Gryzor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα παιδια, εχω κι ενα μοντεμακι ADSL Zyxel, το οποιο δεν το έχω συνδεσει ακομα, αλλα κάτι που με παραξενευει είναι το εξης: δεν αναφερει τιποτα το εγχειριδιο για το πως θα ρυθμισω τη συνδεση. Και καλα, στο ρουτερ μου μπαινω μεσω browser κλασικα στο ιδιο το μηχανημα και φτιαχνω τις ρυθμισεις, στο μοντεμ ομως; Εχουν και τα μοντεμ κατι αναλογο και απλα δεν το αναφέρει το εγχειριδιο (ip πχ) η γίνεται καπως αλλιώς; Ευχαριστω Θ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα παιδια' date='εχω κι ενα μοντεμακι ADSL Zyxel, το οποιο δεν το έχω συνδεσει ακομα, αλλα κάτι που με παραξενευει είναι το εξης: δεν αναφερει τιποτα το εγχειριδιο για το πως θα ρυθμισω τη συνδεση. Και καλα, στο ρουτερ μου μπαινω μεσω browser κλασικα στο ιδιο το μηχανημα και φτιαχνω τις ρυθμισεις, στο μοντεμ ομως; Εχουν και τα μοντεμ κατι αναλογο και απλα δεν το αναφέρει το εγχειριδιο (ip πχ) η γίνεται καπως αλλιώς; Ευχαριστω Θ[/quote'] Στο επίσημο site έχεις κοιτάξει μήπως έχει της οδηγίες που χρειάζεσαι? Αν μπορείς να πεις και ποιο μοντέλο έχεις μήπως και μπορέσουμε και βοηθήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 wizard setup meta ppoa me vcmux 8 35 kai next user name kai password naiuled up connection sua only kai obtain ip adrress automatically.episis kai sto site tis forthnet iparxei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Καλημερα κι ευχαριστω για τις απαντησεις! Ειναι το Zyxel Prestige 630 και, ενώ το εγχειριδιο που ηρθε μαζι του δεν λεει τιποτα για την συνδεση (μονο για την συνδεση με το πισι) βρηκα ενα αναλυτικοτερο pdf... Ευχαριστω και παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 oxi pantos i kaliteri epilogi gia modem . elpizo na ise ok.i hate usb modems. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.