisths sto men kai prohn nfl paixths kai symprotagonisths sto de), h epishs to gnosto desperate housewives pou psithirizete lesviakh sxesh...re kati thelei na mou pei o poihths ma den katalavaino...[/quote']

Mhn xexnas to D.E.B.S. :mrgreen:

Δημοσ.

den ksexno kamia, apla dino paradeigmata..& na po thn alitheia to oti 2 mid-season seires eixan ayto to koino shmeio...e ligo me evale se ypopsies..genika tpt den einai tyxaio ston kinhmatografo & sthn thleorash...h eksarsh ton skhnon me ithopoious na kapnizoun, h kathe xrono "klassikh" mia h kai perissoteres tainies me filo-shmitiko periexomeno, tora oi olo & megalyterh eisvolh gay xarakthron sthn tv kai sto big screen..

Genika h mikrh & h megalh othonh einai to TELEIO oplo sta xeria aytou pou thelei na kateythhnei thn koinh gnomh...

Δημοσ.

vlachaquito νομίζω οτι θα έπρεπε πρώτα να δούμε την ταινία και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα.

Και με μποξέρ έχουν γυριστεί άπειρες ταινίες αλλά δεν νομίζω οτι έγινε για να κατευθύνουν την κοινή γνώμη προς το άθλημα.

Δημοσ.

μπορεί απλά για εμπορικούς λόγους να γίνεται "εκμετάλλευση" του διόλου ευκαταφρόνητου (επίσημα) 10%.

επίσης έχει και μια σημειολογία γιατί ένας gay έρωτας ανάμεσα σε cowboys όσο να ναι, είναι αρκετά πιο καταπιεσμένος από ένα gay έρωτα ανάμεσα σε διαφημιστές.

πολύ καλή ταινία είναι πάντως...

Δημοσ.
...to brokeback den vriskete & oute prokeite ne vrethei sto sklhro mou disko h sta apokommata ton eisitirion mou..

κι όμως, νομίζω οτι εσύ εισαι αντιπροσωπευτικό δείγμα του κοινού που στοχεύει η ταινία. Βγάζοντας στην άκρη το γεγονός -όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό-ότι πρόκειται για έναν έρωτα μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, πρόκειται και για έναν απαγορευμένο έρωτα ο οποίος μπορεί να 'μιλήσει' σε ένα ευρύ κοινό που ίσως να έχει ζήσει κάτι παρόμοιο, έναν απαγορευμένο έρωτα that is, και ο οποίος σαν θέμα προσφέρει μια πληθώρα συναισθημάτων.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις μια ταινία που είναι τελείως αντίθετη με τις απόψεις και τα πιστεύω σου; Μπορεί να ξαφνιαστείς ευχάριστα..

Δημοσ.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ BROKEBACK MOUNTAIN - BROKEBACK MOUNTAIN

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ, 134'

Η νέα ταινία του πολυβραβευμένου Ανγκ Λι ("Τίγρης και Δράκος", "Η Παγοθύελλα"), ενός από τους σημαντικότερους ασιάτες σκηνοθέτες, είναι ένα ερωτικό δράμα με φόντο την αμερικανική Άγρια Δύση των αρχών της δεκαετίας του '60 και βασισμένο στο διήγημα της βραβευμένης με Πούλιτζερ, Άννι Πράουλξ ("Τα Ναυτιλιακά Νέα").

Σε ένα ράντζο του...

Απαράδεκτο κύριοι … εάν αυτή η ταινία πάρει έστω και ένα από τα 7 προτεινόμενα όσκαρ εγώ δεν θα ξαναπάω σινεμά. Δυο ώρες χωρίς πλοκή χωρίς καμία πραγματική ουσία . Μιας και η ταινία είναι καινούργια δεν θα αναφερθώ στην υπόθεση σεβόμενος αυτούς που θέλουν να την δουν. Εσείς αποφασίζετε …

Μεταφέρεται εδώ από το topic των κριτικών. Αν θέλεις να κάνεις κριτική, πρέπει να γράψεις κάτι παραπάνω από αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...