BossDoc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Πατέλες με VIVODI είχα 256 και 384 για κάποιο διάστημα πάντα έτρεχε στο FULL!! Τώρα δοκιμάζω 1024 και πάει ΣΦΑΙΡΑ!!!! Για VIVODI μπές στο site και δες αν έχεις κάλυψη για FULL να πετάξεις τον OTE. Πατέλες σιγούρα πρέπει να μπορείς.Αν έχεις κάλυψη στο συνιστώ χωρίς δεύτερη κουβέντα!!! TORRENT δεν είναι εύκολο να κατεβάζεις με μεγάλη ταχύτητα .Εξαρτάται πολύ απο τους Seeders και λιγότερο και απο τους Leechers.
gianni7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 ρε μαγκες τι παιζει τελικα?εχς φαει ολο το νετ να ψαχνω τι εταιρια με συμφερει να βαλω και εγω.μενω στην ιωνιας.ακουω ολο προβληματα για τον οτε και την 4νετ.πηγα προχτες στο πλαισιο να δω τι θα μου πουμε οι "ειδικοι"αφου τους επρηξα τα συκωτια για ενα καρο προβληματα που εχω ακουσει μου λεγανε κλειστα ματια να παρω το box plus 3+3.τους ελεγα για χαλια ταχυτητες και το ενα και το αλλο και ολο το προσωπικο του πλαισιου κατεληξε να μου λεει οτι ολοι εχουν 4νετ.ΟΡΙΣΤΕ?ακουω καλα λογια για βιβο.μπορει να μου πει καποιος που εχει βιβο τι πακετο εβαλε ποσο το αγορασε και ποσο πληρωνει το μηνα?εχει κανεις το cube?
oxman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 paidia ego ionias meno se dslam knossou kai den piano pano apo 20.pira ton ote kai mou eipan oti tha kanoun mia anavathmisi alla kai pali diafora den eida.ksanapira kai mou eipan exei akoma merikes isdn eleutheres kai se kana dimino pano kato tha anoiksoun to bandwith mipos kai doume aspri mera
sam4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Egw therisso menw kai me forthnet den exw kanena provlhma.Katevazw 45 me 384.
gianni7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 τι στο καλο παιζει τελικα στο ηρακλειο ρε γαμωτο?ο ενας εχει πρoβλημα και ο αλλος δεν εχει
Ros_Original Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Sto mastampa me forthnet oi taxuthtes tis teleutaies 15 meres einai xalia. Apo 15-30 sthn kaluterh periptwsh....
gianni7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 μαλλον θα περιμενω ακομα να δω τι θα γινει με την 4νετ αν και καιγομαι να βλαω συντομα adsl
vrethan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ μένω στο κέντρο της πόλης (πίσω από το Ιατρικό Κέντρο) και είμαι με ταχύτητες σχεδόν πάντα 40 - 47 Kbps με Forthnet 384/128. Σπάνια, ανεβαίνει περισσότερο (είδα και 60άρια!!!) αλλά αυτό σε περιόδους όταν η πόλη λείπει σε διακοπές . Μάλιστα, σκέφτομαι να αναβαθμίσω τη σύνδεση σε 512 αλλά για την ώρα είμαι ευχαριστημένος με την παραπάνω ταχύτητα.
antonisid Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε,εγώ Πατέλες που μένω είμαι πολυ ευχαριστημένος με Forthnet,με 40άρια κατεβάζω....
Godfath3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Koντά στο γήπεδο του όφη ξέρετε σε dslam είμαι?Πάντως γύρω στα 20άρια κυμαίνομαι...
mindscape Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μας τελειώσανε οι "πόρτες" στην Κνωσσού... Ενεργοποίηση 17/2 και μετράμε μαζί... Δέχομαι όμως και στοιχήματα... Θα κλείσω μήνα ή όχι? Να κλείσω δίνει 1.20 πάντως...
Monarxis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Παιδιά εγω πάντως, μένω κοντά στην Παπαναστασίου και οι ταχυτητες που πιανω τη μερα είναι τραγικές! Μιλάμε για torrents με 7-8Κ και να ανοίγουν οι σελίδες μετα απο κανα λεπτό! Τα βράδια αλλάζει το πράμα. Μετά τις 1, κανονικά 40άρια. Εχω το conn-ex και router speedtouch530i. Αν είχε κανα πακέτο μόνο για τα βράδια... καλά θα ήταν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.