Προς το περιεχόμενο

FM transmitter

drafex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επρεπε να παρεις Ιmagic απο πλαισιο (6GB, color screen 65k, Li-Ion Battery, etc) οπως εγω το οποιο εχει ενσωματομενο. Αυτο του Ipod δεν κανει γιατι συνδεεται με ενα βυσμα και παιρνει τροφοδοσια. Χωρις τροφοδοσια δεν δουλευει.

Δημοσ.

Υπάρχουν και εναλλακτικά μπορείς να ψάξεις στο fleamarket έχει πάρει το μάτι μου εκεί αλλά και σε website όπως γερμανός κτλ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Επρεπε να παρεις Ιmagic απο πλαισιο (6GB, color screen 65k, Li-Ion Battery, etc) οπως εγω το οποιο εχει ενσωματομενο. Αυτο του Ipod δεν κανει γιατι συνδεεται με ενα βυσμα και παιρνει τροφοδοσια. Χωρις τροφοδοσια δεν δουλευει.

prota apo ola einai kalo?kani kali doulia?kai an kseis kana site pou na to vro giati den iparxi pouthena.

kai kati akoma iparxi ali siskevi me ensomatomeno fm tranmitter?

Δημοσ.
prota apo ola einai kalo?kani kali doulia?kai an kseis kana site pou na to vro giati den iparxi pouthena.

kai kati akoma iparxi ali siskevi me ensomatomeno fm tranmitter?

Δυστυχως μπηκα στην σελιδα του Πλαισιου και δεν το βρηκα... Πιθανως δεν το φερνουν πλεον... Εγω το πηρα οκτωβριο μηνα...

Δημοσ.

Μολις εκανα την πρωτη δοκιμη με το συγκεκριμενο "γκατζετ"..Εαν προκειται να το χρησιμοποιησετε σε αστικα κεντρα...ξεχαστε το.Πολυ δυσκολο να βρεις εναν σταθμο χωρις παρασιτα για να μπορεσει να παιξει απροβληματιστα.

Edit:Κοιταξτε εδω http://www.arkon.com/fmtransmitter.php το πρωτο μοντελο το sf250.Νομιζω οτι αυτο ειναι για "σωστη" δουλεια.

• Super Moderators
Δημοσ.
']Μολις εκανα την πρωτη δοκιμη με το συγκεκριμενο "γκατζετ"..Εαν προκειται να το χρησιμοποιησετε σε αστικα κεντρα...ξεχαστε το.Πολυ δυσκολο να βρεις εναν σταθμο χωρις παρασιτα για να μπορεσει να παιξει απροβληματιστα.

Edit:Κοιταξτε εδω http://www.arkon.com/fmtransmitter.php το πρωτο μοντελο το sf250.Νομιζω οτι αυτο ειναι για "σωστη" δουλεια.

Στην Αθήνα είναι σχεδόν αδύνατον να κάνεις τη δουλειά σου με fmtransmitter μιας και ο καθε κ*λοσταθμός εκπέμπει σε όσες συχνότητες γουστάρει και σε οποιαδήποτε ένταση! Το itrip που δοκίμασα στο ipod, για να δουλέψει σωστά έπρεπε να το ακουμπάω σχεδόν πάνω στο ραδιόφωνο για να πιάσει καλό σήμα! Εκτος αν μένεις σε περιοχή που δεν έχει καλή λήψη ραδιοσταθμών! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...