Godfath3r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Tώρα τελευταία κάτι με έχει πιάσει να βλέπω ταινίες με χαρτιά...Είδα το The Cincinnati Kid και έπαθα πλάκα...Απίστευτη ταινία και ειδικά για την εποχή της.Νομίζω πως οι υπόλοιπες (Rounders, Shade και Μaverick) έχουν πολλά στοιχεία απο αυτή την ταινία... Όσοι δεν το έχετε δεί να το δείτε (αν γουστάρετε παλιές και/ή με χαρτιά)...Όσοι το έχετε δει σας αρέσει? Καμμιά άλλη να προτείνετε σε τέτοιο στύλ?
Mixalakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ταινία ΕΠΟΣ για το είδος της... Όσες ταινίες και αν έχω δει με αντικείμενο το πόκερ είναι πολύ λίγες μπροστά σε αυτήν.. Το τελευταίο κόλπο νονέ πρέπει να το έχω δεί πάνω απο 100 φόρες... ***Spoiler*** Τα μάτια του βαλέ καρό με τα μάτια του Steve McQueen...με το οποίο κάνει φλός και ουσιατικά ο Kid καταστρέφεται χάνοντας εκτός απο όλα τα λεφτά του ακόμα και τον σεβασμό αυτών που τον θεωρούσαν καλύτερο... Αποδεικνύει περίτρανα ότι είσαι ο καλύτερος μέχρι να πέσεις επάνω σε έναν άλλο που είναι καλύτερος απο εσένα... Στο τέλος δε βγαίνοντας έξω απο τη λέσχη χάνει ακόμα και απο το πιτσιρικά (στο παιχνίδι με το πετραδάκι)και ο χλευασμός του τον αποτελειώνει...(Νόμιζες ότι ήσουν καλύτερος απο εμένα;;τον ρωτάει ο πιτσιρικάς...) ***End of Spoiler*** Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να βρεθώ και εγώ σε ένα παρόμοιο Poker-Party....
KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Kai na enas user me kamia aisthisi tou spoiler
Godfath3r Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 H δεύτερη παράγραφος είναι όντως λίγο spoiler KaizerSoze... Κανένας άλλος δεν την έχει δεί την ταινία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.